Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tina Bregant je hči duhovnika

Tina Bregant je hči duhovnika

Nova predsednica SLS.

Sam da ni kar od papeža?

Ni, je pa Papež sin Francisca Franca.

Zato ime Franciscus.

Je mamica kuhala župniku? Ali je mamica samo “prijateljevala” z župnikom?

Odgovor na objavo uporabnika
NesramnaResnica, 26.04.2025 ob 18:32

Je mamica kuhala župniku? Ali je mamica samo “prijateljevala” z župnikom?

Pri Rodetu je samo prijateljevala pa je sveti duh poslal dete

Že prvi dan na funkciji predsednice doživi mon medijski pogrom. Nagnusno. 🤮

A ni ona zdravnica? A nas niso strašil da bodo dohtarji šli v privat klinike? Zgleda jim bo v politki še bolš kt v privat. Dnar diši diši.

ni spočeta, ampak utelesila se je potem v maternici, tak kot jezus pri mariji. Župnik ne more bit oče

Kdo je to rekel?

Meni sicer ni jasno, kako lahko ta gospa združuje politiko, delo z javnostjo z  zdravniškim pokličem  pediatrinje in nevrologinje, pa svoj zakon, svoje otroke in morebitno že kmalu vnuke ?

Odgovor na objavo uporabnika
afne, 26.04.2025 ob 19:41

Že prvi dan na funkciji predsednice doživi mon medijski pogrom. Nagnusno. 🤮

Ista kot fafangel in še nekaj njih. V plandemiji se ni takoj mogla odločit a bi bila zunaj al not. Potem je tudi ona “skočila not”. Nagnusno 🤮🤮🤮

@kdaokasd
@Anonimno7925

Pri Rodetu je samo prijateljevala pa je sveti duh poslal dete

ni spočeta, ampak utelesila se je potem v maternici, tak kot jezus pri mariji. Župnik ne more bit oče

Vidva, po prepricanju cerkvenjakov in cerkve danes nasploh sta bedaka non + ultra!! 🙃
delitev celice, brez DNK = PARTENOGENEZA

Cerkvenjakom podatek, ki bi jim razsvetljiv LOGICNO bistvo.

Pri Požarju na Info30 v  oddaji Ura resnice na YouTube je povedala, da je bila njena izjava o obvezni nošnjo mask med človekom tudi v gozdu zlorabljena! Ni pa nič nato pojasnila, kako in kdo. Tako da meni ni všeč ta nenačelnost,  posploševanje, to po ženskolažnivo izmikanje. Če si  že zahtevala maske , kar sko vsi videli in slišali, pač priznaj, da si bila tupa! Ne pa, da zdaj rečeš da je vsega kriva Beovička in da ti nimaš ti nič pri tem.

Je torej punca od fare?

Zaradi mene je lahko hči kogarkoli, SLS in priviligirani zdravniki me ne zanimajo. Zdaj sta še moja dva otroka ostala brez šolskega zdravnika, jaz ga nimam že 5 let, k tistemu predatorju koncesionarju ne grem.

Če Golob spelje zdravstveno reformo vsaj približno v pravo smer, bom resno razmislila, da ga kar volim.

Človek, ki svetuje, da v gozdu in pri teku nosiš masko pa ni normalen, zdravnik gor ali dol.

To napol plešato baburo je nastavil Janša, potem ko je dojel da z Gregorčičem ne bo šlo.

Baba je idiot, nepomebna kreatura, SLS je pa že mrtva, torej tudi ta bednica zraven.

Samo upam, da kravetina ne bo rinila nazaj v zdravstvo, naj ostane čim dlje od njega.

Njen glas je glas proti Jankoviću, zato je med Slovenci spoštovanja vredna.

Bregantki je treba soditi za hudodelstvo zoper človečnost, zoper lasten narod, skupaj z ostalo kliko Beopićka, Ihan, Jerala & Co. banda.

Soditi in obsoditi.

Ljudje, tipa Bregant, nimajo več kaj iskati na strukturah oblasti in moči. Mrš!

Boga mi, ljudje, a imate spomin zlate ribice? Vam in otrokom v šoli je nabijala nagobčnike gor! Tri krat cepljena Bregantka laufa z masko po gmajni, ste pozabili ali kaj! 

Bregantka je navijala, da vas vse pocepijo, navijala je za zaprtje šol, kolaborantka okupatorja z odliko!

Mrš ven iz politike taki kot Bregant!

delitev celice, brez DNK = PARTENOGENEZA

To se dogaja pri rastlinah, žuželkah in kuščarjih. Potem je jezus neke vrste kuščar, enako kot vsi otroc župnikov, res nova razlaga za RKC

New Report

Close