Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tina Maze rodila punčko Injo

Tina Maze rodila punčko Injo

Čestitke mladi družinici in vse dobro!

Saj vem, da je grdo, a ne vem kaj viditi na tej ženski. Meni je antipatična, ji pa želim vse dobro.

Če nimaš okusa.
Vse najboljše mladi družinici!

Veliko srece zelim mladi druzinici sploh pa za njeno puncko Injo!!!res lepo ime ji je dala…lp,toni

Iskrene cestitke! Zdravja in srece,veselja vsem trem!

Koliko tem pa morate odpreti, bodo štiri dovolj?

Veš kaj imaš pa ti ??? Slovensko zajedljivost in ne moreš mimo, da ne pametuješ.
Lahko bi bila vsaj tiho,

zamudil si lepo priliko, da bi enkrat obdržal zaprto gofljo.

Vse dobro ji želim.

Čestitke Tina Mašina.Vse dobro družinci in čim manj skrbi.

In zdaj vprašanja:
– ali jo bosta dala cepiti?
– koliko brisač bosta uporabila pri njenem kopanju?
– kako da nista prej naredila ankete o imenu na MONu?
– a imata psa?
– kolikokrat sesata stanovanje?
– ali spita gola?
– kolikokrat zamenjata posteljnino?
– a vozita dizla za jurja?

Če se še kaj spomnim pa dodam:)

Čestitke, draga Tina Maze in dragi Andrea Massi. Ta deklica se vama je rodila prav v olimpijskem letu, ko se toooliko obnavlja Soči in dve zlati medalji.
Še natančneje, rodila se je v začetku olimpijskih iger in na sam slovenski kulturni praznik.
Naj raste ta deklica v lepem svetu, naj ji bodo naklonjene svetle zvezde in naj živi v olimpijskem duhu sodelovanja.

Kulturni praznik pač ni 7. februarja!

Glih par dni nazaj se je tukaj ugibalo, kdaj bo. Nekdo je rekel , da konec feb, začetek marca.
Čestitke.

Sami olimpijski otroci, ki so bili rojeni 7.2. , ki ni niti kulturni praznik, niti začetek olimpijskih.
Jao jao, kako znajo eni faliti čist vse po spisku

Hahahahaahhahahahahaa kako sem se nasmejala 🙂 😀 bravo za tak komentar, res polepsan dan, ker tolika doza smeha je super za zdravje 🙂

Čestitke, ampak kdaj je rodila sedmega ali osmega februarja?

Če je verjeti 24kur, piše, da sta se na predvečer kulturnega praznika razveselila… torej 7. februarja.

Ime je pa grdo zbrala spet nek vesolsko

Jaz sem pa brala, da še nimata izbranega imena.

Katera tema je bila zadnje čase odprta o izbiri imena za deklice?

Iskrene čestitke Tini ob rojstvu hčerke!
Da bi bila punčka zdrava, srečna in uspešna v življenju!
Lepo je slišati novico, ko se rodi kakšen otrok.

Čestitke za lepo ime. Meni je tako všeč, da sem že razmišljala, da bi se iz Irene preimenovala v Injo ali Ino, samo sem že malo prestara za tovrstna spreminjanja, ker itak za poznane bom vedno Irena.

Čestitke Andrei Massi in Tini Maze ob srečnem dogodku.
Vendar meni ni všeč, ko pišejo vsepovsod o tem, da je rodila “princesko”. Ta vzdevek ni primeren za dojenčice in naj ostane tam kjer je in naj ga uporabljajo tisti, ki jim je namenjen.
Če bo postala princeska, bo že sama odločila, ko odraste.

Kolikor jaz vem je deklici ime Anouk

Zdajle je Sofia G. v olimpijskem parku povedala novinarki, da cestita Tini za puncko Anouk in ji zeli vse najbolje. Torej bo ze zp drzalo.
To z Injo pa naj kar avtorica te teme pove zakaj si je izmislila in od kod ji ideja za to.

New Report

Close