Tina Gaber kristjanom za božič: “Vesel božič, umazana žival”.
Tina Gaber je kristjanom za božič na svoj IG profil nalepila sliko iz filma SAM DOMA 2 z napisom “Vesel božič, umazana žival”.
Je pa sedaj pravoslavnim vernikom ob njihovem prazniku dodala objavo stranke Svoboda: MIR BOŽJI. HRISTOS SE RODI.
Ne vem zakaj se katoliški verniki zgražajo, Tina Gaber čez katero je šlo več moških kot ima marsikatera slovenska vas prebivalcev je zanesljivo najbolj kompetetna za taka voščila…
Jah s temi besedami, vam kristjanom svobodomiselni ljudje nekaj sporočamo.
Poleg tega je božič v SAM DOMA veliko lepši, bolj čaroben in bolj pisan, kot pa vaš kristjanski božič v kateremu duhovniki utrujajo in morijo in vse je sivo in pusto, da bi ubijalo otroško dušo, ki hrepeni po čarovniji, barvah, svetlečih barvnih lučkah na pravi smrekici in ta otroška duša je vsa razburjena in navdušena, da ji bo ponoči skrivnostno bitje Božiček prineslo darila. Ob koncu leta pa obvezno Dedek Mraz.
Starši ki otroke prikrajšajo za ta čar, si ne zaslužijo biti starši!
Glede TINE pa:
Za živali, ki so čuteča živa bitja se zavzema. Zato jo spoštujem.
Koki🐔, 09.01.2025 ob 07:59
Jah s temi besedami, vam kristjanom svobodomiselni ljudje nekaj sporočamo.
Poleg tega je božič v SAM DOMA veliko lepši, bolj čaroben in bolj pisan, kot pa vaš kristjanski božič v kateremu duhovniki utrujajo in morijo in vse je sivo in pusto, da bi ubijalo otroško dušo, ki hrepeni po čarovniji, barvah, svetlečih barvnih lučkah na pravi smrekici in ta otroška duša je vsa razburjena in navdušena, da ji bo ponoči skrivnostno bitje Božiček prineslo darila. Ob koncu leta pa obvezno Dedek Mraz.
Starši ki otroke prikrajšajo za ta čar, si ne zaslužijo biti starši!
Glede TINE pa:
Za živali, ki so čuteča živa bitja se zavzema. Zato jo spoštujem.
Praviš da se Tina zavzema za živali. A pravoslavci so vegani? Ne jejo mesa?
Sovražim Janšo !, 09.01.2025 ob 08:41
Tukaj je stvarno na mestu vprašanje, ali sem kot kristjan jaz umazan, ali je umazana Tina Gaber, ki jo je “povozilo” na stotine fukfehtarjev ??!! Kaj prelestna misli, da mi ne vemo da se je fukarila poprek in pošrek?
No saj ti kot incel niti ne bi mogel biti umazan. Želiš pa si, da bi bil umazan, oziroma, da bi imel možnost biti z več ženskami.
Koki🐔, 09.01.2025 ob 08:52
No saj ti kot incel niti ne bi mogel biti umazan. Želiš pa si, da bi bil umazan, oziroma, da bi imel možnost biti z več ženskami.
Koki, odgovori na moje vprašanje. Pravoslavci so vegani? Praviš da se zavzema za živali. Kakšna je razlika med pravoslavci in katoličani v ljubezni do živali. Baba nima občutka kaj lahko piše in kaj ne. Kot partnerka premierja mu dela sramoto ker se obnaša kot ena 20 letnica, provocira in vedno stopi v lastni drek.
toliko je prepotentna, da se dela že norca. Delam, kar hočem, je njen moto. Mi pa to plačujemo.
V filmu Sam doma je bilo rečeno: Keep the change, you filthy animal. Te besede je izrekel gangster v filmu. Od kod potem povezava z božičem? Ravno zadnjič sem gledala ta film. Očitno je bil tekst prirejen zaradi žalitve kristjanov.
O Tini pa ne bi izgubljala besed. Zanimivo je, kako te lahko vsakič znova še bolj zgrozi.
Zartrose, 09.01.2025 ob 09:41
premier je zgolj dokaz, na kakšne ženske padajo moški. take poročijo. pošteno žensko dodatno obdavčijo z grehi vseh drolj, ki so jih zajebale.
home alone je pa že mimosunek, pa se ga še kar vleče ven..
Ampak ZARTROSE, ali se lahko glede tega starega filma strinjaš vsaj s tem, da so imeli v tistih časih veliko več smisla za dekoracijo?
za storitve je treba pošteno plačati, 09.01.2025 ob 12:32
Ne samo, da mu ni pripomogla ampak tina gaber je ze dosti “pomagala” k znizanju golobovega ugleda in bo golobu odnesla volitve. Ljudje ga ne bodo volili se dodatno zaradi nje. Naj se ji lepo zahvali, jo primerno “plača” z brco v rit in postavi na cesto.
Ne boj se, Tina bo sama šla, ko bo Golobček odletel…