Tina Bregant je hči duhovnika
@kdaokasd
@Anonimno7925
Pri Rodetu je samo prijateljevala pa je sveti duh poslal dete
ni spočeta, ampak utelesila se je potem v maternici, tak kot jezus pri mariji. Župnik ne more bit oče
Vidva, po prepricanju cerkvenjakov in cerkve danes nasploh sta bedaka non + ultra!!
delitev celice, brez DNK = PARTENOGENEZA
Cerkvenjakom podatek, ki bi jim razsvetljiv LOGICNO bistvo.
Pri Požarju na Info30 v oddaji Ura resnice na YouTube je povedala, da je bila njena izjava o obvezni nošnjo mask med človekom tudi v gozdu zlorabljena! Ni pa nič nato pojasnila, kako in kdo. Tako da meni ni všeč ta nenačelnost, posploševanje, to po ženskolažnivo izmikanje. Če si že zahtevala maske , kar sko vsi videli in slišali, pač priznaj, da si bila tupa! Ne pa, da zdaj rečeš da je vsega kriva Beovička in da ti nimaš ti nič pri tem.
Zaradi mene je lahko hči kogarkoli, SLS in priviligirani zdravniki me ne zanimajo. Zdaj sta še moja dva otroka ostala brez šolskega zdravnika, jaz ga nimam že 5 let, k tistemu predatorju koncesionarju ne grem.
Če Golob spelje zdravstveno reformo vsaj približno v pravo smer, bom resno razmislila, da ga kar volim.
Človek, ki svetuje, da v gozdu in pri teku nosiš masko pa ni normalen, zdravnik gor ali dol.
Bregantki je treba soditi za hudodelstvo zoper človečnost, zoper lasten narod, skupaj z ostalo kliko Beopićka, Ihan, Jerala & Co. banda.
Soditi in obsoditi.
Ljudje, tipa Bregant, nimajo več kaj iskati na strukturah oblasti in moči. Mrš!
Boga mi, ljudje, a imate spomin zlate ribice? Vam in otrokom v šoli je nabijala nagobčnike gor! Tri krat cepljena Bregantka laufa z masko po gmajni, ste pozabili ali kaj!
Bregantka je navijala, da vas vse pocepijo, navijala je za zaprtje šol, kolaborantka okupatorja z odliko!
Mrš ven iz politike taki kot Bregant!