Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Thc test

Thc test

Živijo!

Cezdva dni imam urinski test za thc, ki je nadzorovan (zato uporaba tujega urina ne pride v postev). Spucat se nisem mel casa, nazadnje kadil vceraj, danes zvedel da grem na test. Zanima me če je kdo probal kak thc detox kit in kaksne so izkusnje. Vse kar v teh dveh dneh lahko dobim je clear machine detox test, za katerega na spletu pise skoraj nic. Obstaja moznost da si to namesam sam aka flush (vitamin b, kreatin, magnezij, ipd) ampak kaj je bolj zanesljivo? Izkusnje, mnenja.

Uf čez dva dni? Hmm mogoce se ti bo zdelo drasticno…jaz bi pila dosti mlacne, bolj tople vode, predvsem na prazen zelodec, najbolj zjutraj, ce ti rata 2 litra, seveda pijes na izi..pa da imas v blizini kam za odtocit. Topla voda pomaga cistit sistem, ce pa se zraven kaj sportas, kjer se fajn spotis…

Jaz bi magari se pojedla kup spargljev za vsak slucaj…😆

Ne vem , vem da se cudno slisi, ampak dva dni …drzim pesti, da bo neg

Z vodo sem začel že takoj včeraj, spil par litrov. Scat na 15 min🤣 ampak mislim pa da se spucat tako ali tako v dveh dneh nemorem, ker sem tudi bolj reden kadilec, in da je ta varianta z flushing in ali detox kitom edino kar je opcija, saj ti da 5 urni window za negativen test, sem pa glede tega zelo skepticen. Oz nevem katero varianto izbrat da je bolj zanesljiva v tem primeru ko ne dobim detox kita ki ga bi drugace vzel in je skoraj 100%. O tem ki ga lahko dobim nevem skoraj nic, niti ni veliko zapisanega na spletu zato toliko vec skepticnosti.
hvala za nesvete, bom se tudi gibal kolikor se da za šparglje pa se nisem slisal vendar poiskusim!

Zdravo

Evo da te rešim …. že 10 let delam detox 1 dan pred testi …

Torej …

Drži se tega postopka danes in jutri pa nebo panike v ponedeljek

Kupi kreatin ( fitnes trgovina kerakoli ) … b complex ( lekarna )

Danes jutri hrane ne uzivaš več , zmešaj si kreatin z vodo , in le to pij non stop danes in jutri ! Toliko ga spij da boš čutil jetra ( malo te zacnejo boleti ) uglavmm to pij do pondeljka zutri

V ponedeljek zacni piti zgolj vodo … pred testom spij vsaj 2 3 litre vode IN NE LULAJ in 1 uro pred testom pojej b complex ….

Ko boš lulal v kozarcek je zelo pomembno da pol mehurja urina polulas v wc … sele na polovici zacni lulat v loncek … in to je to

Meni deluje !

P.S. NAJBRŽ TI BO SLABO IN SE BOŠ SLABO POČUTIL … to je normalno ….

Srečno brate !!!!!

Hvala ti!!!!

Je delovalo?

Deluje ta metoda z kreatinom?

skadim 1 joint na dan kake 4 dime noter ne 0.2g ostalo skadi moja punca včasih skadim 2 jointa ali nobenega. Mislim, da bom imel zdravniški pregled za službo čez 2 tedna… torej nevem al se lahko spučem ali ne je pa res da tak sistem uživanja traja že 6 let od zadnjega zdravniškega….

Nevem kaj naj naredim enkrat mi je zdravnik pogledal čez prste drugič mi nebo hah…

Lah

Odgovor na objavo uporabnika
Ahting7b, 21.05.2022 ob 09:52

Zdravo

Evo da te rešim …. že 10 let delam detox 1 dan pred testi …

Torej …

Drži se tega postopka danes in jutri pa nebo panike v ponedeljek

Kupi kreatin ( fitnes trgovina kerakoli ) … b complex ( lekarna )

Danes jutri hrane ne uzivaš več , zmešaj si kreatin z vodo , in le to pij non stop danes in jutri ! Toliko ga spij da boš čutil jetra ( malo te zacnejo boleti ) uglavmm to pij do pondeljka zutri

V ponedeljek zacni piti zgolj vodo … pred testom spij vsaj 2 3 litre vode IN NE LULAJ in 1 uro pred testom pojej b complex ….

Ko boš lulal v kozarcek je zelo pomembno da pol mehurja urina polulas v wc … sele na polovici zacni lulat v loncek … in to je to

Meni deluje !

P.S. NAJBRŽ TI BO SLABO IN SE BOŠ SLABO POČUTIL … to je normalno ….

Srečno brate !!!!!

Lahko več o tem poveš ?

Lahko vsakodnevno jemljem kreatin do pregleda ki bo čez tri tedne ?

Zakaj pa jemlješ THC?

Verjetno je tudi zdravniški pogojen z delovnim mestom.

Npr. Za viličarja, voznika avtobusa…Oz. testiranje je namenjeno temu, da ti na delovnem mestu trezno presojas, da ne škodi sebi in drugim…

Ne, pa… kako naj greš ces test…

Noben kreatinin ne bo pomagal, ker se THC skladišči v maščobnih celicah. Reden uživalec potrebuje cca 2 do  3 mesece da se mu sčisti iz organizma.

Se pa tudi meni ne zdi fer ta način testiranja. Če kadiš travo vsak večer pred spanjem, boš na testu drugi dan pozitiven. Če pred spanjem piješ viski, te za to niti testirali ne bodo.

Jaz recimo jemljem konopljo samo zadnje leto, ker pač drugače ne morem spat. Bi pa to tudi zagovarjal iz zdravstvenih razlogov, če bi na testu to prišlo ven!

Odgovor na objavo uporabnika
Tomaš, 18.04.2025 ob 14:17

Jaz recimo jemljem konopljo samo zadnje leto, ker pač drugače ne morem spat. Bi pa to tudi zagovarjal iz zdravstvenih razlogov, če bi na testu to prišlo ven!

Če imaš zdravniško potrdilo ki to predpisuje, potem bi šlo čez. Drugače pač ne.

Zvedajte se da tisti ki vas testirajo na neke substance , oni sami niso testirani.

Pri nas napotujem na zdravniške teste, kjer se preverja tudi THC in ostale droge samo za taka delovna mesta, kjer potrebujemo ljudi, ki tega ne uživajo. Na določenih delovnih mestih občasni kadilci nimajo težav, ker pač ni nevarnosti.

Delamo pa tudi med delovnim časom nenapovedanem teste, tudi glede alkohola, to pa ob sumu delamo ne glede na delovno mesto.

Tudi odpovedi službe so že bile zaradi tega, delodajalec ima pravico do tega.

New Report

Close