Ti ki si tako…
Milo bitje,polna vsega dobrega…ti ki vsakega lepo pobožaš…ti ki vsem želiš le dobro….
SI VSE PREJ KOT TO!!!Žal mi je tistih,ki bodo še naleteli nate,se opekli na tvojo dobroto.Žal mi je vseh tistih,ki ti slepo verjamejo,zaupajo..ti pa na koncu uničiš vse…..Na konuc pokažeš kdo si v resnici…..nisem verjela da lahko obstajajo in živijo takšni ljudje….
Rečem lahko le to….ne pišem vse to brez dokazov,pišem iz bolečine,ki si jo naredila prav ti..he ugani ja spet z nasmeškom na obrazu in z vero,da si tko dobra,tko pravično pocukrana…..
Pišem ker bi najraje sem gor ruknila dokaze,kak je tvoj pravi obraz….
Resnično..žal mi je,da taki ljudje znajo tako dobro…..
Za vsakega raste palica in za vsako rit se najde pravi štil..Tudi ti boš svojega enkrat dobila….
Ti skrivna dobra prijateljica.,ki ima vedno posluh in lepo besedo za vsakega……..Naj gre k vragu vse supaj…………. Naj ti povem še to…uničila si mi živlenje ,upam da bo veselje tvoje nepopisno…..držim pesti,da se te čimprej razkrinka in odkrije tvoj pravi obraz!!!!!!!!!!!!!
Pa čisto nič drugega….
Pa oprostite vsi drugi za to moje iskreno pisanje…prizadeta sem do nuleeee.))))Bo najbolj pametno da res utihnem…..
Jutro lepo !
Življenje ni neka igra , ki jo lahko igramo tisti , ki živimo v njem . Življenje je marsikdaj boj , borba… obstati in živeti kolikor toliko normalno . Življenje je predvsem iz lastnih včasih tudi hudih izkušenj , naučiti se spoštovati druge ljudi. Sprejeti tudi njihova različna mnenja , različnost njih samih , vendar dokler so le – te v mejah , ko ne škodijo..
Predvsem pa je življenje tisto , kar človeka nauči….živeti ga in dovoliti tistemu , ki ti pride na tvojo pot …da ostane s teboj ali gre…
Samo to pa je umetnost ! Definitivno ! Imeti čut in nekomu dovoliti , da hodi ob tebi a pri tem vedeti , da je ta naša izbira pravilna.
No, nimam veliko kako bi rekla ..hmm..stvari , ki bi me delale vsaj napol popolno ( to , ja ni ne nihče ) imam pa občutek in ta me ne vara , da skoraj vedno vem komu smem in komu ne zaupati ! Kam se lahko obrnem ko sem hudo žalostna , a da pri tem ne doživim še večjega razočaranja…
Nekaj posebnega sem , ker si upam trditi , da sem človek , ki se mu lahko zaupa . In ravno zato nikoli ne bom razumela tistega , ki je sposoben nekoga izkoristiti ( njegovo zaupanje , tudi njegovo nesrečo ) , ki je sposoben v loncu mešat več obedov hrane skupaj !
Tko , toliko…
Zdej muca , kaj naj rečem tebi …….
Tole mogoče …karkoli se ti že je zgodilo….ma ti veš , da se v bistvu ravno na takih stvareh človek izoblikuje in postaja bolj previden in pazljiv …
Pa zato potem veš , začne ločit pravo od nepravega…
ajde cmoka muca in drži se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jep zajček..tudi mene ta preleti čut nikoli ne izda..Na koncu se še vedno izkaže,če kaj sumim..oz.če mi je kaj tko čudno zameglenega…da ni to za brezveze..Za kaj vse me je poleg tega kar mi je bilo največ še oškodovala…čutim da to ni bilo vse…še je..ampak mi je največ pomenilo…
jep žalostna,ko to sedaj dokončno razkrila..Hudo mi je nepopisno,sem brez besed kako……kako je lahko človek tak….kaj ima od tega…..
nekoga speljati,se nad njegovo bolečino ali kakršnokoli skrivnost naslajati…potem pa he nož v hrbet..Ma to niso prijatelji to so bolniki…..
Zajček moj lupčka..eh po vsemtem si lahko rečem le to…živlenje je usrano…nekateri ga pa z drekom mažejo še bolj….slava jim…))))
Ejjeje kako je to mogoče…..:(((
globoko razočarana….
Ja,muca,dober dan,no.Ja,kaj se pa tako jeziš?
Človek vso noč spi mirno in pošteno spanje pravičnega,pa
ga pričaka nekaj takega.
E,seveda.življenje je kukar kurja lojtra,
ampak ,kdo so(smo)drugi,ki naj ti
oprostijo(mo),ker takih,ki si želimo vedno
le dobro in božat,je tulele kar nekaj…?
Muca,potolaži se,karkoli se dogaja že,
menim,ti ne more lepega žulejna kar uničit.
Na jutranje kafe !!!
NIoba draga…..tisti,ki jih imam rada me dobro poznajo.Drugi me ne rabijo—vejo Da redko ponorim…da imam visok prag tolerance..da se kar tako ne vmešam v stvari,ki se me ne tičejo Ampak ko je pa zadosti,je zadosti.To jasno in glasno tudi povem…
In sem…
Nikomur s tem nisem naredila škode a nasprotno škodo so drugi meni naredili…
Pa ne bi več o tem..Naporen dan je za mano….
Točne stvari ne bi pisala in jih vsem tu razkrivala..čeprav bi mogoče bilo tudi to dobro..Ampak vseeno tukaj ne….Hvalabogu imam vse spravljeno,vlečt te grde stvari ne nameravam..a zagotavljam,marskikdo bi bil presenečen da je to sploh mogoče..in marsikateremu bi se obzorja razjasnila..
Kar pa je najbolj bistvenega v vsem skupaj…šele takrat bi vedeli,zakaj se je muca tolko razpenila danes…Jep redko kdaj se ..ampak če nekdo ne da miru..potem je treba tudi udart po mizi..eko….
Pa oprostite mi………
S tem tole pisanje tudi zaključujem…..
Me tole spominja na tiste dni izpred let,ko smo imeli opravka s perjem..jep takrat se me je nekdo podobno lotil.. nekateri veste…ampak tole sedaj je nekaj drugega..Tukaj so vpletena čustva tko da…..ejj bolje da nehamo resnično…….to nikamor ne pelje…je pa dobra šola jep..vsaj nekaj…)))
Takolele, prijatelji, ustavila sem se pri tebi
Niobči, ker sem prebirala dol skozi in …. objela
me je neka čudna tesnoba.
Vem, Muca, dejala si, da s temle zaključuješ to
pisanje. Morda ti lahko, meni pa kljub vsemu šele
zdaj ne gre iz glave, ko sem vse prebrala. Morda
ti sedaj, ko si “stvar dala iz sebe” lahko zaključiš,
v moji glavi pa je je šele zdaj začelo vreti.
Tako, kot se Niobči sprašuje, se sprašujem tudi jaz:
ni mi namreč jasno, ali oseba, ki te je tako hudo
razočarala, gostuje tu na tem forumu, ker potem
se začne pri slehernem od nas spraševanje in glodanje
v naših srcih, kdo le je tak človek, ki je popolnoma
drugačen, ki …. in ki ….??? Ne, ne gre za to, da bi želela
vedeti njegov nick, da bi kdo od nas želel vedeti, kdo ta
oseba je, NITI NAJMANJ. Zgolj morda pojasnilo, zgolj
pojasnilo, da se stvar nanaša ali pa ne na nas, prekaljene
“uslužnike”, ki si tudi vedno želimo pomgati in bodriti
drug drugega.
Jaz namreč vedno želim pomagati sočloveku v stiski.
Tudi tebi bi sedaj tako zelo rada izpisala nekaj bodrilnih
besed, nekaj tolažbe in nekaj dejstev, med katera sodi
tudi to, da vem, kako si preklajena v teh borbah z življenjem,
ki ti ni s cvetjem posuto, da vem, da se še vedno boriš z vsem,
kar ti na pot pride, ker moraš le odmikati in odmikati, da vem,
da je tvoje življenje ena sama borba od jutra do večera, borba
z vsem, kar je, ker bi naj ne bilo in z vsem, česar ni, kar bi naj
bilo, borba za tvoja dva malčka in njuno zdravje, za službo, za
ponovni začetek, ki si ga tako želiš ….
In ker to vem, vem tudi to, da boš prestopila ta kupček gnoja,
ki se ti je postavil na pot, da boš prestopila to konjsk figo, ki
jo je nebodigatreba pustil prav tukaj, pred teboj, misleč, da ne
znaš dvigniti nog in se prestopiti in misleč, da nimaš nosa na
pravem mestu in da ne zavohaš tega, kar smrdi …. Zato tudi
vem, da boš tudi iz tega boja odšla – sicer z nekaj praskami, a
še vedno ne kot poraženec, temveč kot muca, ki si je ponovno
izborila svoje deveto življenje.
Lep dan Muca, tebi in vsem tistim, ki jih imaš rada ti in ki imajo
radi tebe.
Vsem ostalim gmajnarčkom pa – LEPO JUTRO, ŠE LEPŠI DAN IN NAJLEPŠE POPOLDNE, DA O VEČERU IN NOČI NITI NE GOVORIM !!!!
muca – kej naj ti rečem, kokar da ponovim moje prepričanje da je vsaka
stvar za neki dobra.
škrat butalski je ob takem spregledanju ponavadi na koncu
celo zelo vesel, kajti bolje je človekov pravi obraz v takem
primeru bolje čimprej odkriti ne de…
nekdo (pa ne iz mojih Butal) je enkrat to takolele nekako opisal:
za nos lahko morda vlečeš enega človeka celo življenje,
nekaj ljudi lahko vlečeš za nos nekaj časa,
NIKOLI PA NE MOREŠ VLEČI ZA NOS VSEH LJUDI!
Škarta so leta naučila vsaj tega da že davno
ne gleda ljudi po besedah ampak po dejanjih… Ta so tista ki štejejo…
Papir pa vse prenese ne de…
se pa tudi še osmolim, o ja, sam sem i(n the end) zmeraj
vesela- ko se izkaže kam pes taco moli – jaap
Nkar bit razočarana, vesela bodi, ni vredno trošit
energije, kedor drugemu jamo skoplje bo itak sam
vanjo padel ne de
Pacmakam Vornih!!!