Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tim Kevin deskar obup

Tim Kevin deskar obup

Odgovor na objavo uporabnika
Ne vem316, 17.01.2023 ob 22:11

Anonimno237, 17.01.2023 ob 21:11

jaz tej ženski ne verjamem nič… šla na njen feed in malo berem… in meni tukaj polno njenih trditev ne pije vode…

ne vem kaj imata – samo jaz vem,da njej ne verjamem…

tukaj je slika iz porodnišnice – tudi on prisoten… srečni, nasmejani https://www.pressreader.com/

ona pa v svoji porodni zgodbi ga zdaj sploh ne omenja , prej vse v drugo smer hoče obrniti…

še to se spomnim  po porodu je ona živela z njim v Velenju-  zakaj je bila tam… če zdaj v tej zgodbi namiguje kao da je bila pri njih policija že v času ko je bila ona v porodnišnici (sicer direktno ne pove zakaj je bila, ampak zdaj vsi mislijo,da zaradi njega) Zakaj je to sploh napisala v porodno zgodbo? Zakaj potem je šla k njemu v Velenje in bila tam skoraj leto dni skupaj z njim… polno vprašanj se pojavlja razmišljujočemu bralcu… sploh, če si jih vmes malo spremljal, ko jen še trajala vsa ta idila – ker ne pozabit to je bilo celo leto z otrokom  love of my life in potem kar naenkrat puf

pejte brat pa si ustvarite mnenje … zame je ta deklica daleč od nedolžne zlate punca… že samo dejstvo,da je zdaj po ločitvi napisala šele porodno zgodbo tako kot jo je, mi je pomenljivo in si razlagam to da je to naredila sedaj tako kot je s točno določenim namenom… preračunljivo

Nedolzna ali ne, NIČ ne more opravičiti tega, kar je on storil njej in svoji hčerki. Je navaden nedorasel psihopat. Ona bo že prebolela, hčerki bo pa za zmeraj ostala rana na duši zaradi nezrelih staršev, predvsem pa kretenskega fotra.

bom prepustila otroku da se odloči kaj jo je bolj prizadelo ali jo je oboje enako… o tem bo otrok kar sam odločal ker ima svoja čustva in bo sam povedal kaj si misli o vsem tem

ne opravičujem njegovega dejanja nikjer. samo povem,da mi mamica ne deluje niti malo zlata, ki bni lahko svoji punčki mirne vesti pogledala v oči nekoč (lkakor sama piše v enem izmed postov, da ji je to glavno)…

že pred to sliko menim,da ji z videnim na feedu, ni mogla… pa ni imela izgovorov v objavljeni sliki…

se pa vprašamo a dediju bo pa lahko, če je njenemu očetu domenvno (po medijih povzeto) grozil s smrtjo? je to ok? je to znak zrele in odgovorne in nenasilne osebe?

Hja, 17.01.2023 ob 20:36

matias, 17.01.2023 ob 15:11

CSD in ves “feministični” pravni sistem v Sloveniji je na strani “psihopatskih” žensk. Neuravnovešenka naploza nekaj, potoči malo krododiljih solz in se zlaže, da bi očrnila in maščevalno škodovala bivšemu, pa čeprav nima nobenih dokazov, je moški takoj (ne)uradno krivec vseh (izmišljenih) obtožb. Tako da če se mu je strgal film, ga je potrebno razumeti, še posebej, če ima punčko zelo rad, ki je verjetno bolj navezana na očeta kot na mater, in mu jo je ljubosumna “kuzla” namerno odtujila s preprečitvijo stikov.

Očitno zelo slabo poznaš sistem in očete, ki se navadno za otroke borijo izključno iz maščevanja, če jih pa dobijo, pa ne vedo kaj početi z njimi in jih prepustijo babici v oskrbo. Ko najdejo novo fukač.co, pa na svoje otroke kaj kmalu pozabijo, so jim odveč. Predobro poznam to sceno, da bi me lahko kdo pretental.

Glede tega tipa pa takole…vse ima svoje meje, če se nekomu na tak način “strga film” v javnosti, kaj je šele počel za štirimi stenami, ko so relacije pogosto napete. To ne more biti dober oče in glede na njegovo konkretno dejanje ne more imeti rad svoje hčerke. Starši, ki imajo res radi svoje otroke, delajo v njihovo dobro, ne pa da jim delajo sramoto in ustvarjajo travme. On je en navaden narcis, ti pa niso zmožni nikogar imeti radi.

Nerelevantno, kaj sta imela med sabo, tudi če je oče kriminalec, ima pravico videti svojega otroka, ker to ne pomeni, da ga nim rad!

matias, 17.01.2023 ob 23:08

Nerelevantno, kaj sta imela med sabo, tudi če je oče kriminalec, ima pravico videti svojega otroka, ker to ne pomeni, da ga nim rad!

Ja seveda, in bi mu govoril kako je mamica grda, grda in hudobna. Valjda rabi kontrolo tip, če je zmožen takih nizkih udarcev z objavi fotografij. Ne bi mu dala ovc za čuvat.

Večina vas, kar nekar predpostavlja. Otroku oba delata krivico. Slika gor dol, otroku za to ne bo mar. Je bilo pa že pred sliko onemogočanje stikov. Se pravi je že tak načrt. Sedaj pa resno.

Jaz sem imel tudi očeta 1000km od mojega bivanja. Lahko rečem, da je bil dober in slab kot verjetno vsak oče na trenutke. Videl sem ga na 3 mesece za 1 teden in to 15 let. Kljub takim razmeram lahko 100% trdim, da sem ga vedno želel videti ne glede na njegov odnos z mojo mamo. To me sploh ni zanimalo. Se spomnim, ko sem 8 ur čakal pred oknom kdaj se bo pripeljal njegov avto. Vsak, ki trdi, da je potrebno otroka zaščititi pred očetom nima pojma o občutkih ko več mesecev samo veš, da nekdo obstaja, vendar ne za tebe.

Kamal, 18.01.2023 ob 00:00

Večina vas, kar nekar predpostavlja. Otroku oba delata krivico. Slika gor dol, otroku za to ne bo mar. Je bilo pa že pred sliko onemogočanje stikov. Se pravi je že tak načrt. Sedaj pa resno.

Jaz sem imel tudi očeta 1000km od mojega bivanja. Lahko rečem, da je bil dober in slab kot verjetno vsak oče na trenutke. Videl sem ga na 3 mesece za 1 teden in to 15 let. Kljub takim razmeram lahko 100% trdim, da sem ga vedno želel videti ne glede na njegov odnos z mojo mamo. To me sploh ni zanimalo. Se spomnim, ko sem 8 ur čakal pred oknom kdaj se bo pripeljal njegov avto. Vsak, ki trdi, da je potrebno otroka zaščititi pred očetom nima pojma o občutkih ko več mesecev samo veš, da nekdo obstaja, vendar ne za tebe.

eko hvala za ta zapis… mi je žal za vsakega, ki je to moral doživljati ali doživlja…

je pa prav da slišimo čutenja skozi oči otroka… in  izrabljanje otroka za ločitveno vojno se je očitno tukaj v tem primeru pri teh dveh začelo že pred sliko… in s tem je mama odločila in vplivala na otroka v delu, kjer po mojem ni imela pravice… tako kot ima ona pravico do stikov z otrokom, prav enako jih ima tudi on to je moje mnenje – ni važno koliko se onadva med seboj na smrt sovražita… tukaj gre za otrokove pravice – in če bi bila zgledna starša v to ne bi vpletala otroka in njegovih pravic…

in to vpletanje se je začelo že pred to sliko z odtegovanjem stikov z otrokom.

in ljubosumje in izpadi kaj bo nekdo govoril, ko drugega ne bo zraven pač ne morejo biti razlog, kdo pa potemtakem njo nadzoruje,da otroku ne blati očeta otrokovih očeh… če bi bil to razlog za nadzor… to tako ne gre… tak argument je zgolj izraz ljubosumja mame in ne bi smel držati vode v nobene primeru.

Psihič, 17.01.2023 ob 23:13

Ja seveda, in bi mu govoril kako je mamica grda, grda in hudobna. Valjda rabi kontrolo tip, če je zmožen takih nizkih udarcev z objavi fotografij. Ne bi mu dala ovc za čuvat.

Tole pa je seksistična po vzoru CSD, ki spol deli na “slabši” moški in “boljši” ženski. Po čem se pa predpostavlja, da to ravno on počne, kaj pa če se s ščuvanjem in hujskanjem proti očetu ravno najbolj ukvarja njegova mati? Sicer pa ravno matere naredijo največ psihološke škode na otroku, če so neuravnovešene, ker so tako pomembne v zgodnji fazi razvoja.

New Report

Close