Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu thc / izpit / razlike

thc / izpit / razlike

lp

mi lahko prosim natacno razlozite v cem je razlika ali odklonis liziko ali odklonis strokovni pregled , ali pac ne odklonis in si pozitivem …. ???

ni mi ravno jasno … imam 2 primera

sam sem bil pozitiven na thc ob kontroli prometa in se strinju da gremo na strokovne kjer mi je zdravnik odvzel kri in urin …. in takoj tudi izgubil izpit na licu mesta … potem sem dobil rezultate od zdravnika ki so bili : thc v urinu pozitiven v krvi negativen …. po tej informaciji sem dobil s sodisca posto naj pridem po izpit , in se postopek zakljuci ! nekaj dni kasneje pa sem iz obcine dobil posto da moram narediti ponovno zdravnisko spricevalo ali pa mi odvzamejo izpit… ko sem sel delati zdravnisko spricevalo sem moral hoditi tudi 2 meseca k psihiatru in tam dajati urin in tako dokazovati da nism uporabnik trave …. sele po 3 mescih sem dobil potrdilo od psihiatra in tako tudi nazaj izpit …. brez kazni in kazenskih tock vendar sem za zdravniskega in psihiatra placal okol 1000 eur ….

2 primer je moj brat

on je odklonil liziko in strokovne …. izgubil izpit , po posti dobil sodisce , kazen 1200 eur plus 18 kt … delati je sel tudi zdravnisko spricevalo brez psihiatra in v 1 dnevu vse naredil …
razlike
izpit je dobil vrnjen po usega skupaj 1 mescu , jaz po 3
placal je 150 eur zdravniske , jaz okoli 1000 eur
kazen se je zmenu za druzbeno koridtna dela … in kar mu je ostalo 18 tock ki pa se brisejo slej kot prej

torej ….

jaz ko sem se drzal pravil use naredil po postopkih ( zadet nism bil dokaz kri , urin je tut po 1 mesc thc not ) sem imel okol 1200 stroskov in 3 mesce brez izpita

brat ko je vse zavrniu je bil brez izpita 1 mesec in placu vse skupaj 200 eur ….

ni mi logike …..

Pozdravljeni, navajate dva različna postopka. Brat je zaprosil za pogojno in uspel in na srečo je vse opravil hitro, ponavadi traja dlje in je sedaj na pogojnem. Kakor pa razumem vašo zgodbo pa je, da Vam niso odvzeli v.d. ampak so vsa poslali na rehabiltiacijo. Torej vi niste na pogojnem, brat pa je. v tem je razlika. Za točen odgovor bi pa moral videti vaše listine kaj je notri navedeno. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

zakon glede tega je zalosten in zastarel.. dokazal si, da nisi bil pod vplivom in se vedno si moru placvat in trpet posledice zaradi prekrska, ki ga sploh nisi storil

katastrofa od drzave, gledajo sam se na profit… zgleda, da se ne bo spremenil dokler kaksen politikov sin ne bo zgubil izpit, ker je skadil joint 5 dni nazaj.

New Report

Close