Težka bo SDS !
Anonimno 3174, 09.05.2025 ob 14:14
ToBoJa, 09.05.2025 ob 14:00
Anonimno 10406, 09.05.2025 ob 13:56
pajo42, 09.05.2025 ob 13:43
Sam res, amš prov, kaj če popušite? Volitve, vse referendume od 2021 naprej…A še zmer ne vidite, kje je problem?
V vašem Velikem Vodji, zamenjajte ga ! aja sej res, najprej Tito, od 1991 pa Janša ane? NE jamrejte, de mate majhne penzije, vse farjem znoste, ane mafija ehoton farba, po kolenih okrog oltarja ? Hahahaha hokejski SDS klub !
Pametni gredo na volitve samo zato, ker je zakon slab . Državna blagajna vedno v minusi, a ti idioti si omislijo dodatne obremenitve. Sem proti dodatnim davkom zato bom zagotovo PROTI.
Kakšne dodatne obremenitve?
Ne Delaj se bolj glupega, kot si.
Če ne znaš odgovoriti na preprosto vprašanje, ti spadaš med glupe.
Anonimno 1731, 09.05.2025 ob 16:33
- Kje si bil ko je Bog pamet delil? Ne rabiš visokih šol, da osvojiš Če želiš nekomu nekaj dati, moraš drugje vzeti. Kje bodo jemali, če je državna blagajna prazna?
Ti f…dodatki so že od pamtiveka, od vsaj 1974…tko da spet kr ene drame s strani SDSa ! Tko k skor vsak mesec do zdej. tako kot vsak mesec na 24 kur o davkih, pa servirajo unga kurca od Pečečnika, ampak jaz se ne spomnim, da bi kdaj JJ zmanjšal davke delavcem…….aaaaaaaaa sam bogatim, a?
Glih dans gledal rezultate parlamentarnih volitev skozi čas….hahahahaha sam da je AJnševa vlada je pol na volitvah ultra upor proti njemu, umrl od smeha….
pajo42, 09.05.2025 ob 21:03
Ti f…dodatki so že od pamtiveka, od vsaj 1974…tko da spet kr ene drame s strani SDSa ! Tko k skor vsak mesec do zdej. tako kot vsak mesec na 24 kur o davkih, pa servirajo unga kurca od Pečečnika, ampak jaz se ne spomnim, da bi kdaj JJ zmanjšal davke delavcem…….aaaaaaaaa sam bogatim, a?
Glih dans gledal rezultate parlamentarnih volitev skozi čas….hahahahaha sam da je AJnševa vlada je pol na volitvah ultra upor proti njemu, umrl od smeha….
Ubogi v duhu. Pri socialki res ne moreš ugotoviti kakšni davki se plačujejo od plač. Ne sekiraj se , od takih kot si ti je nebeško kraljestvo že na zemlji.