Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Teževe

Teževe

Imam eno veliko težavo, ki me zelo moti. Ko se s punco božava, mi vedno iz penisa v določenih intervali priteče tekočina (ni sperma) ki me zelo moti, ker postanejo hleče malo mokre.Sicer to niso velike količine, pa vendar je zelo neprijetno.Mi lahko poveste v čem je težava?

ne vidim težave … dokler je bosta oba vesela, sploh ne ;-))

Ni težave 😉

težava bo, ko ne bodo hlače več mokre … pa ko ti bo vseeno, če te boža ona ali pa njena mama ;-)))
ampak čist zares – zakaj ti to predstavlja nekaj, kar je treba rešit, odpravit? Mar ni lepo, da te tako vzburja njena bližina? Da ti že dotiki poganjajo kri po telesu? Če pa ti je neugodno zaradi nje – povej, pojasni, sicer pa verjetno ve, zakaj gre … no, razen, če nista še zeloooo mlada 😉

Ne nisem več tako mlad.22 let.Razumel bi, če bi bil z njo v postelji in se bi to dogajalo, vendar se dodaja že pri božanju in poljublanju.Meni je to malo nerodno.Ker ona tega še ni opazla se bojim kako bo reagirala ko bo opazlila.

Saj pa je to normalno.

upaj, da ne bo odšla s ponosno dvignjeno glavo, češ da takega manijaka pa že neče ;-)))))))

A pol to je normalno??Jaz se bojim da ne

Ja, normalno je.

A se ti ne zdi normalno, da se navlazi zadeva, ker si pripravlja na ..?

Kaj se to ne dogaja vsem moškim, no v takih primerih, ko jih nekdo takole privlači… zrajca;)) in hlačke kmalu postanejo mokre še predno se vse začne…tudi pri nas ženskah je tako, postanemo mokre, vlažne…mmmm

Draga, zdaj težav sigurno ne bo več!
Pač je bilo potrebno počakat, da zadevo osvetli pametna in izkušena ženska! Taka pač, ki mi je najbolj všeč.. Cmok!

Smotko, nehaj mi dons tako pihat na dušo, ker postajam že vlažna;)), mi paše, daj še, haha!

….. pa še angino lahko fašeš, smotkica moja, saj ne piham – ustvarjam orkan!
Z mokroto pa mal počak, sicer bodo moje spodnjice za ovit

Ne, sam tega ne, ne nucam ŽE angino, ne še ne…počak še mal, ti jo bom dala jaz nekje sredi zime, mi nikoli ne uide…pozdravi se, naj te draga razvaja, kuha čajčke, ti pa le pij redno rcnije.Poljubček, da se mi hitro pozdraviš, mater ampak kljub bolezni si zelo pri luftu, le kdo te tako dviguje,hihi;))?!

Haha ljubica, mal narobe si razumela! Hotel sem napisat, da boš ti od pihanja na dušo angino dobila! Mene sicer zdravje odlično služi, sploh ne vem kdaj sem bil nazadnje bolan. No, vsakič mi pa hoče moj mali bruhat, če se samo spomnim na eno tako fejst babnico kot si ti!

No, samo, da si okej;)), proti spodnjem bruhanju so rešitve itak vedno;)), dokler bo on bruhal, bo tebi prav lepo…zato mu jaz želim vsakodnevno bruhanje…juhuhubruhuhu;))haha

Seveda, PP pa ne bi nudila?!? Jaz želim pa vse lepo tvoji, nagajivka

in zakaj misliš, da ni sperma???

saj ves, da predsemenski izliv ne obstaja 😉 in lahko zato moski ‘pazijo’ :)))

aha… poznam to ja, tudi z lastnih izkušenj ;-)))))

ja to že drži, sam sploh nisva še sexala in niti še nimava namena. Problem je v tem, ker to nastaja že pri poljubljanu in božanju.

Midi, to ni nobena težava, bodi srečna, tako ga razvnameš,zrajcaš… ganeš;)), kaj šele bo, ko bosta prestopila nebeški prag seksa;))uživajta!!!

Meni bi bilo cudno, ce bi bilo vse suho 😉

ce se bo punci zdelo cudno pa ji daj za prebrat kaksno knjigo o spolni vzgoji ali pa o zdradbi in delovanju cloveskega telesa.

New Report

Close