Najdi forum

tiskalnik HP

Do nedavnega (beri včeraj) je deloval brezhibno,sedaj pa se mi na zaslonu tiskalnika izpiše, da kartuša v desni reži ni namenjena za uporabo v tem tiskalniku. Halo??? Nisem menjavala kartuš, še včeraj sem tiskala z njo! Zdaj pa to. Je pa tiskalnik še v garanciji, kateri servis priporočate v MB?
hvala, lp

pozabila sem dodat, da so v njem originalne (!) kartuše, lp

Rolan ali Alarix.

jaz imam isti problem…tiskalnik hp photosmart c5280

jaz imam isti tiskalnik in isti problem kaj je mogoče kdo od vas polnil kartuše?

Da niso vaše tiskalnike slučajno sestavljali v Toyoti?

Po vsej verjetnosti je šlo vezje na kartuši. Za to ni garancije.Kupite drugo in probajte.

Ps.pa v prihodnje se izogibajte HP-jem :)))

Zakaj naj se izogibajo hp-jem, malo me je to šokiralo, kot znamki ali kaj drugega, jaz imam zelo star hp-jev tiskalnik hp deskjet 3320 in nimam nobenih problemov z njim, enako imam hp prenosnik pa ni problemov z njim.

Kaj češ govoriti neumnosti pač ni kaznivo.

Dragi/draga Mmmmm in Zajcekd

Samo zato ker je drag potrošni material! O lasarskih tiskalnik ne govorimo! So ok.

jaz ima prastari hp 1100a in dela odlično, za barvne potrebe pa še hp 1312mfp multifunkcijsko in dela že 2 leti super. Kar se tiskalnikov tiče ostajam pri HP znamki, vsaj zaenkrat. 🙂

hahahaha….imel Lexmark inkjet, pa je bilo ceneje kupiti drugega, kot pa kartuši…

Sedaj imam HP LaserJet, toner sicer drag, a po šestih letih še vedno printam na drugega…

Notebook HP, sicer je bilo nekaj menjav, a vse v garancijskem roku (sem dokupil podaljšanje garancije na 3 leta), so bile vsaj hitro rešene… še vedno je ena izmed prednosti HP-ja hiter servis!

LP

Vezje: ga biksaš malo.;)) No kateri tiskalnik ti uporabljaš?;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close