Tip mi je rekel, da sem materialist
Pozdravljeni. S tipom se nekaj časa videvava, zdaj sva si priznala, da sva se zaljubila. Je kar nekaj starejši od mene, in kolikor toliko dobro preskrbljen. Tokom pogovora mi je rekel, da imam določene vrednote, ampak človek prej kot me spozna, misli, da sem materialist prve lige in egoist. Prosim? Kako lahko nekaj takega reče? Se mu zdaj že par dni ne javljam na telefon, napisem mi je sporočila, če se lahko vidiva. Nisem odpisala. Tudi če se bom srečala z njim, mu bom povedala, da je zajebal in naj me ne kliče več. Zanimivo, kako ti lahko človek v momentu obrne želodec.
Pa si ga vprašala zakaj tako misli? Misliš da je edini, ki je tak prvi vtis o tebi dobil?
Nezrela si. To ti je še pozabil povedat. Te ne poznam, ampak po reakciji sodeč. Zrel človek bi vprašal zakaj je tak občutek dobil in potem razmislil o odgovoru. Ti si pa v sekundi se odločila da nima pravice do svojih občutkov, da nima pravice do svojih misli in da je žaljiv ker ti je povedal po pravici. S tem da si vse prekinila si mu samo uslugo naredila. Človek rabi partnerico očitno, ne trmasto dvoletnico, ki želi da se ji govori (laže) samo stvari ki jih želi slišati.
vprašanje365, 25.01.2023 ob 13:00
Pa si ga vprašala zakaj tako misli? Misliš da je edini, ki je tak prvi vtis o tebi dobil?
Nezrela si. To ti je še pozabil povedat. Te ne poznam, ampak po reakciji sodeč. Zrel človek bi vprašal zakaj je tak občutek dobil in potem razmislil o odgovoru. Ti si pa v sekundi se odločila da nima pravice do svojih občutkov, da nima pravice do svojih misli in da je žaljiv ker ti je povedal po pravici. S tem da si vse prekinila si mu samo uslugo naredila. Človek rabi partnerico očitno, ne trmasto dvoletnico, ki želi da se ji govori (laže) samo stvari ki jih želi slišati.
Strinjam se. ZELO. Poleg tega pa je omenil, da tako deluješ preden se te spozna, ne da takšna si.
Po drugi strani me pa zanima kaj je sploh narobe s to oznako? VSI ki živimo v Evropi smo nujno materialisti. Brez tega ne gre.