Tina Gaber ima res osebnega asistenta?
rkl, 14.05.2025 ob 22:56
Ne poznam zakonodaje, mislim si pa, da za kabinet vlade ne velja zakonodaja za plačne stebre v javni upravi. In glede na bruto znesek čez pet jurjev + 400 EUR dodatka lahko sklepamo, da je to tako, ker je pač on tako odločil. Absolutno ne verjamem, da je v kakšnem zakonskem ali podzakonskem aktu delovno mesto asistentke ovrednoteno tako visoko. To je plača, ki je že blizu ministrom in tudi tisti predsednika vlade.
- Ni normalno. Takega statusa nima niti sponzoruša od MOŽA predsednice! države.
To, 15.05.2025 ob 07:51
- Ni normalno. Takega statusa nima niti sponzoruša od MOŽA predsednice! države.
To je nova normalnost. V Svobodi je svobodnim privilegirancem vse dovoljeno.
Še manj kot leto dni do konca Golobarjenja. Naj uživajo dokler imajo oblast v rokah.
Anti Janša sentiment jim naslednjič ne bo kaj dosti pomagal.
Golob je dobil priložnost…pokazalo se je vse v teh treh letih.
NesramnaResnica, 15.05.2025 ob 09:43
To je nova normalnost. V Svobodi je svobodnim privilegirancem vse dovoljeno.
Še manj kot leto dni do konca Golobarjenja. Naj uživajo dokler imajo oblast v rokah.
Anti Janša sentiment jim naslednjič ne bo kaj dosti pomagal.
Golob je dobil priložnost…pokazalo se je vse v teh treh letih.
Podpisem
to vidim, 13.05.2025 ob 22:55
Je to res, 13.05.2025 ob 22:46
Na Facebook strani sem zasledila ta podatke, pisala je Ena Kurent astrologinja, da Tini Gaber plačujejo celo osebnega asistenta. Je to res možno?
Eh, ta Ema, ta ki parkira na prostorih za invalide.
Pa čisto je zatrapana v JJ. Ali pa plačana, da je zatrapana?
Katera je zatrapana v JJ-ja, Ema, ali Tinca?
Bolano, 15.05.2025 ob 12:45
A še 1 let mi bodo davke trgal za te kuzle?? A ste vi normalni?! A ni dost, da iz mojih davkov Pirc Musarju kupujejo obleke? Idijoti blesavi kakšno sranje² ste nam to izvolili? Same oportunistične, kradljive in lažnive podlasice. Bolj zabitega “razvitega” naroda NI.
Za Bolano
To se ni vse. Zakon je tudi že skoraj sprejet Oz se ne da kaj veliko spremenit. Zdaj bomo dobili v zdravstveni sistem kvazi psihoterapevte brez uradne izobrazbe in jih bomo futrali mi davkoplačevalci.
A , ja. Pa ne bodo samo v zdravstvu, ampak se v vojski , šolstvu , itd.
Ti paraziti nas bodo toliko časa cuzali
Da bomo crknil ali se pa nam bo zmešalo in jim bomo kaj naredili mi.
Ni grozljivka , je resničnost na sončni strani Alp.
Bubi, 15.05.2025 ob 15:48
Za Bolano
To se ni vse. Zakon je tudi že skoraj sprejet Oz se ne da kaj veliko spremenit. Zdaj bomo dobili v zdravstveni sistem kvazi psihoterapevte brez uradne izobrazbe in jih bomo futrali mi davkoplačevalci.
A , ja. Pa ne bodo samo v zdravstvu, ampak se v vojski , šolstvu , itd.
Ti paraziti nas bodo toliko časa cuzali
Da bomo crknil ali se pa nam bo zmešalo in jim bomo kaj naredili mi.
Ni grozljivka , je resničnost na sončni strani Alp.
saj ne vem zakaj v Slo požrešne, spletkarske, lažnive in preračunljive enačimo s pojmom uspešni in nanje polagamo upe?!? Sramota sramot. In tudi Mesec. Razočaranje¹⁰⁰.