Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ticketmaster

Ticketmaster

Se še kdo ne more prijavit na omenjeno stran? Ble so neke posodobitve in ko vnesem tel št, na Kater bi naj prejela neko kodo, te ne dobim. Poskušam že cel dan in nikakor ne gre. Druge možnosti ni. Tisti, ki ste posodobili, prosim za pomoč. Sicer sem se obrnila na njihovo pomoč,  nevem pa kdaj bo odgovor, pa preko maila je to bolj tako tako.

večkrat že kupovala na Tiketmaster, pa še nikoli nisem kode dobivala na telefon, vedno vse na spletni strani uredim. Kakšno kodo?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 80, 25.06.2024 ob 00:31

večkrat že kupovala na Tiketmaster, pa še nikoli nisem kode dobivala na telefon, vedno vse na spletni strani uredim. Kakšno kodo?

Tudi jaz sem že kupovala pri njih, ampak sedaj imajo neko novo prijavo v sam račun, pa se sprva sploh nisem mogla prijavit z upor.imemom in geslom. Zato sem si ponaša vila geslo. Sedaj pridem not, ampak na začetek, kjer moram vnesti tel št pa bi potem mogla dobiti kodo za “zaključit prijavo”, sporočila pa ni, tak da dejansko sploh ne pridem v račun, kjer imam karte. Lahko poskusiš! Jaz sem preko tel in računalnika, pa ne gre. Znorela bom.

Dvigujem temo, če ima še kdo težave…

Jelenova, 25.06.2024 ob 09:49

Tudi jaz sem že kupovala pri njih, ampak sedaj imajo neko novo prijavo v sam račun, pa se sprva sploh nisem mogla prijavit z upor.imemom in geslom. Zato sem si ponaša vila geslo. Sedaj pridem not, ampak na začetek, kjer moram vnesti tel št pa bi potem mogla dobiti kodo za “zaključit prijavo”, sporočila pa ni, tak da dejansko sploh ne pridem v račun, kjer imam karte. Lahko poskusiš! Jaz sem preko tel in računalnika, pa ne gre. Znorela bom.

Ko si karte kupila si jih nisi sprintala in pospravila na računalnik? Jaz to vedno naredim, nikol ne veš kaj vse si zmislijo teli, da do kart pol ne prideš več.

Drugač pa sem šla pogledt moj račun, imam karte za Milano čez par dni in sem normalno samo z mailom in geslom prišla notri in karte so tam. Ne vem kje imaš problem.

Problem imam, saj se je po novem treba( ko vneseš uporabniško ime in geslo) vnesti telefonsko, na katero naj bi prispel sms, a tega ni od nikoder.

Anonimno 3434, 01.07.2024 ob 22:12

Ko si karte kupila si jih nisi sprintala in pospravila na računalnik? Jaz to vedno naredim, nikol ne veš kaj vse si zmislijo teli, da do kart pol ne prideš več.

Drugač pa sem šla pogledt moj račun, imam karte za Milano čez par dni in sem normalno samo z mailom in geslom prišla notri in karte so tam. Ne vem kje imaš problem.

https://file.si/YLXO/20240625-130532.heic

To je to.

to pa ni ticketmsater ampak file.si, nek program za shranjevanje datotek.

file.si – Shranjevanje datotek

Deli datoteke hitro, varno in enostavno. File.si ponuja brezplačen spletni prostor za vaše dokumente, slike, glasbo in filme. Gostimo Internet!
    Seveda je ticketmaster. Na prilepljeno stran file.si, sem priložila sliko, da se lažje vidi, v čem je problem, oz kje se zatakne pri preverjanju oz prijavi. Klik na tisti link in sliko.

Anonimno 3434 klikni na povezavo in prenesi sliko, da vidiš. Na katerem brskalniku pa se prijavljaš v ticketmaster?

no jaz ne bom nič klikala in odpirala, tko da ti ne morem naprej pomagat. Ti pa povem da je pri meni vse tako kot vedno in v moj account pridem brez telefonske, samo z mailom in geslom.

firefox

Preko katerega brskalnika pa se prijaviš?

Žal pri prijavi preko Firefox je isto…

zdravo

ali si rešila problem?

meni se dogaja isto.

ne dobim potrditvene kode

Meni se enako dogaja. Karte me čakajo na mojem accantu, do katerega ne morem priti, ker mi ne pošlje kode na telefon

A ste uspeli rešiti težavo?

Vi resno ob nakupu karte kar pustite tam v TM oblaku? Men se podobno ne dogaja, imam odprt dostop do vseh TMjev, ampak vedno ob nakupu karte sprintam in pospravim na računalnik.

Moji sestri je zdaj uspelo prek švicarske številke sorodnice. Bolano. Našim operaterjem ne pošiljajo kod 🤷🏼‍♀️

Živijo enake težave z registracijo imam tudi jaz, ne prejmemo kode na telefon….

Tudi jaz, isto sranje, mene pri registraciji vpraša za obe kodi, preko maila in preko telefonskega sporočila, preko maila pride koda takoj, preko telefona pa ni šans, sploh ne pošiljajo kod in tudi je omejeno število vnosa telefonske številke in mi ne dovoli več. V sredo je koncert in bom pop… Kaj naredim???

Hvala Maja 99220, super si 🙂 Tudi meni je uspelo, sem poklical prijatelja v Italijo, tako da sem napisal njegovo IT številko in je takoj  prejel telefonsko sporočilo (kodo za vstop) na njegov telefon  in zdaj sem prijavljen v f…. ameriški  Ticketmaster. Še enkrat hvala. Pozdrav z Gorice.

Eh, jaz pa nimam poznanih v tujini, tako da adijo koncert, 😪

Zdravo, tudi jaz imam enak problem.

Jaz sem celo prevečkrat zahtevala kodo za telefon, tako da se lahko obrnem samo še na center za pomoč uporabnikom.

Zdi se mi neverjetno, da ne morem prejeti kode na telefon, sploh ne vem če bom lahko šla na koncert, ker sem trenutno odvisna od odzivnosti centra za pomoč uporabnikom.

Vprašanje, ali ste lahko potegnili aplikacijo na telefon?

Jaz je ne morem.

lp, Tanja

Zdravo, ali so ti slučajno kaj odgovorili iz help desk?

lp, Tanja

New Report

Close