Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tipi, ki nosijo bel pas

Tipi, ki nosijo bel pas

Mono-fight. 🙂

A ti na svojem forumu brišeš vsakega, ne glede na to, kaj napiše? Ali pa preprosto ne moreš razumet, da imaš ti drugačne kriterije in pogled na “svet”, kot ga ima Robi in da napisano pogosto tudi drugače dojemaš in razumeš od njega?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kriv sem, ker se postavljam za enaka merila za vse! OK, tudi tako lahko to vidiš.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Imam problem: všeč sta mi tako Paco kot Robi. Ampak onadva se ne marata med sabo… Hm…drekec. Ne bomo ena mala srečna družina v troje. 🙁

A ti na svojem forumu brišeš vsakega, ne glede na to, kaj napiše? Ali pa preprosto ne moreš razumet, da imaš ti drugačne kriterije in pogled na “svet”, kot ga ima Robi in da napisano pogosto tudi drugače dojemaš in razumeš od njega?[/quote]
Mhm, tudi svoje sem brisal, ko me je zaneslo in sem prekoračil mejo, ki je postavljena. Morda komu težje doumljivo, ampak tako mora biti. Tam ni nobenega “VIP-ovca”, ki lahko dela vse kar je drugim prepovedano.
In nikomur nisem očital pogleda na svet, ampak spreminjaje mnenja iz posta v post.
A boš sedaj dojel o čem pišem?

Popravek. Paco ne mara mene. Jaz ne gojim nobenega sovraštva.

Paco, moraš nekaj vedet. Tam, kjer ti vidiš spreminjanje mnenja, ga nekdo drugi ne. Ti v tem vidiš potrebo po brisanju, drugi pa logično, da ga ne. Zakaj tako? Zato, ker se ne razumemo vedno pravilno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

☺☺☺ Smola pa takšna!

Kriv sem, ker se postavljam za enaka merila za vse! OK, tudi tako lahko to vidiš.[/quote]

Paco, danes skušam vnesti malo dobre volje in sproščenosti na tale forum. Samo to. 🙂

Vem, da se ti NM-3w smili. Saj so njegovi prostaški komentarji edini, kar je vsakodnevno brisano.
Če ne bi bilo njega, brisanja sploh ne bi bilo treba.

Vem, da se ti NM-3w smili. Saj so njegovi prostaški komentarji edini, kar je vsakodnevno brisano.
Če ne bi bilo njega, brisanja sploh ne bi bilo treba.[/quote]

kaj je potem Paco NM-3wjev odvetnik al kaj se tolk zaganja?

le kaj si obeta, oooo
🙂

Če ne bi bilo njega, brisanja sploh ne bi bilo treba.[/quote]

kaj je potem Paco NM-3wjev odvetnik al kaj se tolk zaganja?

le kaj si obeta, oooo
:-)[/quote]
Zdi se mu krivično. Meni pa ne. 🙂

Jaz sem prepričana, da bi mojemu partnerju pristajale naramnice (avtrce po domače), pa noče niti slišati za to. A kdo od tukaj prisotnih moških nosi naramnice namesto pasu?

ajštržle so zoprne … vlečejo hlače in gate v rit kot, da bi imel tangice

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Golfisti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Samo, kadar grem smučat. 🙂

Golfisti.[/quote]
nope – začetniki pri judu, karateju …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Golfisti.[/quote]
nope – začetniki pri judu, karateju …[/quote]

Tudi. Tvoj nope pa ne drži. Veš, večina, ki jih uporablja R11… tako… za kombinacijo. ☺☺

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nope – začetniki pri judu, karateju …[/quote]

Tudi. Tvoj nope pa ne drži. Veš, večina, ki jih uporablja R11… tako… za kombinacijo. ☺☺[/quote]
jst dam vde zidarske okoli kepe brez belega pasu … v z navadno špago zavezanih hlačah ☺
lahko pa bereš tudi ” … “

Tudi. Tvoj nope pa ne drži. Veš, večina, ki jih uporablja R11… tako… za kombinacijo. ☺☺[/quote]
jst dam vde zidarske okoli kepe brez belega pasu … v z navadno špago zavezanih hlačah ☺
lahko pa bereš tudi ” … “[/quote]

A za kej drugega razen za okoli kepe pa nisi? ☺

lahko pa bereš tudi ” … “[/quote]

A za kej drugega razen za okoli kepe pa nisi? ☺[/quote]
na koliko mesecev prenese biti noseča?

Depilirajo se fantki in gayi.Bel pas pa nosijo ljudje brez okusa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close