Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Thomas Harris-Nova knjiga?

Thomas Harris-Nova knjiga?

Hojla!

A je kdo slišal d Thomas Harris piše novo knjigo o Hannibalovem otroštvu? Pa menda d bojo naredl tud film o tem. No jest ne vem,sam tko sm slišala,pa prosim če kdo kj napiše če ve kj o tem.

Čau,čau

Harris je že napisal roman, ki je postavljen pred Ko jagenjčki obmolknejo in Hannibala. Tudi napisal ga je že prej. Po tej knjigi so posneli pred večimi leti film, ki nosi naslov Manhunter. Lani ali predlani pa so vso reč posneli na novo z genialnim Hopkinsom. Ta reč pa nosi sedaj naslov Red dragon. Konča se pa tam, kjer se začnejo Jagenjčki. Morda si mislila to. Da pa bi pisal o Lectorjevem otroštvu, pa mi ni znano.

Ne, to vem da so posneli Red dragona, ampak prebrala sm na eni strani da thomas Harris piše točno od hannibalovega otroštva ko je bil star okoli 17 let. Pa da za film iščejo igralca ki bi ga igral.

Poglej na to stran:

http://news.yahoo.com/?tmpl=story&cid=638&ncid=762&e=1&u=/nm/20030514/en_nm/arts_cannes_hannibal_dc

Men ni bilo čist jasn kaj to pomen.

Tudi jaz sem na neki tuji strani brala o tem – pa sigurno ni šlo za Manhunterja, ampak res za knjigo, ki se osredotoča večinoma na Lecterjevo otroštvo. Hmmm, ali pa gre samo za scenarij in ne za knjigo?

V glavnem, mene pa zanima, če je bil Manhunter preveden v slovenščino oz. če se ga pri nas da dobiti (v ang ali slo). V naši knjižnici sem iskala, pa nimajo…

Meggy, tule je link, na katerem sem (mislim) brala o tem.

Čisto spodaj je Message Board, malo prebrskaj, če se ti ljubi…

Mimogrede, nad filmom Hannibal sem bila globoko razočarana…

No jest mislm da bojo naredl ta film pa da thomas harris piše knjigo. Nevem bomo vidl. Kokr se bojo spomnil…

Manhunter je v bistvu Red dragon (film k so ga naredli po te knjigi se tako imenuje-Manhunter) samo te knjige niso prevedel v slovenščino maš pa samo angleško. Sigurno jo imajo v knjižnjici sam poglej pod Red dragon (ang.) jest sem jo prebrala do polovice pol se mi pa ni dal več.

Men je bil pa film Hannibal zelo všeč, edin konec so ful zabluzil. V knjigi je veeeeelik boljši!

New Report

Close