Tipi, ki nosijo bel pas
Čaki malo, ko greš ti na oralo, daš celega v usta. Pa ne mislim celega, ko meri samo par cm. Ampak celega, ko meri več kot 10 cm.
[/quote]
Ti pa zagotovo opravljaš neko tehnično profesijo? :-)))[/quote]
a si ti še vedno na nivoju človeštva pred 10.000 leti???
bejba je jasno napisala, da se ukvarja s tehniko … s curakom ☺
Čaki malo, ko greš ti na oralo, daš celega v usta. Pa ne mislim celega, ko meri samo par cm. Ampak celega, ko meri več kot 10 cm.
[/quote]
Ti pa zagotovo opravljaš neko tehnično profesijo? :-)))[/quote]
Komu pa si ti namenil ta post?
Sicer pa obrazloži ti to malo……
Je rekel “moj”, da pridi pokazat. Bom poskrbela za kakšno banano. ;)[/quote]
Sam ne jemlji une v akciji … naj bodo še čvrste:-))))
Je rekel “moj”, da pridi pokazat. Bom poskrbela za kakšno banano. ;)[/quote]
Sam ne jemlji une v akciji … naj bodo še čvrste:-))))[/quote]
sem imel eno, ki je imela fetiš na pasove iz moških hlač
ni bila občutljiva na barvo
ji je pa pasal zmerno nežno s pasom po riti in frači
Končala / šla narazen tako, da je imela v vsaki luknji raje večkrat prepognjen pas kot curaka in bičanje z mokrim pasom od njenih izločkov po riti in frači
Men so pa obriti bolj ušeč! dlakavi odpadete !
In s kakšnim pasom, belim? 🙂
meni pa bejbe z obritim grmom v silhueti mojega otepača
In s kakšnim pasom, belim? :)[/quote]
Kolk smo cinični…..[/quote]
emmm .. napačen izraz — kako je patetičen [sup](v množini še sebe vtikaš v podcenjevanje)[/sup]
sploh pa ne ve, da bi bila njegova rada prebičana, ponižana, se počutila ŽENSKO ob descu … pač njena življenskja smola in neodločnost, da ON_eta fu.kn.e pred vrata in se zgoni s pravim descem ☺
In s kakšnim pasom, belim? :)[/quote]
Kolk smo cinični…..[/quote]:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))
Kolk smo cinični…..[/quote]:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))[/quote]
vraš tvojo babnico, kako rada bi, da jo po.f.u.ka zanikrn policaj v uniformi z belim pasom … boš presenečen nad odgovorom … in boš šel za policaja ☺
Kolk smo cinični…..[/quote]:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))[/quote]
Seveda smo zašli tudi pod pas, saj je avtorica tudi to izpostavila in jo mnenja zanimajo.
:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))[/quote]
Seveda smo zašli tudi pod pas, saj je avtorica tudi to izpostavila in jo mnenja zanimajo.[/quote]
Eh, tisto pod pasom je že videla. Njo bolj zanima tisto nad pasom, torej v glavi, se mi zdi. 🙂
Seveda smo zašli tudi pod pas, saj je avtorica tudi to izpostavila in jo mnenja zanimajo.[/quote]
Eh, tisto pod pasom je že videla. Njo bolj zanima tisto nad pasom, torej v glavi, se mi zdi. :)[/quote]
enkrat s pasom prbičaj tvojo piškotarko … boš videl kako jebo.zvn zna vrteti rit med valjanjem testa
Eh, tisto pod pasom je že videla. Njo bolj zanima tisto nad pasom, torej v glavi, se mi zdi. :)[/quote]
enkrat s pasom prbičaj tvojo piškotarko … boš videl kako jebo.zvn zna vrteti rit med valjanjem testa[/quote]
Ne preusmerjaj zdaj pozornosti tja, kamor nimaš vpogleda. Drži se rdeče niti. 😉
Ahhh torej na račun belega pasa in depiliranosti tam spodaj bomo sedaj ugotavljali kdo ma kaj v glavi?
Čez nekaj časa, ko bo sonce posijalo in pridejo ven tipčki z belimi očali bomo pa kaj razpravljali?
Da so….razsvetli me….
Ahhh torej na račun belega pasa in depiliranosti tam spodaj bomo sedaj ugotavljali kdo ma kaj v glavi?
Čez nekaj časa, ko bo sonce posijalo in pridejo ven tipčki z belimi očali bomo pa kaj razpravljali?
Da so….razsvetli me….[/quote]
No, zdaj si odprla osnovno avtoričino vprašanje, ki pa smo ga “obdelali” že na prvi strani takoj na začetku v stilu, da ne bi sodili po videzu, čeprav eni so (kratka obnova zate). 🙂
Da so….razsvetli me….[/quote]
No, zdaj si odprla osnovno avtoričino vprašanje, ki pa smo ga “obdelali” že na prvi strani takoj na začetku v stilu, da ne bi sodili po videzu, čeprav eni so (kratka obnova zate). :)[/quote]
Sem brala od začetka in vem kam smo zašli, me pa moti to, da se tako predalčka ljudi!
naj te ne moti — na netu nisi človek – si skupek bitkov
Enostavna rešitev – vprašaj ga: “Zakaj imaš bel pas?” “Zakaj se depiliraš?” Pa čisto resno mislim.
Saj pa sem napisal, da mi je ena zadosti. 🙂
Pa čeprav mi ena ne bi bila dovolj, mi takšne ženske, ki jih poberejo metroseksualci prav tako ne predstavljajo deficit, saj z njimi nisem kompatibilen.
Kot, če bi se sekiral zaradi tega, ker dvometraši poberejo vse ženske, ki so višje od mene. 🙂
Ti v dvah postih ne znaš zagovarjati (svojega) enakega mnenja!
Ista beda si kot Kahel Ehjavec, ki je dober (?) za vse sistema, samo da je denar!!
Če bi tebi res bilo vseeno, ne bi tako srdito zatrjeval v tej temi, da so ti tipi poženščeni.
Dejstvo je, da ti ni vseeno.
Če bi tebi res bilo vseeno, ne bi tako srdito zatrjeval v tej temi, da so ti tipi poženščeni.
Dejstvo je, da ti ni vseeno.[/quote]
A ne smem imeti nekega mnenja o depiliranih moških ?
Dlake so pri moških povezane s spolnostjo zrelostjo, saj začnejo poganjati v puberteti. In zato odpor do dlak predstavlja odpor do same moške energije.
Proizvajalci in ponudniki storitev, ki so povezani z odstranjevanjem dlak, pa seveda depiliranost simbolizirajo kot ideal.
Kakšen denar ?
Forum je zaprt za komentiranje.