Tina Gorenjak
Plesala je izvrstno, bila je favoritka. Mogoče pa so nalašč tako naredili, da se je namenoma dotikala plesalcev, da bi izpadlo grdo, vendar ples je ples, brez dotika tukaj ne gre.
Kako senzualno sta plesala šele Andrej Rebula in Natalija Gros lanska zmagovalka. Tam je bilo tik pod vrhuncem.
Letos ga ni, najbrž se je tudi Natalijino privijanje in objemanje zdelo ženi premočno erotično.
Ne govorimo o dotikanju med plesom, niti o plesnih gibih, ki bi delovali erotično, ampak o tem, kako se je pred plesom, po plesu, med pogovorom na tistem balkonu in med ocenjevanjem obešala okrog njegovega vratu in ga kar naprej poljubljala, on pa ji niti objemov, sploh pa ne poljubov ni ravno vračal. Je izpadla prav neumno in smešno.
Tina Gorenjak je vrhunska igralka, je tudi vrhunska plesalka. To je dokazala z izvrstnim plesom in nastopi.
Natalija Gros je bila v lanski sezoni še bolj seksualno natempirana, ko je plesala z Miho Peratom.
Da zmore Tina Gorenjak pri svojih letih, to je sama preveč poudarjala, toliko naboja, to je naravnost fantastično.
Ce je piudarjala, da je prestara za ” ta mlada dva”, se pa naj temu primerno tudi obnasa. Jaz jo ze od nekdaj ne prebavljam. Vedno se vlaci po moskih, pa ni vazno a je v pogovorni oddaji ali pa v zabavni. Deluje zelo f_k fehtarsko. Pri njenih letih bi se lahko obnasala letom primerno.
Drugace pa kljub temu, da mi deluje kot ena ku__a mi je njeno plesanje bilo vsec. Skufca ji je vceraj ze 3 rekel, da si zeli videti vec nje in ne toliko njenega igranja in pretiravanja.
Meni je bilo bedno, da je izpadla sploh ker je dobra plesalka.
Mi gre na živce, da Pop tv spet Žagarco tolk naprej rine, da ta zoprna Žagarca zna zmagat.
Špela Grošelj me še ne živcira tolk kot Žagarca. Tanja Žagar lahko naredi največjo packarijo pa ji javnost vse oprosti od tega da poročeni ženski ukrade moža in jo on z veseljem oplodi.
Če bi katera druga medijska osebnost kaj takšnega naredila bi jo sigurno bolj mleli.
Tanja Žagar je pa zdaj idealna mama, pevka in še v tej oddaji se ven meče. Večji houdre si, bolj imaš srečo v življenju.
Tanja Žagar odlično pleše. najbolje od vseh znanih tam v oddaji. pa če gre tebi na živce ali ne, to je realno dejstvo, in če bi zmogla bit nepristranska in ocenjevala ples, ne pa tvojo všečnost in simpatijo do oseb, bi lahko to prepoznala in priznala.
ta tvoj zapis samo kaže kakšen houdre si ti, da ti tvoja negativna nastrojenost do osebe megli oceno njenega ostalega dela.
Upam samo,da nisi kje kakšna vodilna oseba, ker potem znaš nekoga, ki dela trdo in dobro, zajeb.avati očitno, če tebi ni simpatičen. In to kljub temu,da odlično dela. Tako sedaj napadaš tudi Tanjo. totalna pristranskost tvoja in houdravost je to.
Tina je top plesalka, tehnično je bila najboljša. Škoda, da je izpadla, ker bi vsekakor spadala v top 3. Je tudi najbližje po izraznosti lanski zmagovalki Nataliji. Ostali sicer niso slabi, ampak take dovršene tehnike pa nima noben v letošnje m šovu. Tudi Tanjo prekosi pri sami izraznosti. Tanja sicer ne pleše slabo, ampak je proti Tini malo preveč robustna..
Njej nima javnost kaj zameriti, niti oproščati, ker javnosti ni naredila nič slabega. S kom živi in seksa je njena stvar. Tudi ni nikomur ukradla moža. A je mogoče ponoči vdrla v hišo, ga spečega ukradla iz tople postelje, ga stlačila v vrečo in odnesla domov? Ga ima zaklenjenega v sefu, da ji ne more pobegniti? Mislim, da je več kot dovolj star, pri zavesti in sposoben hoje, da se je sam odločil zapustiti ženo, odkorakati od doma in biti s Tanjo. Če tega ne bi sam želel, bi se Tanja lahko na glavo postavila in z ušesi ploskala, pa ne bi bilo nič.
Ne govorimo o dotikanju med plesom, niti o plesnih gibih, ki bi delovali erotično, ampak o tem, kako se je pred plesom, po plesu, med pogovorom na tistem balkonu in med ocenjevanjem obešala okrog njegovega vratu in ga kar naprej poljubljala, on pa ji niti objemov, sploh pa ne poljubov ni ravno vračal. Je izpadla prav neumno in smešno.
[/quote]
No, hvala, da je vsaj se ena to opazila, ne samo jaz. Meni deluje tina kot …..Ne bom napisala kaj. Itak je bilo zelo ocitno
Bolezen, ki jo je doletele in prebolela, ji je gotovo dala veliko ljubezni do življenja in skuša v vsem pokazati srečo in veselje nad vsem, kar je sposobna doživeti.
Poleg tega je perfekcionistka. Mislim na Tino Gorenjak.
Tanja je ena bunkica, ki ima veliko kondicije, vendar nima v sebi tistega žara kot ga ima Tina Gorenjak. To se čuti.
Špela pa je meni tako in tako najbolj všeč. Ona je sicer z vsem zadovoljna, je optimist, vendar se zaveda, da ni perfekcionist. Kar se da popraviti in narediti pa bo naredila z vsem žarom svojega bitja.
Tanja Žagar odlično pleše. najbolje od vseh znanih tam v oddaji. pa če gre tebi na živce ali ne, to je realno dejstvo, in če bi zmogla bit nepristranska in ocenjevala ples, ne pa tvojo všečnost in simpatijo do oseb, bi lahko to prepoznala in priznala.
ta tvoj zapis samo kaže kakšen houdre si ti, da ti tvoja negativna nastrojenost do osebe megli oceno njenega ostalega dela.
Upam samo,da nisi kje kakšna vodilna oseba, ker potem znaš nekoga, ki dela trdo in dobro, zajeb.avati očitno, če tebi ni simpatičen. In to kljub temu,da odlično dela. Tako sedaj napadaš tudi Tanjo. totalna pristranskost tvoja in houdravost je to.
[/quote]
Tanja boljše pleše, kot poje. Tudi bi bilo boljše če ne bi bila pevka ampak plesalka. Vsi vemo da ima glas kot en zahripan moški. Nimam nič proti njej, privoščim ji vse dobro. Samo vidim, da ona lahko kar koli naredi pa bo vseeno slovenceljska glasbena ljubljenka.
Zanimivo je samo kako jo vsi branite po Gorenjakovi ali kateri drugi pljuvate.
Tanja boljše pleše, kot poje. Tudi bi bilo boljše če ne bi bila pevka ampak plesalka. Vsi vemo da ima glas kot en zahripan moški. Nimam nič proti njej, privoščim ji vse dobro. Samo vidim, da ona lahko kar koli naredi pa bo vseeno slovenceljska glasbena ljubljenka.
Zanimivo je samo kako jo vsi branite po Gorenjakovi ali kateri drugi pljuvate.
[/quote]
Ne gre za zagovarjanje, ampak zgolj za razliko med njima. Ena namreč zna svoje spolno poželenje prihraniti za domačo spalnico, druga jo javno razkazuje pred kamero v živo. Najbrš veš, kaj velja za katero. Večini se nam pač eno zdi primerno, drugo manj. Ne kritiziramo Tine kot osebe, ampak neprimernost njenega preveč odkritega namigovanja na seks.
Vse lepe stvari so tri. In tri najlepše ženske plešejo v šovu Zvezde plešejo.
Tina Gorenjak, Tanja Žagar, Špela Grošelj.
Razpoznavne, samosvoje, poznane in priznane v zabavnem svetu.
Naj zmaga ena izmed njih.
Vštric pa sta še dve lepi ženski, to sta Svetlana Cigoj in Maja Geršak.
Tudi njima privoščim zmago pri delu s svojima učencema.
No, ljudje smo si različni. Ta nastop, poln senzualnosti, erotike in gibanja ter potrebnega ali nepotrebnega dotikanja je nekomu všeč, drugemu pa ne.
Meni sta favorita in ljubek par, ki nima nobene pretirane samohvale, Franko in Svetlana. Ne samo, da je njeno ime Svetlana, tudi ona je vsa svetla in prijetna.
On pa sploh, talent za sto in eno stvar.