Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Tipkovnica prenosnika polita z vodo

Tipkovnica prenosnika polita z vodo

Pozdravljeni,

se je komu od vas morda že zgodilo, da je polil tipkovnico na prenosniku z vodo? Če se vam je, me zelo zanima, koliko ste plačali za popravilo- zanima me prevsem cena popravila, brez cene tipkovnice.

Namreč, meni se je pred časom zgodilo to- z vodo sem polila tipkovnico na prenosniku. Nedelujoča, razen tega je bil prenosnik ok, zato sem se odločila za zamenjavo tipkovnice. Ker imam nek redek model prenosnika, sem poslala povpraševanje na kar nekaj servisov, da sem dobila pozitiven odgovor od enega, da je pri njih tipkovnico možno zamenjati. 90 eur z menjavo vred. Ok, nesem zadevo tja. Tam sem se še enkrat hotela prepričat, da preden se računalnik odpira, da je tipkovnica zagotovljena, ampak je bil gospod, ki je računalnik prevzel, bil kar siguren, da če sem se menila, da potem skoraj gotovo bo.

Danes me kličejo iz servisa, da se original tipkovnic ne dobi oz. so te zelo drage- cca 200 eur, da pa se bi dobila rabljena za 50 eurov, vse skupaj s čiščenjem in menjavo pa bi potem prišlo cca140 eurov.????? Mislim, o taki ceni se sploh nismo pogovarjali na začetku, glede na to, da sem že rekla, da je bila tipkovnica POLITA, bi mi verjetno že na začetku povedali, da vse to vključuje tudi čiščenje in ne vem kaj še vse mi lahko nabijejo zraven.

Sedaj me res zanima, koliko ste drugi odšteli za podoben primer, ko se vam je kaj polilo po tipkovnici in je bila potrebna menjava. Da plačam skoraj 100 evrov samo za menjavo in domnevno čiščenje, se mi zdi malo preveč ali so res take cene?

Hvala za odgovore, I.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close