Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tilnik – vrat boli*?

tilnik – vrat boli*?

Kar z lepega me je začel bolet vrat oz tilnik ? Čudno. Zakaj bi se to zgodilo?

meningitis?

ah menda pa ja ne.

potem že razmišljam, če si malo domišljam in le sem hipohonder 🙂 ampak me res boli in to kar konkretno :/ pa res kar iz nič, nič takega nisem delala… nič.

Morda si spremenila položaj pri sexu?

A boli, če premikaš vrat? Potem je kakšno vretence v vratni hrbtenici … Treba bo telovaditi… Če pa ne bo nehalo, pa kar k zdravniku.

Ne boli posebej ob premikanju, boli kar ves čas, tudi v mirovanju.

Potem pa takoj k zdravniku.

Pri meningitisu bi bilo še kaj več, kot bolečina v vratu: vročina, glavobol, glave sploh ne moreš premikati, itd. (žal preizkušeno). A če ni ravno kak heksenšus in bolečina traja že več kot nekaj dni, se res odpravi k zdravniku.

Najprej vzameš nekaj proti bolečinam, npr. Naklofen duo. POčakaš, če bolečina izzven (in boš znala zdravnicku tudi povedati ali ti ta zdravila kaj pomagajo, kar je zanj pomembno)i. Če nimaš vročine, ne bruhaš in nimaš izrazitega glavobola, nimaš kaj hoditi k zdravniku prvi, drugi dan. Kronične zadeve se pač ni treba reševati takoj, zdaj En kup popolnoma nepotrebnih obiskov pri zdravniku povzroča nezadovoljstvo zaradi nepotrebnegga čakanja. Predvsme tistim, ki pomoč res potrebujejo. Še ne dolgo nazaj so ljudje znali sami kaj storiti in pozdraviti, dandanes je ptorebno en mozolj, ki traja pol ure, takoj pokazati zdravniku. Dajte uporabiti malce kmečke logike, kaj narediti zase in šele ppotem poiskati pomoč..

New Report

Close