Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tiskalnik, ki ima ugodne kartuše

Tiskalnik, ki ima ugodne kartuše

Kateri tiskalnik oz printer ima ugodne kartuše, kateri laserski pa ugodne tonerje? ČB vsakodnevno printanje

Fuknil vse od HP v smeti. Od takrat naprej samo še Brother, še software je narejen na old school, preproste funkcije brez kompliciranja…

Od brizgalnih vsi, ki imajo posodice za barvo ne kartuš. Ne dolgo nazaj sem kupil Brotherja. To dela super, nič ne melje pol ure pred printajem kot canon, ki segreva barve. Važen mi je bil tudi wi fi. Skratka enostaven in funkcionalen kot mora bit.

Lexkark tri v enem

Odgovor na objavo uporabnika
campari, 09.02.2023 ob 15:58

Lexkark tri v enem

Ja Lexkark☝️ Ko bi vsaj ime znamke vedel pravilno.🤣

Kar kupi kar hočeš. Za vsako znamke se dobi neoriginalne kartuše, za tretjino cene novih. Lahko si pa kartuše polniš sam, te bo prišlo nekje dvajsetino cene novih.

Snađi se, saj smo na Balkanu.

Mohar, 09.02.2023 ob 16:23

Kar kupi kar hočeš. Za vsako znamke se dobi neoriginalne kartuše, za tretjino cene novih. Lahko si pa kartuše polniš sam, te bo prišlo nekje dvajsetino cene novih.

Snađi se, saj smo na Balkanu.

No. Ceneje od posodic z barvo ne bo nobenih ponarejenih kartuš. Flaška original barve stane cca 7-8 evrov, imas pa barve v njej za kar precej kartuš. Mislim pa da imajo že vse znamke printerje na posodice z barvo.

LEXMARK

Jaz vem☝️, prosim napiši katerega Brother si kupil. Morda bi takega kot ti kupil.

tiskal bi, 09.02.2023 ob 16:31

Jaz vem☝️, prosim napiši katerega Brother si kupil. Morda bi takega kot ti kupil.

Jaz sem vzel najcenejsega, ki ima wifi.

Tole:

.https://www.mimovrste.com/brizgalni-tiskalniki/brother-dcp-t425w-vecfunkcijska-naprava-inkbenefit-plus-wi-fi

Vidim pa, da je že malo dražji. Jaz sem dal pred enim mesecem zanj 176 eur.

Zelo sem vesel da si link dal in me odrešil v poplavi ponudb tiskalnikov. 🍻

.https://youtu.be/aCX5wvGV614

Anonimno 5334, 09.02.2023 ob 17:09

.https://youtu.be/aCX5wvGV614

Daj nehaj no, zakaj bi se šel te packarije, če je povsem enostavno in poceni originalno? Za deset prejšnjih canonovih kartuš je barve v flaški oziroma  potem posodici printerja (kartusa ima 9ml, flaška je 90ml, črna barva, kartuša 14 ml in flaška150ml). Flaška je celo tako narejena, da ima zgoraj dve luknji in jo samo obrneš, pustiš in samo steče.

Na canonu pa imam samoresetirne kartuše od fenixa in sem ga sral s temi inekcijami. Živa packarija. Pa potem ena kartuša spušča, na drugi čip zajebava….eh

Si sploh pogledal link? Veš o čem pišem? Vsak, ki malo več tiska ne bo več šel kupovat printerja s kartušami, ampak na eko tanke. Ne glede na znamko printerja.

Aja, pa video je star 14 let, ki di ga prilepilo. Takrat pa še ni bilo eco tankov in poceni tiskanja za navadne smrtnike. To pa drži in eden od načinov, da zmanjšaš stroške je bil tudi ta, jaz ga imam na canonu, kot sem napisal. Pixma IP 4850, je že kar prileten🤣, ima pa pladenj za tiskanje cd-jev. Ta mi je zelo prav prišel. Danes pa večina racunalnikov sploh več nima optičnega pogona, sploh prenosniki ne.☝️😀

Pri nas že nekje pol leta epson ecotank L3250. 4 flaše so 36 eur.

Mal boli  štart cena, sam je zdej tadraga postavka papir…in se printa loh praktično “v steno”…

Sploh pr šolarjih.

Ko je izdahnila canon pixma mp250….

New Report

Close