The Covid Vaccine On Trial: If You Only Knew…
Disclamer- Prosimo, upoštevajte : Stališča govornikov ne predstavljajo nujno stališč otrokove zdravstvene zaščite. Zavzemamo se za svobodno izražanje in verjamemo, da je treba o tej pomembni zadevi upoštevati vsa stališča.
Svetovno znani strokovnjaki (zdravniki, znanstveniki, odvetniki, aktivisti itd.) So 10. februarja 2021 razpravljali o številnih neodgovorjenih vprašanjih glede varnosti in učinkovitosti cepiva COVID.
Teme
So varni in učinkoviti?
Ali ste prisiljeni vzeti enega?
Kdo je odgovoren, če gre kaj narobe?
Kako zaščitim svojo pravico do izbire?
Odkrijte, kaj vam glavni mediji ne govorijo!
https://childrenshealthdefense.org/webinar/the-covid-vaccine-on-trial-if-you-only-knew/
So varni in učinkoviti?
DA
Ali ste prisiljeni vzeti enega?
DA
Kdo je odgovoren, če gre kaj narobe?
Jože
Kako zaščitim svojo pravico do izbire?
Nimaš pravice biti trosilec bacilov.
[/quote]
Alo multinick Agent
Za vsako prisilo, odgoorim z SILO.
Trosilec bacilov ti je fotr bil, ko te je vbrizgal mami v pi-z.do.
Torej ti si BACIL glavom i bradom, spermič.
Alo multinick Agent
Za vsako prisilo, odgoorim z SILO.
Trosilec bacilov ti je fotr bil, ko te je vbrizgal mami v pi-z.do.
Torej ti si BACIL glavom i bradom, spermič.
[/quote]
LjuPko in jako inteligentno.
Se vidi, da je veliko tudi na vzgoji, mogoče bi nekoč še lahko rešili tvojo slabo genetiko, ampak zdaj je že prepozno.
Aj da te vidim v živo, matere ti, da vidim tvoj genetski kod, skeniram te že od samega začetka ti multinick blentonja, v živo pajdo, v živo, le to šteje, da vidim genetiku, fizičnu in mentalnu.
Lako je pisat.
V živo junače za tipkovnico, ponavljam v živo, sledilec -pacient psihič.
LjuPko in jako inteligentno.
Se vidi, da je veliko tudi na vzgoji, mogoče bi nekoč še lahko rešili tvojo slabo genetiko, ampak zdaj je že prepozno.
[/quote]
Aj da te vidim v živo, matere ti, da vidim tvoj genetski kod, skeniram te že od samega začetka ti multinick blentonja, v živo pajdo, v živo, le to šteje, da vidim genetiku, fizičnu in mentalnu.
Lako je pisat.
V živo junače za tipkovnico, ponavljam v živo, sledilec -pacient psihič.
Tvoj genetski kod je;
Papak, in to v vseh dimenzijah, celo virtualno si papak, kaj šele v živo.
Ta staresvski cvek mi je pomagal, in sem hvaležen, ker vidim še eno dodatno plat ljudi, čeprav sem že v živo doživel marsikaj za hrbtom, ampak je mal drugač, ker veš kdo ti je govoril za hrbtom, pa ga lahko vprašaš osebno,kaj je.. v ŽIVO.. tu pa se skrivaš, kot papak.
težka je ta, če ti nekdo nekaj reče ali pove pa po ćefursko ne moreš stegnit roke, ker drugega nisi sposoben….
Ajde papčino, ne kakaj.
Ćist simpl je.
Papak si. Reva.
[/quote]
zakaj le, saj sem ti povedal da s človekom debatiram lahko kjer koli in kadar koli…
Sa človekom tudi jaz lahko debatiram kadar koli in kjerkoli, brez provokacij in žaljenja.
Torej?
[/quote]
človek je civiliziran, ti to nisi…
človek je civiliziran, ti to nisi…
[/quote]
Glede na to, kolikokrat si se pojavil na moje teme z žaljenjem, in provociranjem, sem hitro ugotovil v katero kategorijo človeka pripadaš, sej pravi hinavsko, torej tebe tako obravnavam, in tebi podobne seveda, ker drugače z vami ne gre.
Torej, civiliziran človek ne uleti na temo z žaljenjem, niti z provokacijami.
Čeprav se tega zavedaš, da v živo kaj takega ne upaš, ker si hinavec, počneš to tu, ker si junak za tipkovnico,,,Civiliziran sem za civilizirane, za deb-ile sem pa definitivno neciviliziran.
Sej pravi kaj seješ to žanješ.
Simpl.
Glede na to, kolikokrat si se pojavil na moje teme z žaljenjem, in provociranjem, sem hitro ugotovil v katero kategorijo človeka pripadaš, sej pravi hinavsko, torej tebe tako obravnavam, in tebi podobne seveda, ker drugače z vami ne gre.
Torej, civiliziran človek ne uleti na temo z žaljenjem, niti z provokacijami.
Čeprav se tega zavedaš, da v živo kaj takega ne upaš, ker si hinavec, počneš to tu, ker si junak za tipkovnico,,,Civiliziran sem za civilizirane, za deb-ile sem pa definitivno neciviliziran.
Sej pravi kaj seješ to žanješ.
Simpl.
[/quote]
bogi bogi, pojdi jokat na drevo…
ti si daleč od človeka, med ljudmi ki se gredo izmenjavo mnenj padejo tudi kakšni bedaki, debili, idioti ipd. pa civilizirani tega ne jemljejo kot nekaj smrtno groznega, majmuni pa neandertalci bi pa ob tem takoj razbili vse okrog sebe in grozili s smrtjo…
oz. v tebi razumljivem jeziku, kaj je necivilizirano
https://www.youtube.com/watch?v=tz0avWZoqjg
in civilizirano
https://www.youtube.com/watch?v=bVeAdzNU2ow