Tiskalnik ne tiska – prosim pomoč
POzdravljeni.lepo prosim nekoga, ki mi lahko pomaga,za pomoč. Imam Hp-jev tiskalnik. Želim natisniti nek dokument, pa sploh ne reagira. Če že tiska, tiska samo tiste example strani. Kako naj to izključim?
Če grem v nadzorno ploščo – tiskalniki,mi kaže status, da ni priključen oz.povezan.
Lepo res lepo prosim za vašo pomoč.
Hvala
Lampelina, moram povedati, da je tiskalnik še prejšnji teden tiskal. Zdaj je pa mrknu. Ful mi je čudno, ker če ga izključim in nato priključim, mi kar začne printat example stran. Bo ja vsa barva šla za to 🙁
Tam na displejčku je pred opcijo example vedno napisana številka 1, kar predvidevam, da pomeni, da da vedno najprej 1 poskusno stran vn. Ampak, ko pa želim natisniti karkoli drugega, ne reagira.
Lepo prosim, če se da na daljavo kaj pomagati 🙂
1. Preverite ali so vsi kabli dobro priključeni. Včasih se lahko zgodi da pri pospravljanju in čiščenju kak kabel premaknemo.
2. Poskusite na novo zagnati tako računalnik kot tiskalnik.
Dokler nadzorna plošča ne bo zaznala tiskalnika (status mora biti, da je Tiskalnik povezan in pripravljen), toliko časa gotovo ne boste mogli tiskati. Ugotoviti je treba torej, zakaj računalnik “ne vidi” tiskalnika.
LP, G.
Forum je zaprt za komentiranje.