tiskalnik nec pinwriter p 72 x
lepe pozdravčke
zopet rabim vašo pomoč. in sicer mi nagaja zgoraj omenjeni tiskalnik nec.
pri izpisovanju iz dos programov mi ne tiska šumnikov, imam pa windose profesional, ki naj ne bi podpiral dos programov. no tko so mi rekel jez jim pa verjamem. ta smotko od tiskalnika me pa zafrkava tudi pri izpisu iz programov ki so narejeni v windovsih. ponavadi se mi izpišejo šumniki če grem takoj v program in kaj izpišem, če pa preklapljam med programi in srfam po netu, pa tega ne mara več počet in bi mogla za vsak izpis resetirat rač. tega pa ne bi rada počela. mislite da je kaka rešitev za ta moj problem. aha še tole, gonilnik ni glih čisto pravi, ampak ko poskušam iz necove strani lovdat pravi gonilnik mi javi da je gonilnik že inštaliran. lepo lepo prosim če kakšen ve kako naj rešim ta problem, če bo kdo sploh prebral do konca ko sem pa tok naložila. hvala že vnaprej. darči
Z izpisi šumnikov v DOS aplikacijah so navadno težave, ker je nabor, ki je vpisan v čipih tiskalnika drugačen kot ga že vrsto let uporabljamo v Oknih. Servisi za nekatere tiskalnike vgrajujejo nove eprome (npr. Epson), ponekod se da pomagati s posebnimi gonilniki, nekaterim starejšim tiskalnikom pa ni pomoči, saj se vsi servisi s tem niti ne pozabavajo.
Ali je ta tvoj NEC sploh kdaj tiskal slovenske znake v DOS-u? Če jih je, bo verjetno laže poiskati rešitev zate.
ma seveda je pisal, pa tudi zdaj jih piše takoj ko zaženem tiskalnik ali pa če ga resetiram, takrat vse šumnike lepo napiše, če pa preklaplam iz enega programa v drug pa nič več.
tajfun prišlo je do napake namesto tiskalnik beri računalnik. ko prižgem rač. piše tiskalnik
Fantje in punce a res nihče ne pozna rešitve za moj problemček. smlk
psssst. Pa ne okol govort! Klemenxx JO pozna! Njega vprašaj! Odpri novo temo!
tajfun bom čisto tiho, hvala za predlog lep dan darči
Forum je zaprt za komentiranje.