Težka bo SDS !
Tukaj je nekaj podatkov o predčasnem glasovanju.
Pri tem morajo SDS zbrati 338491 glasov Proti…
Toliko mora biti glasov prav proti, da bi uspeli…
Izmed teh, ki so zdaj glasovali je gotovo tudi kakšen za….
Bomo videli, jaz upam, da pogrnejo…
Je pa takšen ne naval na glasovanje že odgovor tudi na to kar so si v glavi namislili, da naj bi ta referendum pomenil padec vlade, ker da je narod tako zelo nezadovoljen in da bodo množično drli na volišča… Od tega silnega navala na volišča očitno ni nič in je to že dokaz, da SDS v tem delu močno halucinira in samo podpihuje sovraštvo, ki je edino le v njihovih glavah.
anonimno183, 09.05.2025 ob 10:28
Tukaj je nekaj podatkov o predčasnem glasovanju.
Pri tem morajo SDS zbrati 338491 glasov Proti…
Toliko mora biti glasov prav proti, da bi uspeli…
Izmed teh, ki so zdaj glasovali je gotovo tudi kakšen za….
Bomo videli, jaz upam, da pogrnejo…
Je pa takšen ne naval na glasovanje že odgovor tudi na to kar so si v glavi namislili, da naj bi ta referendum pomenil padec vlade, ker da je narod tako zelo nezadovoljen in da bodo množično drli na volišča… Od tega silnega navala na volišča očitno ni nič in je to že dokaz, da SDS v tem delu močno halucinira in samo podpihuje sovraštvo, ki je edino le v njihovih glavah.
Točno tako, čakam propad SDSa, velikega Vodje, Kučana, Jankovića, ampak smo po moje preglupi, da bi narod jih v kompletu dal na hladno…
Poslušejte Cirmana na reporterju podkast, povedal točno tako, kakor je !
pajo42, 09.05.2025 ob 10:34
Točno tako, čakam propad SDSa, velikega Vodje, Kučana, Jankovića, ampak smo po moje preglupi, da bi narod jih v kompletu dal na hladno…
Poslušejte Cirmana na reporterju podkast, povedal točno tako, kakor je !
Se strinjam vsi ti večni politikami iz vseh strani, so že zdavnaj za politični odpis in vsi so isti, zato se pa ne prenesejo med seboj, in vsi imajo enake namene, polniti si lastne žepe, zato se pa počutijo ogroženi drug od drugega.
Anonimno 10290, 09.05.2025 ob 11:02
Jaz sem svojim zaposlenim, skoraj 200 nas je, naročil, naj gredo na referendum in glasujejo proti.
Kdor bo prinesel ustrezno fotko lističa, dobi 10% višji regres. Če pa še od družinskih članov, pa poleg tega še +2% za vsakega.
Kva a od minimalnega sto posto hahahahaha
SDS privatnik? Neprecenljivo res !
Sdsovec super, da verjameš svojim delavcem, slikajo lahko listič za proti potem pa obkrožijo še za in listič je neveljaven. Pamet vam je res na nuli. Tako delajo tisti, ki jim za povejo kaj morajo storiti, ljudje pa se znajdejo in je dodatek nakazan volk je kao sit vsekakor je pa ovca cela. Pa vso srečo.
Živa žalost, 09.05.2025 ob 12:02
Sdsovec super, da verjameš svojim delavcem, slikajo lahko listič za proti potem pa obkrožijo še za in listič je neveljaven. Pamet vam je res na nuli. Tako delajo tisti, ki jim za povejo kaj morajo storiti, ljudje pa se znajdejo in je dodatek nakazan volk je kao sit vsekakor je pa ovca cela. Pa vso srečo.
Je pa zelo pomembno in n pomenljivo, da se je te ideje spomnil sdsovec.
To vse pove, kakšne manire imajo ti ljudje, kakšne taktike vse uporabljajo, da bi dosegli svoje, da jim diktatura ni tuja, tudi podkupovanje ne…
In to vse pa je zares kršenje demokracije in če se ne motim tudi kaznivo.
pajo42, 09.05.2025 ob 09:59
predčasno glasovanje je šlo folka : 23092
Referendum o vodah: 84196 predčasno, vse skupaj: 789192.
če vzamemo to predpostavko, kjer je bil masovni napad na volišča, vam ta projekcija kaže okrog 210.000 folka volilne udeležbe.
Dejstvo: noben vas ne jebe več pet posto !
Glej samo nekaj
Desničarji dopoldan delamo, nimamo časa za bluzenje okoli.
Tudi plačancev nimamo kot nasprotna stran.
Kolikor sem se sam pogovarjal z ljudmi naj bi šli tudi taki kateri ne gredo nikoli, je pa res da so mesta baza levih strank in da je tam masa, tudi pritepencev katerim trenutno čisto paše ko bo zaškripalo bodo pa šli tja kjer je bolje.
Sam res, amš prov, kaj če popušite? Volitve, vse referendume od 2021 naprej…A še zmer ne vidite, kje je problem?
V vašem Velikem Vodji, zamenjajte ga ! aja sej res, najprej Tito, od 1991 pa Janša ane? NE jamrejte, de mate majhne penzije, vse farjem znoste, ane mafija ehoton farba, po kolenih okrog oltarja ? Hahahaha hokejski SDS klub !
pajo42, 09.05.2025 ob 13:43
Sam res, amš prov, kaj če popušite? Volitve, vse referendume od 2021 naprej…A še zmer ne vidite, kje je problem?
V vašem Velikem Vodji, zamenjajte ga ! aja sej res, najprej Tito, od 1991 pa Janša ane? NE jamrejte, de mate majhne penzije, vse farjem znoste, ane mafija ehoton farba, po kolenih okrog oltarja ? Hahahaha hokejski SDS klub !
Pametni gredo na volitve samo zato, ker je zakon slab . Državna blagajna vedno v minusi, a ti idioti si omislijo dodatne obremenitve. Sem proti dodatnim davkom zato bom zagotovo PROTI.