Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Thank’s god….

Thank’s god….

… it’s friday :))))))))))))

no tkole folk… en lušten pozdrav, pa en lep dan vam želim pa.. en fajn vikend pa… :))))

Jani bo tuki samo par ur, potem pa… hija!!!! Dobro jutro gmajna, dobro jutro svet, cmoka in zauh!!!!

Jutro Jani !

Pa sej a je kej razlike med torek sreda petek itd…a niso vsi dnevi al kako ?
eni fini , eni sramežljivi , edini prijetni in drugi spet težki…dnevi…pa spet lahki itd..

tkole zmodroval je zajček :)))
aja čak , še cmoka ti lopnem na lička :))
cmokijaaaaaaaa

Jani Zauh

Jutroooooooooo CEPICA

lopma cmoka zajčku nazaj na lučka in mu povem da ga čez… ponedeljek ni ;))))))))))))

hojla zajček, matr.. te ni n’č sem okol…. sem … skor čiiiiiist sam tuki 😉

lep dan pa… še enga.. dva … tri… cmoke 😉 ša še mal 😉

zauh seba :))))

uhaaaa

lupčka ma si cepo veš:))))))))) moj cepo*****

Če mi boš tkole lepo delu , bom velik tuki , oki ? :)))))))
Jah , no…saj veš….bi rad zajček da me crkljaš..

Oki , dej še cmoke :)))))))

Za uh Jani…ma ne se dat , da te tkole……

Na , evo vraga …kwa se bosta kloftala al kaj hehe…mmmmmmm

Mam full probleme z netom

Neeeeee, pila ga bova

YYYYYYYYYYYYesssssss..petek je dan za metek…to je to…tist metek pa naj si vsak po svoje razlaga..jaz si ga tko..da bo lepoo..kot vedno…Jani a ves, da po novem kotalorolam;))..ves kva pol delam..ti je kaj jasno..haha…ti povem..vceraj si je sla moja nora buca kupt kotalke..te ta nove..zadnji hit..kao..in od dans naprej kotalorolam…tko al tko…Jani cmoko na cmoko..imejmo lep dan..kjerkoli bomo..karkoli bomo poceli…naj nam bo pisn na kozo..tko;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lepo jutro draga moja..jaz ti zelim da bo vec tistih tvojih dni..in manj ne tvojih…lubcka na licka..pa imej danes svoj dan…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Gres z mano…aja..jutrcka ti zelim..lepga..nagajivga..najinga…greš al ne..pa ne vpras kam..bo presenecenje;))?!

Sebi , a drugač z drugim pa ne ? :))))))))
sej me lahko tudi drugač kontakt:)))))))))))))))))
cmoka

hm danes je lepo ja……
madona…je lepo
hvalaaaaaaaaaa

hehehehe kotalorolam :)))))))))

no ja.. jest zdej grem verjetno v Avstrijo s tavečjim fantom ker… sankorola :)))))

fajn mej pa se beremo pol enkrat… :))))

na še cmoke… cmok cmok cmok ;))))

New Report

Close