Tiare shopping Vileš
Na njihovi strani sicer ne najdem navedenih kakšnih privlačnejših trgovin, od obljubljenih 170, jih je zasedenih samo okrog 70. Vseeno me zanima, če je kdo bil v šopingu in kako se vam zdi.
http://www.tiareshopping.com/
Bila sem na dan otvoritve, tisti dan ni bilo še vse skončano, kljub temu, da so termin otvoritve prestavili. V nekaterih trgovinah nisi mogle plačevat s kartico in smo lepo hodili v Ikeo na bankomat. V sami stavbi na žalost ni bilo enega bankomata. Trgovin je ogromno, res pa je, da niso vse odprte. Nekatere trgovine so šele lutke nosili in skladali stvari na police. Imaš pa od trgovin do butikov in razpon cen od do. Dobiš res za vse okuse, še najbolj mi je bilo všeč, da je ogromno trgovin za moške.
Verjetno tempirajo odpret vse ostalo do božiča – še mal počakite, pa bo – ker bodo verjetno tudi takrat popusti kaj večji, pa da robo odprodajo času primerno. Italijani so pa znani, da je vse bolj na počas, ker preveč zraven neprestano parlajo, nameto da bo delali, zato tudi niso zadeve še odprte tako, kot bi morda morale bit.
Italijan ni Nemc ali pa Švicar , ko je vse točno na minute in po reglcih, kot zastavljeno na začetku
Meni bi sicer kot hipermarket bolj ustrezal Carrefour, ker so boljši, več ponudbe je, ceneje, pa veliko francoske robe je not ( francoska veriga). Za ostalo, razne Zare, H&M ipd. me ne zanima, kvečjemu Combipel, ker je moj stil oblačil.
Bom pa z veseljem v bližnji prihodnosti hamnjammm en dober stejk z žara v Roadhouse Grill….
Bila v tem shopping centru v soboto in se mi ni zdel nič posebnega, H&M je notri, Zare nisem vidla pa mislim da je tudi ne bo, OVS je notri, pravtako Daichman, Guess, Promod, New Yorker in en kup nekih trgovinic, ki niso nič posebnega, saj kaj dobiš ampak ravno shopping v pravem pomenu besede pa ni. Ipercoop je res ogromen in ima veliko izbiro vsega.
Imam občutek da nasplošno tole ne bo laufalo, kdo bo tja hodil v kino dvorane…tudi Torri v Trstu propada, tole bo pa prav tako. Edino, če bo kaj ljudi zaradi Ikee, ki je zraven in je res ogromno ljudi ampak če greš že v Ikeo potem ti že tam gre ogromno časa in se ti ne da še v shopping center tam…