Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tim Kevin deskar obup

Tim Kevin deskar obup

Ker ga je žena nekaj mesecev nazaj zapustila je sedaj iz besa na instagramu objavil sliko njenega mednožja z grdo vsebino tastu???

Psihopat, ni čudno, da ga je zapustila.

Wait what?

Kaj pa ima tast z zapustitvijo, in kaj mu je napisal?

ne bom se spuščala v tele – če je to naredil nikakor ni ok… ne vem kaj imata očitno furata nagajanje eden drugemu kar je bolno in nezrelo

ampak tudi ona ni nedolžna glede njenega obnašanja po mojem mnenju – če sodim po njeni napadalnosti in obsojanju na pamet v tri krasne… namreč pred časom je na ig objavila otroka ki taca s čevlji po nakupovalnem vozičku… in sem ji napisala ne obtoževanje ampak prav z vprašanjem spoštljivo, če se ji zdi ok, da otroka tako daje v voziček nakupovalni, da hodi s čevlji povsod tam, kamor mi odlagamo hrano.

Joj kako me je napadla – najprej z neko njeno fikcijo v glavi da ne vem kdo sem, pa da na j pišem iz drugega profila (očitno je mislila,da jo skrito zasledujem za nevem koga) a sem pisala iz svojega profila – kr neke izpade in obtoževanja, potem pa še,da njej se zdi to povsem normalno,da njen otrok s čevlji hodi po nakupovalnemu vozičku, ker so že itak usrani in je vseeno če jih ona še bolj s svojimi čevlji, da itak ni nobene razlike.

Tako da na podlagi te izkušnje zame tudi ona ni čist nedolžna v tem odnosu. kaj pa imata pa njuna stvar… vsem samo,da je očitno napadalna in nesramna, tako jo sodim po moji izkušnji z njo… očitno mora biti vse po njeno, nima nobenega spoštovanja do okolice in če jo kdo samo prijazno opozori,da njeno ravnanje ni najbolj spoštljivo in prav, ga očitno napade nazaj.

Otrok s cevlji v vozicku in to kar je bilo res nima nobene veze. Mal prehitro sestavljas stvari.

Omg…hja, ljudje, če si intimo podarjate, ne samo ‘v živo’, temveč inate silno potrebo po deljenju svojih sp.organov po fotkah, filmckih…se zgodi rpičakovano.

(Očitno z vsakim slikce natedite – za kaj že – ob koncu pa jok in stok, čs le-te ‘uidejo’…btw: grdo sicer, a …)

Joj kaj pa jokate. Luknja je luknja, slika pri tem nič ne pripomore k spoznanju nje same.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno296, 15.01.2023 ob 14:09

ne bom se spuščala v tele – če je to naredil nikakor ni ok… ne vem kaj imata očitno furata nagajanje eden drugemu kar je bolno in nezrelo

ampak tudi ona ni nedolžna glede njenega obnašanja po mojem mnenju – če sodim po njeni napadalnosti in obsojanju na pamet v tri krasne… namreč pred časom je na ig objavila otroka ki taca s čevlji po nakupovalnem vozičku… in sem ji napisala ne obtoževanje ampak prav z vprašanjem spoštljivo, če se ji zdi ok, da otroka tako daje v voziček nakupovalni, da hodi s čevlji povsod tam, kamor mi odlagamo hrano.

Joj kako me je napadla – najprej z neko njeno fikcijo v glavi da ne vem kdo sem, pa da na j pišem iz drugega profila (očitno je mislila,da jo skrito zasledujem za nevem koga) a sem pisala iz svojega profila – kr neke izpade in obtoževanja, potem pa še,da njej se zdi to povsem normalno,da njen otrok s čevlji hodi po nakupovalnemu vozičku, ker so že itak usrani in je vseeno če jih ona še bolj s svojimi čevlji, da itak ni nobene razlike.

Tako da na podlagi te izkušnje zame tudi ona ni čist nedolžna v tem odnosu. kaj pa imata pa njuna stvar… vsem samo,da je očitno napadalna in nesramna, tako jo sodim po moji izkušnji z njo… očitno mora biti vse po njeno, nima nobenega spoštovanja do okolice in če jo kdo samo prijazno opozori,da njeno ravnanje ni najbolj spoštljivo in prav, ga očitno napade nazaj.

OMG s tabo pa res ni vse OK.

Seena, 15.01.2023 ob 14:14

Otrok s cevlji v vozicku in to kar je bilo res nima nobene veze. Mal prehitro sestavljas stvari.

kako nima nobene veze – govorim o njenih odzivih komunikaciji, dejanjih, ki očitno tudi ni tako spoštljiva. Če nekoga napadeš z obtožbami, da jo zasleduje iz skrivnega profila,  kar nekaj take fikcije v tri krasne, ne vem kaj ji dogaja v glavi in tudi tako ravnanje in zagovarjanje tega brez spoštovanja okolice – kaže na nek njen značaj, vedenje očitno, ki tudi ni spoštljivo in očitno ima svoje neke kaprice čudne.

Omggg, 15.01.2023 ob 14:23

OMG s tabo pa res ni vse OK.

si to ti Nina morda osebno?

Anonimno296, 15.01.2023 ob 14:30

si to ti Nina morda osebno?

AH, kakšna Nina neku? Ti imaš res neko preganjavico. Samo nekdo, ki se mu zdi tvoje nabijanje o čisto brezvezni stvari totalno brezpredmetno. Tema je čisto nekaj drugega, kure pa kot ste nekatere babe drugače se ne morem izrazit pa se vtikate v vse možne stvari. Nimam nobenega profila na družbenih omrežjih, ker se mi zdi to totalna izguba časa in poseg v zasebnost, včasih pridem na ta starsevski čvek, pa vidim, da je vedno več folka počenega v glavo.

Glede razgaljenih fotk pa ne vem kaj vam je, da si slikate intimne dele teles? Sem poročena več kot 15let pa nimam ene intimne slikce moža al on mene in mi tud na misel ne pride, da bi se slikala ali snemala. Kaj je z vami mladimi??? Mora biti vse pislikano, posneto, vse sfejkano???

tim kevin je isti primerek kot peterka, pijaca  denar in slava sta zanj pogubna…zal

Omggg, 15.01.2023 ob 14:43

AH, kakšna Nina neku? Ti imaš res neko preganjavico. Samo nekdo, ki se mu zdi tvoje nabijanje o čisto brezvezni stvari totalno brezpredmetno. Tema je čisto nekaj drugega, kure pa kot ste nekatere babe drugače se ne morem izrazit pa se vtikate v vse možne stvari. Nimam nobenega profila na družbenih omrežjih, ker se mi zdi to totalna izguba časa in poseg v zasebnost, včasih pridem na ta starsevski čvek, pa vidim, da je vedno več folka počenega v glavo.

Glede razgaljenih fotk pa ne vem kaj vam je, da si slikate intimne dele teles? Sem poročena več kot 15let pa nimam ene intimne slikce moža al on mene in mi tud na misel ne pride, da bi se slikala ali snemala. Kaj je z vami mladimi??? Mora biti vse pislikano, posneto, vse sfejkano???

nimam preganjavice, ker te ne obsojam… vprašala sem  vidiš vprašanje?

Potem je pa očitno s tabo nekaj narobe,da neznanca tako žališ in osebnostno napadaš na forumu.

resno ženska – kje si jaz slikam karkoli intimnega? kaj je s tabo? Jaz si nobene slike intimne ne slikam niti je nima nihče drug, imam profil na ig, ampak nobene objave, koristim ga čisto iz drugih namenov – to je včasih se za kakšne stvari najde kakšna dobra ideja, tudi kakšna informacija o popustu.

Torej ne vem koga ti zdaj napadaš ženska.

Nisem se jaz slikala v intimne predele, očitno se je ta Nina, ne jaz… torej ne vem kazaj napadaš mene.

jaz pa imam pravico povedati svoje mnenje,da se iz odzivov oseb vidi, kakšen značaj so in to sem pojasnila s primerom zakaj menim,da tudi ona po karakterju ni v tem odnosu čisto super in popolna… če ti te povezave ne razumeš potem je to tvoja težava…  če je nekdo napadalen in obsojajoč, ki mu nič slabega noče do okolice potem , lahko predvidevam da je tak tudi v odnosu. Bi še lahko kaj napisala kakšno mnenje sem si jaz ustvarila po njunem razhodu in njenih objavah, ampak ne bom, ker je to zgolj moje mneje in se ne bom vmešavala v njune zasebne stvari in tudi ne sodila.

Sem pa napisala mnenje kakšen vtis sem si ustvarila o njen in to na podlagi njenega odnosa nespoštljivega do mene. IN to sem napisala spoštljivo, in imam vso pravico, če pa ti zato osebnostno napadeš človeka…. potem imaš pač ti težavo.

Še celo do fikcije si prišla,da si jaz slikam intimne predele… resno … postavi si ogledalo resno…

No ja, otrok nima kaj delat v nakupovalnem vozicku, razen v zato predvidenem sedezu. In ce se gres kegat z nekom o stvari, kjer si zamocil … nisi glih gladek. Ze, da taksne slike objavljas ne.

Jih pa ne poznam. Vsekakor si natedis veliko sramoto, ce take slike objavljas; da jih pa sploh posnames, pa tudi ni normalno.

Kakšen luzer

plesast, 15.01.2023 ob 17:05

Kakšen luzer

Od kje mu pa slika njenega mednožja, da jo je lahko objavil? Torej se je baba nastavljala, sedaj pa joka…

To niso  prve take njene slike na spletu, očitno se rada slika, pa rada vidi, da je v središču pozornosti. Že od nekdaj, bi znali marsikaj povedati tisti, ki jo ne poznajo od včeraj.

Še ceste so bile včasih popisane, pa skale… Vedno se pa v teh izlivih njenega očeta omenja.

Zanimivo je, da bo pokazala hčerki kako biti sočuten do človeka. Ha ha ha ha ha ha ha ha.

Tip je bil čisto normalen, dokler se ni z njo poročil.

Čebulca828, 15.01.2023 ob 17:18

To niso  prve take njene slike na spletu, očitno se rada slika, pa rada vidi, da je v središču pozornosti. Že od nekdaj, bi znali marsikaj povedati tisti, ki jo ne poznajo od včeraj.

Še ceste so bile včasih popisane, pa skale… Vedno se pa v teh izlivih njenega očeta omenja.

Zanimivo je, da bo pokazala hčerki kako biti sočuten do človeka. Ha ha ha ha ha ha ha ha.

Tip je bil čisto normalen, dokler se ni z njo poročil.

jaz imam občutek kakor je mogoče videti iz medijev, da se mu je odpulilo po tej ločitvi, ko ni imel več stikov s hčerko. Tak občutek imam da ga je to posebej prizadelo.

Kar je  na splošno grdo vedno v vsakem primeru da se ločitev dveh odraslih dela na plečih otroka – karkoli sta imela bi morala reševati mimo odtegovanja ali zmanjševanja stikov z otrokom komurkoli. Po mojem partnerja enakovredno ostajata starša kljub ločitvi… in vsakega, ki kar naenkrat lahko vidi otroka samo en dan v tednu ali pa še to ne, razumem,da je prizadet.

Vsekakor pa v popolnosti obsojam take njegove objave- toliko pameti  in samozavore v jezi in prizadetosti (četudi lahko morda tudi upravičeni, če so tako odvzeti ali kritično zmanjšani stiki z otrokom, ki pa je  dejstvo tudi njegov in si ga noben starš nima pravice lastiti) bi pa moral imeti.

Anonimno363, 15.01.2023 ob 17:27

jaz imam občutek kakor je mogoče videti iz medijev, da se mu je odpulilo po tej ločitvi, ko ni imel več stikov s hčerko. Tak občutek imam da ga je to posebej prizadelo.

Kar je  na splošno grdo vedno v vsakem primeru da se ločitev dveh odraslih dela na plečih otroka – karkoli sta imela bi morala reševati mimo odtegovanja ali zmanjševanja stikov z otrokom komurkoli. Po mojem partnerja enakovredno ostajata starša kljub ločitvi… in vsakega, ki kar naenkrat lahko vidi otroka samo en dan v tednu ali pa še to ne, razumem,da je prizadet.

Vsekakor pa v popolnosti obsojam take njegove objave- toliko pameti  in samozavore v jezi in prizadetosti (četudi lahko morda tudi upravičeni, če so tako odvzeti ali kritično zmanjšani stiki z otrokom, ki pa je  dejstvo tudi njegov in si ga noben starš nima pravice lastiti) bi pa moral imeti.

Res je. Grdo je, če ena stran manipulira z otrokom in ne dovoli stikov. To se ne dela. To dejalo nezreli ljudje.

Nikoli se ne obračunava tako, da se enemu staršu odtuji in omejuje stike z otrokom. Otrok ni nič kriv, da gresta mama pa ata narazen, ima pa pravico do stika z obema, če ni čustvenega, eksistenčnega ali fizičnega nasilja nad njim s strani kateregakoli od obeh. Otrok ima rad tako mamo kot očeta, tudi po tistem, ko gresta onadva narazen. Ima pravico do sobivanja in druženja z obema staršema.

In potem pride do maščevanja, kot se je zgodilo. Sicer tadva sta tudi še mlada in čustveno v  zvezi bila nedozorela očitno. Obračunavata  med seboj v maščevalnem čustvenem afektu, ker še nista predelala razhoda, tasrborita čustva se še niso ohladila. In njun otrok trpi zaradi tega.

atikin, 15.01.2023 ob 17:47

Res je. Grdo je, če ena stran manipulira z otrokom in ne dovoli stikov. To se ne dela. To dejalo nezreli ljudje.

Nikoli se ne obračunava tako, da se enemu staršu odtuji in omejuje stike z otrokom. Otrok ni nič kriv, da gresta mama pa ata narazen, ima pa pravico do stika z obema, če ni čustvenega, eksistenčnega ali fizičnega nasilja nad njim s strani kateregakoli od obeh. Otrok ima rad tako mamo kot očeta, tudi po tistem, ko gresta onadva narazen. Ima pravico do sobivanja in druženja z obema staršema.

In potem pride do maščevanja, kot se je zgodilo. Sicer tadva sta tudi še mlada in čustveno v  zvezi bila nedozorela očitno. Obračunavata  med seboj v maščevalnem čustvenem afektu, ker še nista predelala razhoda, tasrborita čustva se še niso ohladila. In njun otrok trpi zaradi tega.

očitno stvari iz obeh strani niso nedolžne… če je verjeti članku v metropolitanu

če njen oče njemu grozi s smrtjo je tudi vsega obsojanja vredno – in zakaj se sploh oče vmešava, če sta oba odrasli osebi kot partnerja in je to med njima dvema?

ko berem, da se starši vmešavajo potem takoj dobim občutek,da je našla vse rafale in podpore naokoli,da ga ja uniči…če bi želela to normalno rešit bi rešila sama z dogovorom ne pa z vešavanjem zunanjih – saj sta odrasla. To je moje mnenje ob branju tega

kar pa odrekanja stikov z otrokom zadeva – pa za moje pojme je to zloraba otroka za cilje ločujočega partnerja – katerikoli to počne imam enako mnenje- saj ni samo fizično nasilje neprimerno… to če nekdo izsiljuje tako preko otroka je zame tudi oblika nasilja… spet moje mnenje

Anonimno363, 15.01.2023 ob 17:56

očitno stvari iz obeh strani niso nedolžne… če je verjeti članku v metropolitanu

če njen oče njemu grozi s smrtjo je tudi vsega obsojanja vredno – in zakaj se sploh oče vmešava, če sta oba odrasli osebi kot partnerja in je to med njima dvema?

ko berem, da se starši vmešavajo potem takoj dobim občutek,da je našla vse rafale in podpore naokoli,da ga ja uniči…če bi želela to normalno rešit bi rešila sama z dogovorom ne pa z vešavanjem zunanjih – saj sta odrasla. To je moje mnenje ob branju tega

kar pa odrekanja stikov z otrokom zadeva – pa za moje pojme je to zloraba otroka za cilje ločujočega partnerja – katerikoli to počne imam enako mnenje- saj ni samo fizično nasilje neprimerno… to če nekdo izsiljuje tako preko otroka je zame tudi oblika nasilja… spet moje mnenje

Se strinjam – tehtnica ima vedno dva konca.

In v tem primeru, če je njen oče mu celo grozil, je moralo biti za  njega res hudo in ponižujoče, da je šel objavit tisto sliko, kot jo je- so jim stvari ušle izpod  komunikacijskega nadzora in kontrole, vsem.

Kdo ve kaj je res. Mislim pa, da je on imel neke “custvene” izlive na IG tudi po razpadu zveze s prejsnjim dekletom….

In kakšen je nauk te zgodbe?

Dekleta, ženske, bodite pametne! Ne dovolite, da vas kdorkoli fotografira gole, pa čeprav je to vaš zakoniti mož. Nikoli se ne ve, kaj se zna zgoditi in vaše intimne fotografije lahko pristanejo na spletu!

Ja, če baba ne ve, kaj je kulturno in primerno (otrok v nakupovalnem vozičku ziher ne, ker so za njih narejena sedišča na vozičkih z razlogom) in se potem še tkole užge, ko ji nekdo omeni zadevo, je pi vsej verjetnosti po naravi konfliktna in prepirljiva, verjetno tudi zamerljiva in maščevalna. S takimi pa boljš ni met opravka. Bogi otrok, ker bo živel v vojnem stanju. Nedorasle osebe so v igri.

Kako je to bedno, da javno objaviš fotke svojega bivšega partnerja. Podlo in nizkotno. Kako se spoprimeš s porazom… to vse pove o  človeku.

Javno poniževanje bivšega partnerja je pljunek v lastno skledo. Pa naj gre za slike bivše, ali pesmi o bivšem.

Pa kva ti tok travmiras s tem vozickom in otrokom v njem in zakaj se cutis dolzna, da si ji to morala obelodaniti, da to dejanje ni primerno in to preko IG in se sedaj repencis kaksen odgovor si dobila. Res bedno, da si ji sla zaradi tega moralizirat po IG, ce ze bi ji to rekla v zivo, pa se takrat to ne bi bilo tvoja naloga ampak naloga lastnika trgovina.

New Report

Close