Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tip klical policijo zaradi budnice

Tip klical policijo zaradi budnice

Pa kaj si ti ja nor malo no, kam smo prišli. Tip klical murijo zaradi budnice, 1. maja zjutraj. Jebote pa to moraš bit resno trčen v betico…

Morda pa ni bila budnica in se je kak Čater ponoči drl kot sraka na ves glas, misleč da poje?

Pusti naslov avtor da te pridem razbit s pokrovko in loncem in vsem kar bo pri roki., za začetek bom poskrbel da ostaneš brez sluha nato morda še kakega čutila jedi govna kmetavzar debilen crkn podgana ušiva.

Mojega je tudi zmotilo pri nas, je pa Nizozemec. Ne zastopi tradicije.

Podpirajmo vojno,oddaljen hrup nam ni moteč.. sicer pa se zahvalite za navajanje na manj lepe zvoke, ko bo v uporabi zvočni top, bo šok mogoče manjši, al pa ne.

Janšisti so ponoreli.  Ne vedo več, kako bi nagajali.  Taista spaka najbrž nima nič proti cerkvenemu zvonjenju vsake črtrt ure vsak jebeni dan….

Odgovor na objavo uporabnika
svečke v akciji, 01.05.2025 ob 10:26

Janšisti so ponoreli.  Ne vedo več, kako bi nagajali.  Taista spaka najbrž nima nič proti cerkvenemu zvonjenju vsake črtrt ure vsak jebeni dan….

Plehmuskontarje polit z bencinom in zažgat, cerkvenjake z njihovim nabijanjem zvonov, da nihče, ki ima nočno ne more spati, pa razstreliti s turnom in bingeljni vred. Sem zato, da se aktivirajo vse atomske, vodikove, nevtronske in vse ostale bombe naenkrat, da bo končno mir na Zemlji in bo umsko pokvečena opica, ki si pravi človek izbrisan.

OMG. JAZ BI ISTO NAREDO HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAH.

Ponoči se spi. JEBES 1. maj

Drugace so pri nas imeli v blizini nekaj in so celo noc meli nekaj ampak sem zaspal bp ze ob 9 so iz was good.

Naj se zakoplje 2 metra pod zemljo, bedak!

V ponedeljek pa naj gre na šiht za 12 ur, 6 dni v tednu!

Pa atlas naj vzame v roke in preveri, kje leži Chicago.

Če pa hodi v cerkev, pa naj se spomni na praznik Svetega Jožeta Delavca (ja, tudi RKC je hotela prevzeti ta praznik!)

Odgovor na objavo uporabnika
Modri drekoprpež, 01.05.2025 ob 10:16

Pusti naslov avtor da te pridem razbit s pokrovko in loncem in vsem kar bo pri roki., za začetek bom poskrbel da ostaneš brez sluha nato morda še kakega čutila jedi govna kmetavzar debilen crkn podgana ušiva.

A v Polju imate danes proste izhode ali kaj? Ali mogoče v Begunjah oz. Idriji?

To da je frej ga pa ni zmotilo? A je tudi klical policijo? Naj si da naslednjič čepke v ušesa, ali pa naj gre na šiht, pa bo imel mir.

New Report

Close