Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težko sem s kom intimna, ker imam hud problem

Težko sem s kom intimna, ker imam hud problem

Zdravniki mi ne znajo pomagati. Sama sem poskusila storiti vse, da bi odpravila težavo oziroma problem. Odpovedala sem se full eni hrani, ki jo imam res rada, redno telovadim, jemljem ustrezna prehranska dopolnila ampak med samim spolnim aktom spuščam golobčke ali po domače rečeno, prdim.

Torek, s fantom moram preden začnem vezo biti v tako dobrem prijateljskem odnosu, da sva tako zaupna, da mu lahko povem za svoje težave. Z večino grem prej ali slej narazen. Res ni hecno.

Po dveh, trh zmenkih, moški/ fantje že kar pričakujejo, da bi se kaj več zgodilo kot samo pogovor in poljub za lahko noč. Tudi jaz bi se želela biti intimna, seveda, sploh če mi je moški res všeč. In potem se tukaj vse skupaj zaključi.

Ko sem bila malo bolj drzna in sem se brezglavo spustila v vezo je bilo veliko zasmehovanja in včasih tudi žaljenja.

Včasih sem precej obupana zaradi težave. Kako naj se z njo spopadem?

Prijateljice imajo skoraj vse že otroke, jaz pa še moškega ne morem imeti.

Ce te kaj tolazi, meni se to ne dogaja pa tudi ne najdem moskega, s katerim bi zveza trajala.

Good luck, tisti pravi clovek te bo sprejel taksno kot si.

Ni to nobena težava, nekatere ste pač spolno zakrnele. Včasih so take šle med nune, danes pa ni več tako elegantnega izhoda.

Ne znam ti pomagati, nimam nasveta, vem da ti ne bo moj odgovor pomagala, samo stara moja, tale tvoj problem je res jeba.

REsno! Omg! Žal mi je!

Po mojem jih moti tvoja nesproščenost, ko je tip vzburjen takih zadev sploh ne opazi.

Poišči na you tubu jogijsko vajo Agnisar kriya.

Ne pričakuj izboljšanja po par poskusih. Delaj redno.

Mogoče pomaga. Vsekakor boš izboljšala delovanje vseh organov v trebušni votlini.

Lahko je tudi nevrološkega, psihičnega izvora. Mogoče se tvoja duša upira menjavanju moških.  Naj na pot pride zate pravi in se bo uredilo.

Pa si prepričana, da gre za prdenje in ne za sproščanje zraka, ki zaide v nožnico med odnosom? Se zgodi. In ko se ta zrak sprosti, največkrat ko tip vzame ud ven iz nožnice, se ta zrak sprosti in se sliši kot prdenje. Včasih se to zgodi tudi med pregledom pri ginekologu, ko dela vaginalni uz naprimer. Neprijetno, a večina normalnih moških pozna to situacijo in vejo za kaj gre.

Ja, seveda se zgodi vse! Tudi pravo prdenje in to direkt meni v nos😉.

Ha ha, pa tudi veliko tekočine, in to spet v nos in da ne govorimo tudi v usta😉🥳.

Sevedavtudi spuščanje zraka ki sem ga z mojim nabil v pičko😉☺️.

Ja vse to se dogaja in je super ker pomeni da ženska res uživa in se sprosti🤗🥳😉

Odgovor na objavo uporabnika
😉Anon🥳, 02.07.2023 ob 09:13

Ja, seveda se zgodi vse! Tudi pravo prdenje in to direkt meni v nos😉.

Ha ha, pa tudi veliko tekočine, in to spet v nos in da ne govorimo tudi v usta😉🥳.

Sevedavtudi spuščanje zraka ki sem ga z mojim nabil v pičko😉☺️.

Ja vse to se dogaja in je super ker pomeni da ženska res uživa in se sprosti🤗🥳😉

Umiri se bedak.

Anonimno 2001, 02.07.2023 ob 09:14

Umiri se bedak.

Samo resnico je povedal. Nič takega.

Zrak iz nožnice uhaja samo ko nekaj premajnega tja nabija 🙂

Bolj ko pumpaš bolj potem spušča.

Da se ga notri 1x. Je dovolj za nardit otroka.

Se razumemo?

Večji problem je, ko se jaz poserjem po pizdi.

Mogoče si tako nesproščena, ali pa že vnaprej pricakuješ težavo in se ti to tudi seveda zgodi. Upam da rešiš težavo

Poskusi odmislit težavo. Se da z raznimi vajami za um. Morda, ko ne boš tako obremenjena bo vse lažje in potem bo tudi taprav moški prišel mimo.

Ziher obstaja tud fetiš na to…

Naslov in opis sta si nasprotna. Vedno sam je nekdo, ki še ni bil na zmenku, ki nima prijatelja/prijateljice, ki še nikoli ni nikogar poljubil, ki še ni prišel v položaj, da bi bil z nekom intimen. Iz opisa pa vidim, da si že imela kar nekaj izkušenj s fanti (verjetno preveč), si že bila intimna (kljub svoji težavi nisi imela zadržkov v spolnosti z nekaterimi fanti), torej ne vem sploh kaj bi rada. Malce pretiravaš in iščeš pozornost, pravi fant te bo imel rad takšno kot si. Ampak po moje ti je bolj priročno, da imaš razlog za skenslati fante in si takoj najdeš novega in nisi pripravljena na resno vezo.

Božo jebi me i tuci iz sve snage.

salsa143, 30.06.2023 ob 17:29

Ni to nobena težava, nekatere ste pač spolno zakrnele. Včasih so take šle med nune, danes pa ni več tako elegantnega izhoda.

kreten!

Če imaš take kot je tale komentator ni čudno, da se ti smejijo. Eni so neodrasli kreteni, ki mislijo, da so ženske manjvredne. Tisti, ki bi te imel rad bi mu bilo vseeno. Če te zaradi tega zapustijo, te že niso vredni.

Vedno sama, 30.06.2023 ob 17:25

Zdravniki mi ne znajo pomagati. Sama sem poskusila storiti vse, da bi odpravila težavo oziroma problem. Odpovedala sem se full eni hrani, ki jo imam res rada, redno telovadim, jemljem ustrezna prehranska dopolnila ampak med samim spolnim aktom spuščam golobčke ali po domače rečeno, prdim.

Torek, s fantom moram preden začnem vezo biti v tako dobrem prijateljskem odnosu, da sva tako zaupna, da mu lahko povem za svoje težave. Z večino grem prej ali slej narazen. Res ni hecno.

Po dveh, trh zmenkih, moški/ fantje že kar pričakujejo, da bi se kaj več zgodilo kot samo pogovor in poljub za lahko noč. Tudi jaz bi se želela biti intimna, seveda, sploh če mi je moški res všeč. In potem se tukaj vse skupaj zaključi.

Ko sem bila malo bolj drzna in sem se brezglavo spustila v vezo je bilo veliko zasmehovanja in včasih tudi žaljenja.

Včasih sem precej obupana zaradi težave. Kako naj se z njo spopadem?

Prijateljice imajo skoraj vse že otroke, jaz pa še moškega ne morem imeti.

Ce je res tezava v prdenju, najprej skenslaj prehranske dodatke. Potem pa na netu poisci, katere kombinacije hrane povzrocajo dobesedno gnitje v crevesu in posledicno prdenje. Ne gre toliko za zdravo hrano, kot za kombinacijo le te. Pol pa spremljaj, kaj deluje in sproti prilagajaj. Ce je pa prdenje res razlog, da vse tipe odjebes, moras pa pri sebi razcistiti. Mene osebno ne bi to cisto nic motilo. 😉 tud jaz imam dostikrat probleme s tem… 🤪😊

Ti Salsa sploh bereš, o čem avtorica piše??

Kaj se sekiraš. Poveš, da imaš nenavaden trebuh in golobčkaš pa je. Bo pa še on kakega spustu, da ne bo zadrževal. 😛

Začeti jesti 1x na dan. Ostalo post.

New Report

Close