Ti že veš
ali pa ..Tebi- trenutek osamljenosti
Zdaj bi morala že vedeti, čutiti, da med mojimi čuti do tebe in zunanjim svetom je, odkar te poznam vsaka sekunda življenja je postala čarobnost trenutka.. klepet s teboj… za brezumno objemanje ..ali za silno strast….kakor tudi samo za oddih, ko se zavem silovitosti tistega, kar pravzaprav doživljam s tabo…. znova in znova si predstavljam vrhunce strasti.. vedno znova sem presenečen da vse spet dobiva svoj smisel.. tisti čas, ki mi je do sedaj meril preteklost in sedanjost…čas ,ki je nenadoma dobil novo razsežnost – prihodnost….
Priznam, da se včasih počutim kot da bi se mi mešalo..da včasih ne znam povedati, kar bi želel….
V tistih trenutkih osamljenosti, k mi skozi odprto okno sili sveži vonj dežja…takrat si domišljam, kako bi te stisnil v objem.. si zakopal glavo v tvoje lase in vdihoval tvoj vonj..
Zamišljam, kako bi bila prilepljena drug ob drugega, kot brodolomca na nemirnem morju, ki pa sta našla v tisti majhni sobici varen in miren otoček…. Zamišljam kako bi ob svojih prsih začutil izzivalno napetost tvojih dojk… kako bi pod rokami čutil nežno in trdno obliko tvojih bokov…..
Noro se želim čutiti toplino tvoje gole kože..ko me preplavlja poželenje, ki mi jemlje sapo in edino kar si želim je , da bi te lahko obdržal.. te varoval in da bi neskočno se opijal z vonjavami tvojega telesa..centimeter za centimeter tvoje kože…
Rad bi te gledal kot v nekakšni zamaknjenosti bi ti gledal naravnost v oči… najina jezika pa bi se dotakala … v očeh bi bil zaznaven odsev užitka, ki bi naju odnesel nekam daleč..tja kjer čas ne pomeni ničesar…
Dala si mi nekaj….česar doslej še nisem vedel….spoznanje, da si je mogoče želeti žensko želeti ves čas, četudi brez telesnega stika… da si moški kratkomalo želi, da je ženska ob njem, da posluša njegovo dihanje, da te čuti ob sebi, da se sliši kako molči…
Veš……komaj se zadržujem, da ti ne rečem kaj norega in dokončnega… da bi ti povedal besede, za katere sem vselej mislil, da so to le besede, ki jih izgovarjajo drugi…. Toda zdaj vem..*** nikomur ne bom dovolil, da bi me okradel in mi vzamel enkratno priložnost, da te doživim in doživljam…***
zakaj pišem….Ti že veš…..