TEŽKA BO
Močni so ti člani, ki se “borijo” za 50.000.- evrov.
Luka je simpatični, priljubljeni, nekonfliktni tekmovalec, ki mu prav zaradi njegove mladostne iskrenosti privoščim zmago.
Prav tako jo privoščim Marjani, ki kljub svojim “letom” najde slogo med tako generacijsko mešanimi mlajšimi od nje.
Pa še Sara, ki vedno znova poskuša potrditi samo sebe.
In Rene, ki s pretvezo, da bo pomagal mami, poskuša rešiti samega sebe.
In še srčni in prisrčni bratje, ki so “poskrbeli”, da je bila Kmetija zanimiva, pestra in vesela.
Kdo je vas najbolj navdušil ?
Hm, škoda, da je Sara izpadla. Kakor mi je bila na začtku zoprna, s tistim pačenjem in nastopaštvom, se je potem umirila, meni je bila v redu.
Simpatičen mi je bil Denis, kako je divje navijal zanjo v areni, in klel zraven, da je bilo treba vse prepiskat :)))
Danijel in Bojan sta izbrisala zmagoviti nasmešek iz obrazov…in spet bo treba kaj novega pogruntati.
Zaradi takih divjih preobratov je fino gledati letošnjo kmetijo.
Res pa so bolj malo kmetje, pomembnejše so jim taktike. Upam, da je za živali poskrbljeno.
In, ko sem že pri živalih: tale Žuža je pa simpatična za znoret, kot en kužek laufa za njimi in pred njimi in z njimi :))))
Kaj pa bo, s kmetijo, ko gredo oni domov? A bo naprodaj, in za koliko :))?
Simpatični stanovalci, da bolj ne morejo biti. Vsak po svoje malce odštekani, z zelo malo kmečkega znanja a tudi v tem je čar letošnje Kmetije, da se učijo, da se nekaj naučijo, predvsem pa da so sposobni oblikovati medsebojne odnose.
Obžalujem, da je Sara morala oditi, borbeno in energično dekle, ki ne skloni glave ampak išče nove in nove poti.
Vsak je po svojih močeh pripomogel, da je bilo letošnje gledanje TV eno najboljših od vseh doslej.
Sara je nedvomno pokazala svojo odločnost, gotovost in pripravljenost do svojih sotekmovalcev.
Pomoč je imela v Marjani, ki je prav tako pripomogla s svojim zrelim pogledom na sodelovanje v skupini.
Rene vseskozi zatrjuje kako bo pomagal mami.
Spontani lUKA SE VESELI SVOJIH DOŽIVETIJ IN ČAKA DA SE VRNE V KROG SVOJE DRUŽINE.
dVOJČKA PA STA S SVOJIMI VRAGOLIJAMO NEDVOMNO POSTALA ZVEZDE, ČEPRAV JIH VSEGA KAR STA POVEDALA NISMO RAZUMELI.
nAJ ZMAGA NAJBOLJŠI.