Najdi forum

The cube

A je kdo gledal film Kocka? Kaj menite o filmu? Sicer je že dolgo, kar je bil v kinu ali na sporedu. Upam, da bo zopet kaj kmalu na TV. Rada bi ga še enkrat videla. Ima kdo slučajno posnetega?

Ja jaz ga imam doma (divx). S podnapisi. Meni je bil tudi full dober film.

Tudi jaz sem zelo navdusena nad tem filmom. Po televiziji pa je bil enkrat poleti. po Sloveniji. Super!!

Jaz sem ga gledala na DVX-u in mi je zelo dober film……sedaj, ko si me spomnila nanj, ga bom najbrz v kratkim se enkrat pogledala…..

Se strinjam! Odličen kanadski film, lahko pa si mislite, da so sceno zgradili za silno majhne denarje (kocka je bila samo ena!)… Večkrat razmišljam o njem in je res nekaj posebnega, saj namesto funkcionalne enote, od katere z mnogimi zapleti seveda na koncu pričakujemo uspešno rešitev problema, dobimo neke zafrustrirane in med seboj popolnoma nekompatibilne ljudi, ki končajo tako, kot se po teh dejstvih pričakuje …

Točno tako! Res dobra stvar! Z malo keša ful dober in efektiven film. Mogoče bi lahko še globje prikazali značaje gl. akterjev.

Dober (vsebinsko ) film a žal katastrofalno odigran!

Ful hud film, se ga res splaca gledat.jest ga mam posnetga dobis pa ga na Kazaa-ju,tm je zih.

New Report

Close