Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ti presneti ogrci

Ti presneti ogrci

Po nosu in okoli nosu imam polno črnih ogrcev in najbrž razumete da me zelo motijo. Prosim svetujte mi kako naj se jih znebim. Pri kozmetičarki sem bila enkrat pa sem bila še en teden po obisku vsa pikasta in mozoljasta in rdeča tako da bi probala kaj drugega če obstaja. Prosim pomagajte. Hvala.

Kupi si paket takih samolepilnih hanzaplastov(ne vem kako se naj drgace izrazim),ki se de nalima na nos in tam pusti vsaj 15 minut,pol pa na hitro dol potegni.Nredi to enkrat na dan,pa bi moglo kar hitro zginit…dobi se jih pa v lekarni.

Te obliže ima Nivea, pa Sinergie, pa Balea (DM), pa L’oreal … Cena za pet kosov okrog 1000 SIT. Uporaba pa na vsake tri do štiri dni in ne vsak dan!

Tudi jaz imam te težave. Imam od Nivee obliže, pa ne gre nič ven, imam pa nekaj črnih ogrcev. A to ne grejo takoj ven? Si naj najprej dam obraz pod soparo in potem obliž gor? Dajte mi prosim pomagat!

Ti obliži so bl blažev žegen, kot pa karkoli drugega. Ne morem rečt, da ne gre čisto nič ven, gre pa bore malo. Najbolje, da se odpravite do kozmetičarke, kjer vam bo s paro razširila pore in stisnla ogrce. Pa ne bo šlo vse od enkrat.

Pozdravljene!
Še nekaj predlogov:
Stara sem skoraj 27, tako da na srečo kakih težav z ogrci nimam. Ampak ni nas prav dosti zadovoljnih s svojo kožo na nosu, npr. Tiste pore tam so praviloma večje. Jaz sem pred leti težavo rešila s Clinique 3-step čistilno kozmetiko (najprej milo, zatem tonik in nato še vlažilno mleko, vse posebej prilagojeno za tip kože). Zadeva resnično deluje (enkrat sem hotela h kozmetičarki, pa me ni hotela vzet, češ, da ne potrebujem nobene nege, čiščenja ipd., no, sem jo le prepričala za neko blago varianto, pa še obrvi mi je nekoliko oblikovala – najbolj boleča izkušnja ever, še k zobarju grem rajši, no, zdaj sem malo zašla), kožo sem imela kot dojenčkovo ritko. Je pa stvar malo zamudna (no, ene 2 minuti že porabiš), tudi poceni ravno ni (traja pa zelo dolgo, vse troje, skoraj za eno leto ob uporabi dvakrat dnevno).
Sedaj pa uporabljam Lush kozmetiko, in sicer milo Fresh Farmacy (očisti in pomirja kožo), tonik Eau Roma Water in kremo Skins Shangrila, ki imajo tudi blagodejne učinke na mojo kožo. Imajo cel spekter raznih izdelkov za posamezne tipe kože, za ogrce bi bilo priporočljivo uporabljati milo Coal Face (črno milo z zmletim ogljem), odstranjevalec make-upa Babyface, obrazni peeling Sweet Japanese Girl ali Ocean Salt (z vodko in limeto!), tonik Tea Tree Water (dezinfekcija in nega) in pa Enzymion krema (posebej za mastno kožo). Če se oglasite v trgovini, vam bodo znali svetovati, tam lahko izdelke tudi preskusite).
LP

Priporočam ti kozmetiko Artistry. Če bi jo rada preizkusila mi piši na moj e.mail.
LP, Iris.

New Report

Close