Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tih deževen dan ……

Tih deževen dan ……

Dobro jutro, ljubi prijatelji!

Ko nekaj napišem in grem potem pogledat, če je kakšna katastrofalna napaka zašla med moje pisanje, se včasih kar zgrozim, kako sem v svojem sporočanju, pozdravljanju in komuniciranju z vami d o l g a, neskončno dolga!!! Oprostite mi, ljubi prijatelji! Danes ne bom tako dolga, ker se bojim, da vas preveč “posiljujem” in vam kradem vaš dragoceni čas za branje ene “dolge” Mariči. In najbrž vam s svojim razmišljanjem tudi nisem vedno prijetna in se pojavi tudi kakšno dolgočasje. Zato danes samo nekaj malega, razen mojega prisrčnega pozdrava, toplega objema, cmooooooooočkkkkkkaaaaaaaaa vsem, v razmislek.

“Poglejte pod površje in ne dovolite, da vam ostanejo prikrite številne kvalitete določene stvari in tudi ne njena vrednost.” (Marcus Aurelius)

Samo toliko za danes, da vas ne spravim ob živce s svojimi dolgimi pisanji. Imejte se lepo in če pri vas dežuje, prislonite, tako kot v času otroštva, nos na šipo in opazujte pot kapljice, ki (kot je dejala muca) počasi a vztrajno polzi navzdol in ubira najlažjo pot do svojega cilja. Njeno popotovanje vas bo popeljalo v svet domišljije in v tisti pozabljeni svet brez skrbi, za trenutek boste zagotovo ušli sivi vsakdanjosti!!!! Uberimo tudi mi pot našega današnjega dne tako, kot ga ubira dežna kapljica, kajti tako, kot se je naš dan začel, bo zagotovo v porajajočem večeru našel tudi svoj zaton.

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ne bo držalo, jaz osebno, te komaj čakam, da te preberem, Mariči !!!!!!!!

Hvala ti, mili moj zajček. Lepa motivacija
za tih deževen dan!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

He , he , vsekakor bi s smehom začel dan tisti , ki bi stal na drugi strani šipe in me gledal , he, he , he ….

lisička pazi , da je vedno na distanci 😉

Pa zelo, zelo iskreno prihaja iz zajčkovega srčka !!
Mi hudo manjka, če te ni !

lp, zajček

New Report

Close