Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek The Days After

The Days After

Zakaj se ne čudim ?

Ne, jaz čakam, da ko vklopi un svoj mujo, da jo zasuje :)))))

Ej, Brusko, enkrat mu bo že prišlo, kam je treba kaj
dat, da je sladko!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Priznam, kar češ :))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Uf, Brusko, ne deluje mi glih prav dobre volje, jaz raje se skrijem zdajle, ti se boš že znašel !! Pa, pa !

??????????

He, he, je vklopila mujota, nič hudega , samo ni mi delovala prav prijazno :))))))))))))))))))))))))))))))

Ha, ha, tole vajino priznanje, bi morala zdajle izkoristit, pa mi nič pametnega ne pade na kepo, sta tako prisrčno vesela, da vama vse odpustim :)))))))))))))))))))))

Ma, jo bomo že zbrusili……..verjetno je še ……before coffe :))))))

Ja, a ti veš kaj pa jo razveseli? Pomagaj mi:))))))))))))))))))))))

Menda ne samo kafe:)))))))))

Ja ja ja ja

Kdor prizna, se mu pol oprosti, za pol pa vzameš kredit :)))))))))))))

Ojej a še eden s takim mišlenjem o groza..kod da bi poslušala mojega..uhhh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ti poskrbi, da ima malo une črne, grenke čokolade s 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kakava, al neki tazga, pa en sedvič s pršutom ne more škodit, pa če jo zebe tudi glih ni dobro, najbrž pa se ne bi branila tudi konjaka….

To je kar se tiče teh občih, dosegljivosti.

Kar se pa tiče Japanskega tranzistorja, pa ji ne moremo pomagat.

Mogoče Gabriel, ker je lovec :))))))))))))

heheh po branju sodeč bi bla še bolj fletna z mojim navihancem….hehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

jajaj mene ste pa itak nekam spustil a ne??!!!!!

:)))))))))))))))))))))))

he, he, čokoladko in sendvič ji bom že zrihtala, ej ziher !
Gabriela pa skušala prepričat, da bo storil….:)))))))))))))))))

To so pa itak najboljse fore…..gledat več takih “idej” skupej….

Res je muca, se posipam s pepelom…..

Lenoba še vedno ni prekopirala številke mujota iz unga maila v moj GSM.

In ker smo bili na gmajni brez neta, si bila ti brez SMS… :((((

Evo, promise, drugič ga dobiš sam ti :)))

ma se je treba mal pohecat no…Nč bat…posluš me je pa hecal en muško,ki me je kar naprej klicaril in zasliševal.. En Borut hehehe ampak ga je imel pod kapo..No ker mi ga ni ratalo ukrotiti in ker mi ne non stop težil, zakaj prekinjam in kdaj pridem domov..pa take….sem slušalko predala mojemu gospodarju..hehehe ta ga je šele hecal ojej smeha da je kaj!!!

uh 🙂 zajček hvala :;))))))))))))))))))

Jani je zdej mel mal gužve… pa bo še kakšno.. skuhal :)))))

He, he, prav :))))))))))))
samo , da se ne boš u kak zos zavalil, zajček te ne bo mogu skoz brant :)))))))

?????????????????

:))))))))))))))))))))))))
N.

hahahahahahaha :))))) zajček…a dej no… pa me res ne bi.. še kdaj branila :)))) sej bi jest tud tebe.. če bi bil zos pregost :)))))))

cmoka!!

:)))))))))))))))))))))))))))))

* N.

New Report

Close