Tinder – se splača?
Razmišljam, da bi si ustvaril račun na tinderju a imam pomisleke
Sem poročen, ampak ne želim razdirati veze.
Imava določene težave ampak ne tako velike, da bi se ločil zaradi tega.
Ogledal sem si tinder pa rabiš FB račun, svojega ne želim uporabiti, saj te hitro kdo odkrije, fake račun s fake sliko pa ne vem kako se obnese?
Kako rešite takšne situacije?
Tudi sam bi si želel vezano žensko, tako, da ne verjamem, da imajo tudi one objavljene prave fotke, ali?
Če se splača, da drugi izvedo.. si na skrivaj to želite: potem definitivno ja.
Ne glede na to, kako “fejk” account odprete bo Facebook vedel, kdo ste v resnici (še posebej, če vodite pravi profil na isti napravi). Dodatno je “lovljenje” na Tindru z lažnimi fotografijami, kot loviti s fejk trnkom: prijelo morda bo, ujelo se ne bo nič.
Če se že odločati varati in imeti dobro zakonsko življenje (seveda žena o tem nič ne ve), potem se ne pušča digitalnih sledi. In to tako brutalnih kot je Tinder.
Prej ali slej se vas izsledi.. in internet ne pozablja. Obdrži slike, pogovore… tako, da tako kot nekoč: serijsko varanje je zgolj za izkušene in vsaj približno misleče.
Ostali kmalu ugotovijo, da se na dveh konjih hkrati ne da jezditi.
zanima me ali poročene ženske na tinderju dejansko uporabijo svoje fotke ali so fake?
ima kdo izkušnje s tem?
Jaz si namreč ne predstavljam objaviti svoje fotke … ker me zagotovo uhvati/razkrinka kakšna soseda al pa družinska kolegica 😉
Zakaj pa bi sel na Tinder iskat drugo, ce jo imas doma. Mislis, da bo tam kaj drugace, kot doma. Prav nic. Na koncu bos se ob zeno in ostal sam. Lahko pa poizkusiš s svojo zeno npr. z zmenki na slepo,… da obudita strast… Verjamem, da eno in isto hrano je tezko vsak dan jesti, vendar pa jo lahko vsak dan drugace pripravis ter ji dodas se zacimbe in je nov okus… 😉
Kaj ste bebavi vsi?
Tinder je nateg. Sami fake profili.
Cas za ljubico posveti ženi!
Ne boste verjeli ampak v ljubice nas silijo žene s tem ko nočejo več seksati. Verjemite, da bi bilo 3/4 manj varanja če bi žena opravila svoje delo. In ne, se moški nimamo kaj prašat, žena nas mora sprejeti takšnega kot smo, enako kot mi ženo sprejmemo z vsemi pomanjkljivostmi.
Forum je zaprt za komentiranje.