The secret
V skladu s to knjigo oz. filmom se v sloveniji ne da živeti ker v avstraliji živeti ali sloveniji sta dva različna svetova to je pa sistem v katerem živiš… Ti lahko sanjaš eno tako veliko luksuzno vilo tudi v sloveniji pa si govoriš še hepi hepi hepi zraven in ne bo učinka. Knjiga je napisana s strani avstralke… tam pa veš kak standard živijo da ne rečem kot v pravljici če primerjamo našega- skorumpiransot na vseh vodilnih položajih ki ti enostavno ne dajo možnosti da uspeš oz. nemogoče pogoje!
The secreet moraš razumet!
Pomen Seecreta je oddajanje energije.Ljudje smo zelo dovzetni za prenos energije pa se tega ne zavedamo.Če je nekdo težek,nepogorljiv,zahrbten,pa lahko ima še kako lepi nasmešek na obrazu ga začutiš s tem da ti ni všeč,nelagodje.Ampak večinoma ljudje to sklepajo po zunanjem izgledu,da se tako odločajo v resnici pa je energija,aura bila tista,ki ti je to “povedala”.
In ja kako energijo oddajaš,tako tudi sprejemaš.Zelo zanimiva je ugotovitev,da so prijatelji ogledalo nas in družimo se s takimi,kakršni smo mi sami.Kake težave imamo mi ,take imajo tudi prijatelji,bližnji.Nekateri boste rekli,da nakladam.Najbolj se to ugotovi v spolnem življenju,dve osebi nista nikakor za skup v sexu pa se razumeta kot da sta rojena en za drugega.Drugi primer je tudi šport.Koliko je športnih klubov,kjer igralci kot ekipa uspevajo,v prijateljskem odnosu pa me.Ker je port tista močna energija,ki jih veže skup.Tudi v službi je tako.Z sodelavci v službi super funkcionirate v prijateljstvu pa ne.In tako naprej…
Bogastvo.Kaj je za vas bogastvo,vsi boste rekli DENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR,bogastvo ni denar,bogastvo je notranje zadovoljstvo,umirjenost,ljubezen,zdravje,pretok energij,… Denar je samo sredstvo s čimer lahko preživimo,češ da je to edino za preživetje in več imaš več veljaš.Kaj se tiče glede bogastva ni v denarju,ampak ker smo ljdje zaslepljeni z denarjem nam je bogastvo le denar.
Pustite loto in srečke.Lahko bi kdorkoli bi se hotel energetsko poglobiti tudi vplival na loto rezultat,ampak bi ga denar hitro uničil.Vsakdo,ki bi se spustil v meditacijo,prenos energije,vplivanje,pa bi se hitro spremenil,ker bi spoznal samega sebe in bi mu za načrt dol viselo,saj je našel “bogastvo”,ključ vesolja,vesolje v sebi,…
Knjiga ni slaba za prebrat,da t vedet,da je ogromno v prenosu energij,telepatija,frekvenca,premikanje predmetov,…
dej mi ti pol razlož – zakaj če tisto kar oddajaš, se ti vrne v odnosu nazaj…zakaj za vraga se je moja sestra obesila name z vsem ljubosumjem, jezo in svojo nesrečo – če pa ji je nisem jaz povzročila…prej nasprotno sem naredila vedno vse,d a bi ji pomagala, da bi bila srečna…in sem ji vedno samo to želela…
kje pa je tukaj ta secret in ta energija?
Tvoja sestra se nate prileplja zaradi tvoje pozitivne energije,ker si ji “konkurenca” in nima razčiščenega v glavi.The seecret ni razumet iz danes na jutri,to je dolgotrajen postopek v osebni rasti!!!!!
Tvoja sestra je TVOJA SESTRA in verjamem,da bi ti se je znebila če bi lahko,ampak tudi če bi ti sestra še nevem koliko slabega naredla,bi ji ti vedno stala ob strani ker je SESTRA.Pomen “sestra”.Sestre si nisi izbrala,je nisi vzgajala,in nise od tebe učila.Težava ni v tebi ampak v sestri.In tvoja energija po pomoči jo veže nate.Ljubosumje je v njej ker si nekaj več od nje.
Je velika razlika tvoja sestra kot nek neznanec ali pa tvoja sestra kot prava sestra.Komu bi raje pomagala???Popolnemu neznacu ali sestri?
Nasplošno je težko razumet.To so leta duhovne plati,da razumeš.
Pred nekaj meseci je nekdo tule pisal o moč mislih in meditaciji,prenos energij,..
In seveda sem mu dal prav,ker je to bilo res in je resnica.
No da ti na kratko opišem.Američani niso mogli preprčit nedolžnih vojn zaradi enajstega septemrbra,pa so se zbrale skupine v ameriki in po svetu in meditirale.Na bližnji vzhod so pošiljali ljubezen,pozitibno energijo,mir.Vojaki so za tiste dn pričali,da ni bilo nobnih obstreljevanj,nobenih samomorilskih napadov in so se tudi vojaki sproščeno počutili,brez strahu.Moč misli,The seecret,notranja moč,itd pripomore temu.Ampak to ni od danes do jutri.Tudi če vidiš osebo ki je nejevoljna,se noče pogovarjat in si zrela v duhovnostih,samo z mislimi pošlješ ljubezen v njeno srce,da se odpre in taka oseba se ti nato izpove,ti zaupa,pa čeprav si neznanec in to kar je tebi rekla,nebi niti na smrtni postelji priznala.
Tvoja sestra se nate prileplja zaradi tvoje pozitivne energije,ker si ji “konkurenca” in nima razčiščenega v glavi.The seecret ni razumet iz danes na jutri,to je dolgotrajen postopek v osebni rasti!!!!!
Tvoja sestra je TVOJA SESTRA in verjamem,da bi ti se je znebila če bi lahko,ampak tudi če bi ti sestra še nevem koliko slabega naredla,bi ji ti vedno stala ob strani ker je SESTRA.Pomen “sestra”.Sestre si nisi izbrala,je nisi vzgajala,in nise od tebe učila.Težava ni v tebi ampak v sestri.In tvoja energija po pomoči jo veže nate.Ljubosumje je v njej ker si nekaj več od nje.
Je velika razlika tvoja sestra kot nek neznanec ali pa tvoja sestra kot prava sestra.Komu bi raje pomagala???Popolnemu neznacu ali sestri?
Nasplošno je težko razumet.To so leta duhovne plati,da razumeš.[/quote]
Vse to razumem…
edino to ko si zapisala – da bi se je znebila…ne nebi se je…mene ona tako nič ne moti niti njeno življenje…samo mene in mojega naj pusti na miru – v tem smislu,da se z negativo in zlobo ne vtika vanj in svojo srečo kuje na moji nesreči…
Nasplošno je težko razumet.To so leta duhovne plati,da razumeš.[/quote]
Vse to razumem…
edino to ko si zapisala – da bi se je znebila…ne nebi se je…mene ona tako nič ne moti niti njeno življenje…samo mene in mojega naj pusti na miru – v tem smislu,da se z negativo in zlobo ne vtika vanj in svojo srečo kuje na moji nesreči…[/quote]
Sem ON Glede tega pa sem hotu rečt v primeru kot znebiti se sestre ali tujca.Malo sem se nepravilno izrazil.Lepo in v miru ji reči,naj vaju pusti pri miru,kljub temu da gojiš ljubezen do svoje sestre in jo s tem držiš zrven sebe.Lahko pa v sebi jezo kuhaš,negativo,močan odboj in jo boš s tem odbila.
Vse to razumem…
edino to ko si zapisala – da bi se je znebila…ne nebi se je…mene ona tako nič ne moti niti njeno življenje…samo mene in mojega naj pusti na miru – v tem smislu,da se z negativo in zlobo ne vtika vanj in svojo srečo kuje na moji nesreči…[/quote]
Sem ON Glede tega pa sem hotu rečt v primeru kot znebiti se sestre ali tujca.Malo sem se nepravilno izrazil.Lepo in v miru ji reči,naj vaju pusti pri miru,kljub temu da gojiš ljubezen do svoje sestre in jo s tem držiš zrven sebe.Lahko pa v sebi jezo kuhaš,negativo,močan odboj in jo boš s tem odbila. :)[/quote]
oprosti, sem v naslednjem tvojem postu ugotovila ,d a sem te zmotno zamenjala za žensko…se opravičujem…
…ne pomaga njej nič, da lepo prosiš,…tudi to sem poskusila nenehno in še sedaj z meditacijami, da ji želim,d a najde svojo srečo sama v svojem življenju…pa traja to že leta in leta to njeno obnašanje, še huje potuho ima od staršev…tako,da tudi z lepimi mislimi in pozitivnimi energijami ne gre nikakor…čeprav ji življenje samo kaže,d a je kljub vsem tem večletnem trudu vedno bolj nesrečna in da je to, četudi meni povzroči nesrečo, ne osreči, in da sama vedno bolj tone v ta začaran krog…ampak do spoznanja pa ne pride…da bi nehala…
Hja, tipični potrošniki. Želite imeti recept kako na hitro obogateti… ga ni recepta. Kdor je imel d sekret v rokah in ga obdelal na brzino že misli, da je prijel boga za jajca. Nak, ni dovolj nekaj govoriti in ponavljati. Jezik zmore govoriti tudi brez uporabe možganov. Treba je tako čutiti, v to verjeti, se tako obnašati.
Sem ON Glede tega pa sem hotu rečt v primeru kot znebiti se sestre ali tujca.Malo sem se nepravilno izrazil.Lepo in v miru ji reči,naj vaju pusti pri miru,kljub temu da gojiš ljubezen do svoje sestre in jo s tem držiš zrven sebe.Lahko pa v sebi jezo kuhaš,negativo,močan odboj in jo boš s tem odbila. :)[/quote]
oprosti, sem v naslednjem tvojem postu ugotovila ,d a sem te zmotno zamenjala za žensko…se opravičujem…
…ne pomaga njej nič, da lepo prosiš,…tudi to sem poskusila nenehno in še sedaj z meditacijami, da ji želim,d a najde svojo srečo sama v svojem življenju…pa traja to že leta in leta to njeno obnašanje, še huje potuho ima od staršev…tako,da tudi z lepimi mislimi in pozitivnimi energijami ne gre nikakor…čeprav ji življenje samo kaže,d a je kljub vsem tem večletnem trudu vedno bolj nesrečna in da je to, četudi meni povzroči nesrečo, ne osreči, in da sama vedno bolj tone v ta začaran krog…ampak do spoznanja pa ne pride…da bi nehala…[/quote]
Očitno ima tvoja sestra zelo zelo hude blokade.Kaj se je pa v preteklosti dogajalo z njo?
…ne pomaga njej nič, da lepo prosiš,…tudi to sem poskusila nenehno in še sedaj z meditacijami, da ji želim,d a najde svojo srečo sama v svojem življenju…pa traja to že leta in leta to njeno obnašanje, še huje potuho ima od staršev…tako,da tudi z lepimi mislimi in pozitivnimi energijami ne gre nikakor…čeprav ji življenje samo kaže,d a je kljub vsem tem večletnem trudu vedno bolj nesrečna in da je to, četudi meni povzroči nesrečo, ne osreči, in da sama vedno bolj tone v ta začaran krog…ampak do spoznanja pa ne pride…da bi nehala…[/quote]
Očitno ima tvoja sestra zelo zelo hude blokade.Kaj se je pa v preteklosti dogajalo z njo?[/quote]
ena zavrnitev na čustvene področju s strani moškega, ki si ga je želela (pa jaz nisem imela nič s tem, samo pač on ni imel čustev do je takšnih, kot si jih je želela), jaz sama bi ji ga iz srca privoščila, da sta skupaj…od takrat naprej kot da je druga oseba – fizično se je spremenila ja, tako,da je v tem pogledu nesrečna, glede mene pa se je odločila, če ona ni srečna in ne more imeti tistega, ki si ga želi, tudi jaz ne bom imela svojega…in ne svoje družine…
Mogoče pa ni problem v tem kakšna energija se pretaka med vama in tvoje pošiljanje pozitivne energije s pomočjo meditacij ipd. mogoče pa je ta odnos že vnaprej dogovorjen in s tem izravnavata karmični dolg, ali pa ti pridobivaš določene izkušnje in s tem duhovno rasteš, mogoče si je tvoja duša sama zadala tako lekcijo za to življenje, se naučiti živeti z ljubosumjem s strani bližnjega, se iz tega nekaj naučiti za prihodnja utelešanja……Če mi je kaj jasno je to, da si svoje življenje naše duše izberejo same in je vse vnaprej dogovorjeno….
Tudi starše, brate in sestre si ljudje izbiramo sami (že pred dejanskim rojstvom) oziroma nas z njimi veže neka energija, da so v našem življenju, da pridejo oni v naše življenje v določenem trenutku.. zato tudi ni dobro gojiti zamer itd, ker če s človekom ne razčistiš in v enem od življenj ne dobiš lekcije oziroma je ne dojameš, se boš v naslednjem življenju zopet znašel z isto osebo in morda v isti lekciji. Ti bodi dobra, delaj po svojih načelih in se drži tega, kar so tvoja prepričanja. Verjamem, da je težko, če te nekdo stalno maltretira in se grdo obnaša, ampak nekaj jo je pripeljalo do tega in tudi ona bo dobila svoj del lekcije, pa ne mislim s tem, da kaj slabega ampak vse kar se ji dogaja, se ji z razlogom. morda tega trenutno ne vidi, a na dolgi rok to vsekakor drži. Preberi si knjigo Zakaj jaz, Zakaj to, zakaj zdaj od Robin Norwood ali Usoda priti svobodni volji R. Hamilton…dobro razložita principe karme, inkarnacije, energije in zakona privlačnosti itd…
Hvala za predloge literature in tudi sicer za nasvete…sicer ja se držim tega, da se skušam ne spuščati na to raven jeze in nekih prepirov, samo moram pa postaviti mejo in vztrajati pri svojih ciljih, željah in ne pustiti si jih vzeti, ker čutim,d a so moji in pravi…
…je pa res, da se mi zdi, da se zna zgoditi ja, da bo na koncu ona sama dobila tisto kar meni privošči – in tega ji ne bom naredila jaz…temveč si bo naredila sama, razmišljam samo s tega zornega kota – ker če se bom toliko z vso pozornostjo ukvarjala z mojim življenjem, svojega namreč sploh ne živi in ga zamuja in ko bo enkrat ugotovila,d a mi ne more škodovati več, bo prepozno ker ta čas bo že sama ostala… jaz ji ne privoščim tega…samo se bojim,d a zna biti prav to njena lekcija…