Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tiste bolj šlang ali opažate………..

Tiste bolj šlang ali opažate………..

da vas z okostnjaki, anoreksčnimi obkladajo samo ženske?

Meni še niti en dec v življenju ni rekel da sem preve suha, ali da bi raje eno bolj zamaščeno he he……….

a bejž, na piru je pa še vsak govoru da se za fižolovko skrivaš…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

A to je edini problem, ki ga imaš?

Eni moški pač niso zbirčni in pri radodajkah ne komplicirajo he he ………..

Sem kakršna sem pa tudi če mi labodi al kaj so že v blejskem jezeru kruh ven mečejo 😉

zlate ribice med zobe skačejo ……

Eni moški pač niso zbirčni in pri radodajkah ne komplicirajo he he ………..[/quote]

CCCC če se s tem tolažiš tudi prav : )

Eni moški pač niso zbirčni in pri radodajkah ne komplicirajo he he ………..[/quote]

zobe umit pa spat kokr, da tle smetiš!

CCCC če se s tem tolažiš tudi prav : )[/quote]

Najbolj napadajo debeluške,ker so fouš.

ŠlanG????????

To sodi h kuram in tistim in ki so jim drugi vedno nekaj fouš. Te so šlanG. Naziv po čaju, da si lažje zapomnijo.

Mi smo tudi vedno rekli šlanG. Šlank (predvidevam) se mi zdi čudno.

Sicer pa ja, za večino moških ni ženska nikoli presuha. Sploh pa ne toliko, da bi se ob to obregnil.

Mi smo temu šlangu vedno rekli šlanK!

Hm, meni je pa kar veliko moških ali namignilo ali konkretno dalo vedeti, da bi mi nekaj kilc več zelo pristajalo … ženske niti ne, ker sem karakterno taka, da bi njihovo mnenje zgolj ošabno pobila in to so vedele. Sicer jim to ni bilo nikoli ovira, niti se jaz nisem zaradi tega poredila. So pa leta/destletja/nosečnosti naredili svoje, tak da … zdaj sem sama malo manj zadovoljna s svojimi kilami (ampak ok, sem si všeč), moški pa itak. Smešni na kubik.

Enkrat sem znanki zrihtala zmenek z mojim prijateljem. Ko sem ga vprašala, zakaj ni bilo nič iz tega, je rekel: ni moj tip ženske – je presuha. Nekaterim moškim so pač všeč obline. Zaradi tega ne bodo drugim ženskam govorili, da so presuhe.

Debeluske dejte si ze dopovedat da niste zanimive.Pac niste in se vas moski izogibajo ze na daleč.

veš kako je, baba mora bit lih ta prava ne presuha ne predebela pa predvsem zdrava v glavi, tko da zobotrebci pa sinji kiti k gledate sam na postavo ste razen za fetišiste samo za gledat.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Iskreno: samo ženske z odveč kilogrami

Iskreno, mene še nihče ni nikoli obkladal s takimi nazivi. Pa sem res presuha, se tega zavedam, ampak je tako že od nekdaj. Tudi moj mož vedno pravi, da mi nič ne manjka, pa bi verjetno vseeno raje videl da imam kako kilo več. Ni najbolj lušno, če te nekdo žulji pri crkljanju. Še dobro, da on ni neka suha grinta 🙂

Zanimivo, kako različno. Potem avtorica tvoja izjava ne drži 100%. Ampak vsi so nam fauš, pa če so predebeli ali presuhi.

Ne samo ženske ampak tudi moški. Jaz imam boke 90 cm okoli pasu pa 60 cm in mi je že kdaj kdo rekel, da sem zobotrebec in če sploh kaj jem ali pa da se bom posušila. :/ Res pa je, da so tisti imeli ženske, ki so trikrat večje in širše od mene. Pa oni tudi niso imeli idealne teže ampak jaz jim nisem nikoli dala nekih neumnih opazk glede tega.

Sj tut moski kj recejo, sam pri zenskah je veliko vec opazk. In to v obe smeri (si predebela – si presuha). In dokler bomo zenske ena drugo kritizirale, dajemo sam pravico moskim d isto pocnejo.

Jst sm tut enim prevec slank pa me pou k***a ne briga, vazn d sm sebi vsec in tistim, ki mi nekaj pomenijo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close