Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tia&Teo

Tia&Teo

Ka kdo ve ce sta se Tia Verdev in Teo Urbancic res locla? 🤣

Če se še nista, se pa še bosta.

Zakaj pa bi se?

Ja, zelo vrjetno sta se ker nobeden ne nosi vec porocnega prstana, on je izbrisal vse slike, ona pa ga nazadnje objavila… marca?
Ona velikokrat objavi kako spi z tamalo, njega pa ni nikoli zraven. Poleg tega pa itak ne nosi vec njegovega priimka na instagramu in fbju

Zdaj pa ponovno hodita skupaj kam, objavljata na instagramu  iste lokacije istocasno.

O f**** given. A se lahk brigate za svoj lajf, folk to je res BOLANO da se ukvarjate z vsakim storijem od nekoga. Res poiscte si pomoc ker to res ni zdravo.

Izgleda da sta se res, saj ga sploh ne objavlja vec in uporablja samo en priimek.  To je njuna stvar in ne vem zakaj bi se mogli slovencenlji v vsako zadevo vtikovat. Poskrbite, da se vi ne boste locili od partnerja in pometite najprej pred svojim pragom. Lp

Hahaha ja itak da nas zanima, zakaj nas pa nebi smel? Sej sta se pba izpostavljala na socialnih omrezjih zdej se pa ne in nas zanima. Ce ona nebi nikol nc p tem objaulala nas nebi zanimal

Wow…, ampak brez zamere – kdo pa sta ta dva…prvič vidim imena…sta kaj posebnega ustvarila …? Res pa je, da nimam-  facebooka, instagrama, tik-toka …ali kaj že …pa se kar da preživeti…hahaha…samo ta imena neznanih se kar pojavijo pa bukovo gledam-  pa ne fejst- bukovo-hihihihi…

Men je fascinantno kako tega otroka ona s sabo vlači, dejansko p o v s o d. Se mi zdi mal preveč poti za tko mini punčko. Izpade k da jo ma za modni dodatek.

Njen foter Marjan, je ofnu svojo partnerko potem pa se sebe https://old.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/bivsa-marjanova-o-zivljenju-morilca 

Mislim da je tudi ona neki govorila enkrat na podcastu, ampak samo neki malega… kar se pa tice otroka ga je pa vlekla na pot svica-slovenija ko je bla tamala stara dober mesec tako da katastrofa

Se mi zdi da sta z Teodorjem nazaj skupaj, ker ji je on liku use slike za nazaj pa tut zanc ga je nekaj objavla na story. Sigurno sta pa bila vmes nekaj casa narazen, tko je ko se spoznas mlad pa takoj otroka

Še zdej vlač tega otoka povsod, en dan tu, pol že drugje … tko v izi kt da torbico neseš s sabo, ne pa otroka. Da ne bo kdo reku, da se zapenjam iz ljubosumja, ampak se mi ne zdi najbolj zdravo. Pa ne vem no, ta njena “sestrica”, a nima šolskih obveznosti da lahko tut tko zravn potuje cez tedn

Kaj pa drugac onadva delata? Ona neki na banki ampak kok majo pa v svici dopusta da je skoz okrog

To tut mene zanima. Ona menda neki v digitalnem bančništvu, support al kaj (verjetno k naši bančni referenti, samo prek spleta) on pa nevem kaj. Pa nimam pojma kako lahko furajo tak življenjski slog, nov avto, stanovanje, prenova, potovanja ipd. Sej so boljše plače gor, ampak stroški pa niso kej manjši + glede na to da je enkrat rekla da ma sam srednjo šolo narjeno, verjetno nima neki ful wau plače.

Nikoli slišala za ta dva 🤷🏻‍♀️

Očitno je spet okol pa brez moža

Mal more bit res čuden ta njun odnos …

Ona je ponovno nekam šla, on je pa pisal moji prijateljici na instagram, ocitno on piše drugim DM, ko nje ni doma

Kdo pa sploh sta tadva?

A si zihr, da ji ni pisal na kakšno strokovno temo, ne pa lih z romantičnimi nameni?? haha

Ja, sigurno ji je pisal na kaksno “strokovno temo” hahaa😂

Kaj smo pol ugotovil? Sta se razšla al ne? Bistvo? hehe

Spet neznani influenserji,ki se na koncu ločijo in pretepajo, po fotografijah pa želijo delovati kot bogati, fini,moderni…

Ja sta skupi zlo vrjetno, ker je on tut nazaj objavu slike z njo na igju

New Report

Close