Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tiste, ki imate Mireno – vrvica

Tiste, ki imate Mireno – vrvica

Pozdravljene!

Zanima me, če pri tistih, ki imate Mireno, partner tudi čuti vrvico? Moj že od vsega začetka čuti vrvico. Pravi, da ga bode, da je kot britvica, seveda je temu primerno tudi užitek manjši (njegov in moj), da ne rečem, da je včasih seks zanj muka in sva tudi že prekinila sp. odnos. Moj G. je rekel, da vrvice ne sme več skrajšat, sicer se Mirene potem ne bo dalo ven potegnit in bo potrebna operacija pod narkozo. Razmišljam o odstranitvi Mirene, zdaj pa me zanima, ali tudi vaši partnerji čutijo vrvico oz. ali jih kaj boli? Kaj naredite?

Lp, L.

živjo,
jaz sem imela mireno pred cca.3,5 leti in je mij mož tako stokal zaradi teh vrvic da mi jo je ginekolog krajšal in krajšal. nato sem pa imela takšne probleme z mireno, da sem jo dala ven in to kar pod narkozo, kajti vrvice so šle čisto noter. sedaj pa imamo lepo pikico, ki se je rodila julija.

lp patricija

Jaz jo imam, ko sama otipam se mi zdi vrvica precej dolga, moža pa nič ne moti. Sicer sem z Mireno zelo zadovoljna. Imam jo eno leto.
LP

Tudi jaz jo imam 1 leto,pa mi ne povzroča nobenih težav.Me je pa ginekologinja takrat vprašala,če uporabljam tampone,da mi bo vrvico malo bolj skrajšala.lp Nataša

New Report

Close