Tina Gorenjak
spet da je bilo že dogovorjeno,da mora izpasti. Po mojem ima druge obveznosti – morebiti s kako predstavo ali kaj takega.
Namreč sploh pri zadnjem plesu se je videlo, da sta tiste grimase in ples “ala račke” namenoma dala notri na začetku, da je Špela boljse izpadla. Saj bo onadva lahko že od samega začetka tudi plesala jive s klasičnimi koraki, kot sta potem to začela v sredini plesa.
tudi pri dvigu se je videlo, kot bi se namenoma malo zapletala pred in po samem dvigu z vmesnimi koraki, da je vse izgledalo malo bolj štorasto. vse z namenom,da bi glede na slab prikaz bil izpad upravičen. kar res je bil, glede na prikazano. samo meni je jasno,da je bilo prikazano namenoma slabše kvalitete, saj sta že dokazala da sta zmožna vrhunskosti še pri težjih stvareh in sta jo bila tudi tukaj.
razočaranost je bila pa potlej tudi malo zaigrana.
Strašno moteče obnašanje. Za žensko njenih let je to preveč. Vse obrne na seks. Ta mladenič bi lahko bil njen sin. Ona pa se obnaša kot nepotesena stara baba. To ni bilo vec za gledat. Vceraj je skoraj oba naskocila. Bila je pa zelo razocarana, ko sta izpadla. Je mislila, da Špela proti njej nima šans.
Ne vem, zdi se malo dogovorjeno, kdaj in kdo bo izpadel. Spomnim se lani, ali predlani. Nastopala je ena vodziteljica poročil s POP-a, ali A.. Res je bila nerodna, ni imela ritma. Saj se je trudila, a to ni to. Notri so jo držali skoraj do konca. Zihr zmenjeno, sicer bi izpadla že v 2.ali 3. oddaji.
Zelo dobro sta plesala z Miho Vodičarjem. Seveda ji pomaga tudi dar igranja. Vendar, ne vem, če ni bila na koncu resnično nekoliko razočarana
Edino, kar se mi je zdelo pretirano, pa tudi to spada v študij akademske igralke, da je poudarjala, da je prestara za ta mlada dva.
Saj nikjer ne piše koliko je stara in tudi na njej se ne vidi. Gibčna kot gazela.
No in prav ima, da je povedala, da se tudi tisti, ki nismo ravno mladi, lahko izkažemo , če imamo dar in se potrudimo.
Hej, Tina, koliko pa je bila stara Ivica Vargan, ko je plasala, tvoja mama bi lahko bila.
Dobra plesalka, gibcna, le prevec teatra je vnasala v ples in v vse ostalo, neokusno in neprimerno poseganje v soplesalca.
Zelo je bila razocarana – najprej je mislila, da bo razturila s plesom, potem z liftom, dvoboj s Spelo je imela za malo malco, potem jo je pa se njen bog Skufca izlocil. Res je bilo bolece zanjo in si tega ni zasluzila. Je pa Spela res dobro odplesala!
Nedvomno je Tina Gorenjak ena najlepših Slovenk. V postavo in tudi v obraz. Niti približno ne izgleda, da se bliža Abrahamu in meni je bilo neumesno, da je to sama poudarjala, verjetno tudi mnogim gledalcem.
Saj plešemo vsi, mladi in stari, tudi očetje s hčerkami, matere s sinovi.
In ples je gibanje in dotikanje.
Mogoče pa je bil tukaj napisan scenarij. Najprej zablestela zmagovito, bila je nedvomno potencialna kandidatka za zmago, potem pa umik. Mogoče.
Zdej jaz po tehle komentarjih ne vem- al se ocenjuje obnasanje,al kilaza,al starost…dejansko-vse vas moti…dejstvo pa je ,da je Tina bolje plesala kot Spela(vsakic)kaksen lift pa je bil to;da je
Spela kao dvigovala plesalca,namesto obratno-halooo…zato ne vem zakaj je izpadla….samo kaj ko so vsa ta navidez tekmovanja ena sama mucka….
Je zelo dobra plesalka, tudi se vidi, da jo je izkušnja z boleznijo zaznamovala in da zato skuša maksimalno izkoristiti vsak lep trenutek in zavestno uživati v njem. Kar je tudi prav. Ampak tudi meni je bilo moteče, da je soplesalca skoz objemala in poljubljala, sploh zato, ker je bilo videti, da je to tudi njemu neprijetno. Glede tega, da je izpadla, ja, seveda je škoda. Ampak navsezadnje so ti pari, ki so še ostali v tekmovanju, vsi dobri in je škoda vsakega. So precej izenačeni in je res odločajo malenkosti. Pač eden mora it in v tistem dvoboju je bila res boljša Špela.