Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tipka afna ne dela…

tipka afna ne dela…

Prosim za pomoč:

Želim poslati mail,pa mi tipka afna ne prime.

Kaj sedaj?Hvala!

copy/paste ti še preostane

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

@

kopiraj in prilepi.

na eni Dell-ovi tipkovnici tudi meni dela samo takole:

na desni imaš Alt Gr + V (@)

No,saj ravno to mi ne dela….

Ostalega pa ne znam.Hvala za pomoč.

Bom morala kar počakati na mojega- do jutra,da se zbudi…..

kako ne znaš….kopiraš @ in jo prilepiš v mail

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

@

postavi se z miško pred znakom afna in jo prevleči čez z miško. obarva se z modro in klikni z desno tipko na miški na obarvano alfo in klikni “Kopiraj”
greš na gmail vtipkat naslov, se postavis na mesto alfe z miško in z desni klikom pritisneš “Prilepi” in dokončaš mail.

Kaj pa malo naprednejše in hitreje, kot je kopranje in iskanje afen? Uspelo bo tudi, če stisneš najprej AAlt tipko in takoj nato za njo še Shift ( lahko označeno tudi s puščico)-zamenjaš tipkovnico – in potem pritisneš zadržiš tipsko Shift ( puščico) in stisneš sočasno še številko 2 , če se pojavi znakec “, potem stisneš spet najprej spet najprej Alt in potem Shift in potem spet Shift zadržiš z dvojko, da dobiš @ :

http://gorila.jutarnji.hr/profile/digitalac/2011/06/03/koja-je-tipka-shift-tipka-shift-na-tipkovnici-shift-tipka

Če imaš MAC-a, je pa pesmica malo drugačna in še hitrejša 😀

New Report

Close