Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Tirol vojno stanje

Tirol vojno stanje

Imam samo eno vprašanje. Veš, kaj se dogaja v Avstriji in zakaj tirolsko varuje vojska? In zakaj naši mediji ne prenesejo resnice? No, naj ti povem zdaj. V provinci Tirolska so ljudje odprli svoje hotele, restavracije, kavarne in vse ljudi se je tam dvignilo na noge.. Nihče od medijev ni poročal o tem.. in seveda jih ne bodo zaprli, ker so ljudje na robu vojne.. Torej vsaka čast.
Slovenci pa…

Se bo oglasil Vagabund in povedal, da se tam nič ne dogaja, da so vsi pridni in doma, mi tu nimamo pojma, ker smo tu, on pa ve, da ni nič.
Ne bo prvič, da bo tako napisal.

Opažam, da imamo popolno cenzuro. Nič o protestih na Danskem, Nizozemskem, Parizu, zdaj že Tirolska. Kaj pa se dogaja tam?

Ojej kake traparije kvasiš.
Sem na Tirolskem. Smučiša delujejo, ampak za domačine. Hoteli, gostinstvo zaprto. FFP2 maske obvezen. Otroci, ki so začeli hodit v šolo, se morajo 2x na teden testirat, druagče ne smejo v šolo.
Za frizerja, ki se je tudi sedaj odprl, rabiš negativen test.
Izvoz iz Tirolske: samo z negativnim testom. Pa ali hočeš v tujino ali pa v druge dela Avtrije. Izjema Osttirol, tam ni tako.
Veliko tujcev poskuša na vso silo k nam na Tirolko. SO naredili racijo, jih je veliko take kazni po jurja in pol plačalo. Iščejo pa vse mogoče finte: si prijavijo začasno bivališče pa da iščejo službo pa tako naprej. Potem pa žurajo.

Kdo te plačuje za laži?

Na meji je vojska in policija, tako poročajo. Kontrolirajo vsakega.

Ja, če hočemo iz Tirola na Salzburško, Voralberško ali pa v tujino, je treba imet negativen test.
Ampak to ni nobeno vojno stanje. VOjska v Avstriji pomaga že od lanskega marca naprej.
Če kdo nima testa, ga testirajo kar tam na kontrolni točki.
Ni kompliciranja.

TUČI PO KOMUNAJZARSKENU OKUPATORJU PA NJEGOVEM VIRUSU YAYAYAYAYAYA

Zakaj se delimo na ‘Avstrijci delajo to, Francozi ono, mi ono’… Mi smo vsi isti ljudje. Oni pa niso od tu, s tem svojim virusom pa cepivi. TUUUUUUČI PO SATANIIII

Afriški virus je zanesel na Tirolsko potnik, ki ga je dobil na poslovnem letu v J Afriko od kolega.
453 primerov je pod sumom bolezni, 176 jih je že potrjenih.
Zelo se bojijo, da se novi virus ne bi prenesel naprej in da ne bi prišlo do tretjega vala okužb.

New Report

Close