Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težko sem s kom intimna, ker imam hud problem

Težko sem s kom intimna, ker imam hud problem

Vita biosa probiotik je ena od rešitev proti prdenju – golobčkanju. Preizkušeno.

Odgovor na objavo uporabnika
no ja, 02.07.2023 ob 10:09

Odgovor na objavo uporabnika
😉Anon🥳, 02.07.2023 ob 09:13

Ja, seveda se zgodi vse! Tudi pravo prdenje in to direkt meni v nos😉.

Ha ha, pa tudi veliko tekočine, in to spet v nos in da ne govorimo tudi v usta😉🥳.

Sevedavtudi spuščanje zraka ki sem ga z mojim nabil v pičko😉☺️.

Ja vse to se dogaja in je super ker pomeni da ženska res uživa in se sprosti🤗🥳😉

Zrak iz nožnice uhaja samo ko nekaj premajnega tja nabija 🙂

AL pa ce je presiroka… ohlapna…

spremeni prehrano izloci gluten laktozo jajca ipd. sigurno bo scasoma boljse. obstajajo tudi neke tablete v lekarni proti napihovanju da se sprdis.

Sem na razpolago 💪🤣

O shit, to pa je problem. Fuck no!

Nič takega če mu prdneš v ksiht ko te oralno obdeluje … temu se reče … jebiveter 🤣🤣🤣

Jaz mislim, da je to povsem normalen fiziološki proces, ki se mu nobeden ne izogne. Po obroku se v črevesju tvorijo plini in tu ga ni izjeme. Poskusi s tako razlago sprostiti svojo nepotrebno in brezvezno obremenitev. Če te ima zares rad, te bo sprejel tako kot si.

Ženske z močnimi vaginalnimi mišicami in ozkim vaginalnim ustjem po seksu skorajda vedno “prdijo”. Pa ne na ta zadnjo, temveč jim te zvoke spušča vagina, ki se poskuša znebiti viška semenske tekočine, pa to nobenega skoraj da ne moti. Kar pogumno in samozavestno stopi naprej in si najdi svojega “junaka”

To se dogaja velikim zenskam,ne sekiraj se.Tip ki tega nebo sprejel pač ni tip ampak pusy.Ne sekiraj se samo uzivaj in ne kompliceraj prevec ker to pomeni malo sexa Sam sm trenitno brez partnerke in me kaj tazga niti mal neb odvrnilo od nje.

V resnici ima zelo malo ljudi preobčutljivost na gluten in laktozo. Odpoved glutenu in laktozo le poslabša vse skupaj. Prava alergija na gluten v pravem pomenu besede sproži hudo alergijsko reakcijo z vročino z bruhanjem in drisko.

Vzrok hudim vetrovom je  lahko zavito črevesje, stresno življenje, intenzivna vadba telesa, ki dela na pridobivanju kondicije in moči, a premalo  pa na sproščanju : to pa je  raztegovanje (stretching) in  globoko počasno dihanje – vsaj  2 x daljše  izdihovanje kot vdihovanje. Zategnjene ali nič trenirane oslabele križne mišice (poglejte si vaje za križni in ledveni del hrbta!) pa vplivajo tako, da lahkonzatiskajo črevesni živec,  ki daje signale za praznjenje črevesja.

Kje te najdem

Izgleda imaš neke patetične bednike, ki svojih žensk nikoli niso znali narediti dovolj mokre. Pri nabijanju tudi vagina naredi podoben zvok. A zato rabi biti ženska mokra…

Čez katero luknjo gre ta zrak, skozi kako prdneš, skozi muckino odprtino pa spustiš zrak, tam se ne prdi. Torej ali prdiš , ali samo sproščaš zrak ko si napumpana.

Čep v rit nabit,pa bo mir 😂

Hej, ne sekiraj se, to je nekaj čisto normalnega. Ne obupaj zaradi tega.

Meni bi bilo to še dodaten turn-on. Si prav želim kdaj takšno spoznati k bo spuščala golobčke ne samo med seksom, ampak kar skos.

Javi se mi boma skupaj prdala ni panike sploh…

😆😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Lp vsem

mene to ne moti, prej mi je všeč, nakazuje na sproščenost in da se z ženskim telesom nekaj dogaja. Isto iz muce, ko pride zrak. Mi nekako boža ego

Če bi se pokakala, mi ne bi bilo všeč pač iz nekih objektinih higienskih razlogov, pr prdenju tega ne čutim.

Pač ne vem, vsak prdi, noben ni perfekten med seksom, četudi bi bilo malo moteče komu, se ni za sekirat

Ne se sekirati preveč glede tega. Zdaj, če te skrbi bolj to, da še nimaš otrok, glede na prijateljice, kot pa, da ne moreš najti resnega moškega …. Najdi enega, ki ti je všeč, občujta in ti naj “nenamerno” spusti notri. Tako boš tudi ti imela otroka, je pa to sranje za onega, ki si ni želel, da mu pride vate … ampak … če tako pogledaš, je veliko več takšnih moških, ki so “nenamerno” spustili notri, da je ženska postala noseča, kot pa tistih žensk, ki nalašč niso hotele dol, ko mu je prišlo, samo, da zanosijo …

… Šalo na stran …

Težavo, ki jo opisuješ, so pogostejše, kot si morda misliš. Veliko žensk ima te težave. Težave bi lahko probala rešiti tako:

–  Položaj spolnega odnosa: Mogoče imaš kakšen položaj (ali položaje), pri katerem ti v zadnjico prihaja zrak, katerega moreš kasneje spraviti ven. Zato probaj menjati različne položaje, predvsem take, pri katerih opaziš, da takrat ne prdiš – to so bolj taki, da ne pritiskaš na trebuh in črevesje.

– Prehrana: Čeprav si že spremenila prehrano, bi lahko še naprej eksperimentirala z izločanjem določenih skupin živil kot so mlečni izdelki, gluten, stročnice ali umetna sladila, ker to so pogosti vzroki za prdenje

– Čas obrokov: Izogibaj se velikim obrokom tik pred spolnim odnosom. Priporočljivo je jesti lahke obroke vsaj dve do tri ure pred spolno aktivnostjo

– Hidracija: Piti moreš zadostno količino vode čez dan, saj to lahko pomaga pri prebavi in zmanjšanju prdenja.

– Probiotiki: Poskusi z različnimi probiotičnimi dodatki, lahko pomagajo pri uravnavanju prebave in zmanjšanju prdenja

– Sproščanje: Tesnoba ali stre pred ali med spolnimi odnosi lahko prispevata k prebavnim težavam. Probaj tehnike sproščanja, kot so glbooko dihanje, meditacija ali joga.

– Posvet s strokovnjakom: Če po vsem tem ne boš uspela najti rešitve, ti priporočam obisk pri gastroenterologu ali nutricionistu, da bi izključil morebitne zdravstvene težave, kot so sindrom razdražljivega črevesja (IBS) ali druge prebavne motnje …

In še moja izkušnja: Tudi moja žena prdi v določenem položaju: Če je na vseh štirih oz. pasji položaj, in če leži na hrbtu, jaz pa ji nogi dvignem in pritisnem na trebuh … drugod nima težav – je pa res, da me nič ne moti, če prdi … tudi jaz sem že prdel zraven spolnega odnosa, pa to konkretno, ampak ne zaradi “kroničnih” težav … pač pa pasulj dela svoje in to je moja najboljša hrana.

Ne sekiraj se za te zdravstvene težave. Imaš fine ljudi in imaš ljudi, ki jih to ne moti. 🙂

New Report

Close