Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Tipično slovensko nedeljsko kosilo

Tipično slovensko nedeljsko kosilo

Goveja juha z rezanci, goveje meso, pražen krompir in solata.
Vsi ostali, ki težite z nekimi sarmami, piščanci .. niste kleni Slovenci. Amen!

Tako nekako ja 🙂 jaz bi še dodala sam kruhov hrenov zos 🙂

Kakšno je tvoje duševno zdravje?

Zraven še kumarična omaka in mal hrena. Se že kuha in se veselim 🙂

ali pa v nedeljo kebab, pleskavice ………………….. to ni slovenska hrana.

Izvrstno. Pa tvoje Hrček, Bosanac ili Srbin?

Izvrstno. Pa tvoje Hrček, Bosanac ili Srbin?
[/quote]

glede zdravja, ne bi rekla…

Ni ravno tipično slovensko, je pa mnooooogo boljše od vseh t.i. nedeljskih kosil: ričet nad 2000 m.n.v.

Res, odprta tema in odziv je …?

Mi kleni Slovenci zdaj kuhamo. Vi od dole pa zdaj kradete, vlamljate, čekate kod Muse, da vam pripremi burek ili čevape … Ccccccc ….

Bomo kar spagete z polivko iz domacga paradajza in domaco zeleno solatko. Smo izdajalci? Niti mesa ne jemo.

Tudi pri nas ne bo tipično slovensko. Zelenjavna mineštra, ocvrto piščančje meso s paprikami, zraven pa solata iz paradižnika, kumar in krompirja. Tako, čisto na hitro.
V tej vročini se mi res ne da kuhati goveje juhe najmanj dve uri, mineštro pa imam še od včeraj.

Mi kleni Slovenci zdaj kuhamo. Vi od dole pa zdaj kradete, vlamljate, čekate kod Muse, da vam pripremi burek ili čevape … Ccccccc ….
[/quote]

Jezni sloni.

Bomo kar spagete z polivko iz domacga paradajza in domaco zeleno solatko. Smo izdajalci? Niti mesa ne jemo.
[/quote]

omG!

Pa raje nisem, kot da tradicionalne slovenske pomije žrem.

Daj se odloči, kako boš uporabljala samostalnike. Nekaj jih je v ednini, nekaj v množini…….pa ti itak ješ verjetno filane paprike ne pa restanih krompirjev.

New Report

Close