Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ti vrag !

ti vrag !

ojej, a ko sem jaz pokonci, pa vi vsi grest spat…………:-((((((((((((((((((((((((((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

NOpe smo veselo pokonci že kako uro..heheh

Jaz se prštimujem za žurko zvečer..Ajoj se obeta zur stoletja….
Aja kaj delam že..ja barvam laske,sive prekrivam….pol pa treba k zdravniku……..pol pa v službo…pol pa na zurko eko! a ni fajn..heheheh

a siva si že????hahahahah

kako jih pa skriješ…mislim tudi one…upsssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))))))))

He, he, he…………………a ti jih pa nič ne “skrivaš”????

:))))))))))))))))))))))))))))

Jutroooooooooooooooooooooooo golobčki moji……………………………. A danes se bomo kaj kljunčkali????

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

ojla…..skrivam skrivam………sam ne pred vsemi….upsssssssssssssssss

kak si mala……..

Super…………………..!!!!!!!!!

Sam kofeček manjka………..

Kdaj me boš peljal na eno kavico???

The best in life is free

🙂 dobro jutro*

ko boš utegnila…………..

Zdaj??

The best in life is free

hmmm…….zelo mamljivo

čaki te pokličem…..upssssssssss

Jep siva,kaj pa misliš jih mam za kaj imet! Ti tastar!! hhehe sej so sivi ful šarmantni….
In bo prišel čas,ko se ne bom nič več barvala in me bodo sivi preplavili in pol ko bom nekje s teboj na kafetku sedela..hehe se bodo najini buči kar svetili od sivine..hahahaha a nau to dober!!:))))

P.s. veš,je problem,mam čist temne skor črne lase -svoje in potem sive ful ven sekajo,pa jih je zato treba vse počrniti hahahaha

Kdo to pravi!?
Ob tisti uri fakamo!In to ne kot ti, na suho!
;-)))

mam tudi jest dons žurko:-((
bo hudo.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

je blo mokr:-))))

zlo!

Štefka in Jani sta se ga ucepala na delovnem mestu!!!!!!
😉

HEHE, vmes se je enga kerlca manjkal…recimo Sp-ja!
:-)))

Jaz pa kerlc!?
Hahahahaha…….pol foruma je zdej na skretu,ker jih od smeha hoče pobrat!
;-)))))))

nehi kaj pa maš?????

NO, JAZ NISEM.
ZA OSTALE PA NE VEM:-))))
KERLC!!

SEM EN ČUDEN TIP.
bedak pa čudak, ni kaj:
grem na zabave in potem , ko vidim, da ga začnejo pit, najdem izgovor, pa grem domov.

Ni da bi komentiral:-)
verjetn bo isto dons:-)))

Zateženka!
;-)))

hehehe, me boš nesu en krog na hrbtu, ap boš šele potem reku, da sem zadaj-teža (zateženka) :-99999

A tiste devetke pomenijo število kil?
😉

SPREVRŽENC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hja!
Tko mi je ime.
;-)))))))))

New Report

Close