Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tipično dopustovanje Slovenčkov in Čehov

Tipično dopustovanje Slovenčkov in Čehov

Se pravi, ker tvoja prijateljica ne zna izbrati hotela, te nihče ne spravi tja? :)) Za enako varianto smo mi plačali 2000 evrov, dolga peščena plaža pred nosom – Kos. Še dodaten teden bi nas stal jurja. Hrvaška 100 evrov na dan, kuhanje vsak dan – samo apartma 1400, zraven še jurja. Pa si zelo blizu. Grčija, prihajamo drugo leto. 🙂

Polno Slovencev ima tam vikende. 🙂 Bolj groznega naselja na Hrvaškem ni. No, Čiovo je podobna varianta. Pozidano brez pameti.

https://www.youtube.com/watch?v=s1-RfjmTPmQ

Hja… evo, neposredno s kraja dogajanja, zraven pa trop Čehov v sosednji hiši….

Ma ne vem če najdem karkoli podobnega. Čehi majo vsi avte boljše od mojega. (mimogrede: nikoli ne bom več kupil novega – samo enkrat sem naredil to napako). Yogajo, surfajo, tečejo, kolesarijo, pijejo kofe. Mi ne yogamo in surfamo, zato več kolesarimo in supamo. Mesta ni, zato ne hodimo tja. Zvečer raje naredimo 10-15 km s kolesom. Ker nas čaka jutri naporen dan, ob 10h že vsi spijo. Pločevink piva praktično ni nikjer, kvečjemu flaše od vina, ker ima gazda dobrega. Če nam je vroče, je do plaže 10 m, tam je tudi senca, ki je v Grčiji praktično ni.
Kuham jaz pa žena, posodo pere naraščaj. Večinoma kuhamo z veseljem, smo včeraj ugotovili, da tako dobro jemo, da se nam niti v gostilne ne hodi več.
Plačam 75, redna cena je 90. Oprema je stara 4 leta, hladilnik je star 14 dni. Od gazde dobim prošek, olivno olje in buteljko vina za s sabo pa par litrov za tu, ma to ni razlog, da pridem k njemu.

V glavnem…. mal retro je tale opis…. V grčijo pa me na glavni dopust ne spraviš več.

do konca šlampast otvoritveni zapis te teme

nič o buljenju v joške, riti, bedra, 6-pake …
še sranje ni omenjeno … kaj šele dnevno pranje brisač

No meni sta pa obe varianti totalno mimo. 1 teden čepet v nekem apartmaju – grozzzaaa! Ampak važno je, da je apartma “ni da ni”, da se lahko mal hvalimo, ane?
Da pa daš 3 jurje za dopust in pri tem niti ne preveriš, da je hotel ob plaži, je pa tud neumnost brez primere. Kot je neumnost že samo to, da imaš v Grčiji all inclusive, ker to za Slovence avtomatično pomeni cel dan visenje v hotelu, da ne bi slučajno zamudili kakega “inclusive” grižljaja. V Grčiji je pa ja treba okoli hodit, da človek vidi še kaj razen hotela in plaže, pa seveda popapat kakšne lokalne grške dobrote.

Nekaj za nas od vedno velja. Apartma mora biti lepši kot je doma. Pa imamo novo hišo. Tistih 10 dni ko sem tam moram uživati pa tudi če stane 200 eurov na dan in pika.

No meni sta pa obe varianti totalno mimo. 1 teden čepet v nekem apartmaju – grozzzaaa! Ampak važno je, da je apartma “ni da ni”, da se lahko mal hvalimo, ane?
Da pa daš 3 jurje za dopust in pri tem niti ne preveriš, da je hotel ob plaži, je pa tud neumnost brez primere. Kot je neumnost že samo to, da imaš v Grčiji all inclusive, ker to za Slovence avtomatično pomeni cel dan visenje v hotelu, da ne bi slučajno zamudili kakega “inclusive” grižljaja. V Grčiji je pa ja treba okoli hodit, da človek vidi še kaj razen hotela in plaže, pa seveda popapat kakšne lokalne grške dobrote.
[/quote]

Uff… končno, en-a, ki ej an podobni valovni, kot jaz … pismu, ko vas človek bere, dobi vtis, da greste na morje zaradi luksuznega apartmaja … Ja, meni pač ni pomembno kako nova je oprema v apartmaju, temveč,da je čisto, tuš, balkon. Ne zato, ker si ne morem privoščiti, temveč zato ker sem v sobi zelo malo – kar je meni bistvo dopusta; da greš okoli, spoznaš okolico, se naužiješ morja …
Tole “prepucavanje” tule, dnevno teme, zakaj je točno tisti stil dopusta, ki ga furra – večina – najboljši … jao jao …

hahahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahahaha
[/quote]

Ampak je treba priznat , da fotru ni najlažje, če mu ni celo najtežje. Predstavljajte si, da vas malce kljuva nekje v čelu in pol ti pa otroci vreščijo zraven, pa žena non stop z lonci ropota, sonce nabija, avto na kredit je brez garaže…

[/quote]

Ne sklepaj po sebi. Zame all inclusive pomeni predvsem velik prihranek pri pijači. Tiste hrane se pa po parih dneh naveličaš in sigurno ni razlog, da čepiš v hotelu. Komur to paše, pa bog mu požegnaj.

zelo doživeto…vidim,da pišeš iz lastnih izkušenj

Mi smo letos bili v Črni Gori.

veliko je Poljakov in Srbov. in so prav take sorte kot opisuje avtorica. A so 30 let zadaj?

Hahahha, dober zapis.

Blizu smo bili, si pa tud jaz zelo želim PASSATA, res mi je sexy.

New Report

Close