Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka TEŽKA BO

TEŽKA BO

Kakor, da je Sara nalašč popustila in prepustila zmago Reneju.

Tako je izgledalo.

Res se mi dozdeva, da je bila Sara dovolj močna, da bi zmagala,a je nalašč popustila in prepustila zmago Reneju.
Se je zaljubila ?

Od vseh preostalih, ki se borijo za petdesettisoč evrov, sta naredila največji vtis dvojčka, ki sta delavna obenem pa zabavna.

Dvojčka sta poskrbela, da ni bilo gledalcem dolgčas. Resnica pa je, da bi rabili slovar za prevajanje njunega dialekta ali pa vsaj podnapise.

Najbolj sta izstopala dvojčka z njuno melodično govorico, ki je včasih nismo razumeli a je najbrž tudi dobro, da nismo razumeli, kaj vse sta izrekla.

Kako težko je gledati premagano Saro, res sem mislila, da je nepremagljiva.

Prelomnica v njenem življenju.

Še en dvoboj v areni med finalisti ali ne ?

Prav nobeden od sedaj sodelujočih, se ni prav strašno trudil z delom na kmetiji.

Bi pa privoščila zmago ženski, saj ženska- kmetica še nikoli ni zmagala. Torej Marjani.

Ma kaj, veliko žensk je do sedaj že zmagalo:

Sezona 1, 2007: Daša Hliš
Sezona 2, 2008: Cirila Jeršin
Sezona 3, 2011: Matej Drečnik
Sezona 7, 2017: Milena Žižek
Sezona 8, 2018: Franko Bajc
Sezona 4, 2014: Denis Toplak
Sezona 5, 2015: Fahrudin Čaušević – Faki
Sezona 6, 2016: Adriana Košenina

Začetek je kazal na izjemno dober položaj Sare, ki je brez najmanjše zadrege sledila sostanovalcem, jim kuhala in sodelovala pri opravilih.

Od vsega začetka mi je delovala kot zanesljiva zmagovalka.

Na koncu je popustila.

Dvojčka pa kar vztrajata.

Rene se je izkazal že pri odpadnikih. Bil je najmočnejši člen pri njih in tisti, ki je koordiniral delo pri odpadnikih. Resda se z Bojanom ni razumel, ampak…kdo se pa z vsemi razume.
Med tako raznolikim ljudmi je edini, ki želi pomagati družini.

[/quote]Tisti iz 5 sezoneje prava baraba. Faki, jesos hristos . Faki. Lopov, baraba,, vlomilc.

Kar se sveti.

Ali je splet naklučij ali imajo na kmetiji res tako umazano in polomljeno. Ko so prišli, je bila kmetija vzor čistosti in urejenosti.
Sedaj pa vse umazano, polomljeno, razmetano. Ali le kamera tako pokaže.
Škoda se mi zdi, da objekte, ki so jih zgradili ali sestavili, sedaj podirajo, res škoda.

[/quote]

Za razliko od prejšnjih oddaj, je bila tokrat Kmetija zelo gledljiva, vse kar so nam pokazali, je bilo v okviru dobrega okusa in kulture nastopanja.
Ni bilo izrazitih trenj med tekmovalci in take oddaje radi gledamo in prepričana sem, da bo statistika pokazala, da je bila letošnja kmetija najbolj gledana od vseh.
K temu sta veliko pripomogla dvojčka, Sara pa še kdo, vendar težko, da bo kdo od teh tudi končni zmagovalec.

Ti rekviziti, ki so imeli vsak svoj namen, so zelo posrečeni. Kdo ve zakaj, jih rušijo.

Kmetija kot se gre. Letos smo imeli kaj videti. Kdor je želel delati je delal, komur delo ni dišalo je lenaril. Vsekakor je bilo s strani televizije pokazano to kar se je dalo gledati.
Kdor je rad kuhal je kuhal, žal si je glavna kuharica sama zakuhala predčasni odhod.
pajmo, da pride denarna nagrada v prave roke.

Za nas, gledalce, sta najboljša brata Jan in Tilen. Sedaj se mislim njuno sodelovanje v Kmetiji konča, ker ju je porota izbrala za areno.
Tam bosta poražena.
Očitno jima sotekmovalci niso naklonjeni, ker sta najmočnejši člen.

Zmagovalec bo Luka in sicer zato, ker je priden, umirjen in delaven mlad fant. Naj že enkrat zmaga delavnost na kmetiji, pred taktiziranjem.

Če bo prevladala taktika in mislim, da bo, bo zmagal Rene.

Naj bi bili kar dve areni. Potem pa zmagovalca od obeh aren, se potegujeta med seboj za glavno nagrado.

Po moje je to bolj podoba iz šova in v resnici sploh ni tak. Pa če bi si eno lepšo punco našel, tudi ne bi škodilo. Ta ni niti lepa, ne lušna, ne simpatična.

Luka bi si res lahko dobil eno lepšo punco.

Se zna zgoditi, da bo Marjana premagala dvojčka, vsaj kar se znanja in spretnosti tiče.

Marjana bo odpadla ne vem pa kako bo nadaljevanje kajti obeta se še een dvoboj med finalisti.

Meni bi bilo bolj logično da bi se Marjana dvobojevala z Luko ali Renejem.

Marjana je dokazala, da tudi ženska v zrelih letih potrebuje odklop od svoje družine. Izkazala se je za močno, srčno žensko, ki obvlada medsebojne odnose z različnimi generacijami tudi v izolaciji.

Škoda, da je izpadla tik pred zdajci, vendar so le trije “mladci” polni samih sebe, ki so le v premoči s svojim dokazojanjem ega.

New Report

Close