Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tiste, ki kupujete Kérastase preko spleta

Tiste, ki kupujete Kérastase preko spleta

Kje narocate? preko Strawberry neta ali se kje drugje? Ugotavljam, da imam zadnje case kar problem dobiti njihove zadeve v Ljubljani; ze itak so dragi, po novem pa polovice stvari sploh ne dobis vec 🙁

Za vsako idejo se ze vnaprej lepo zahvaljujem!

oprosti, o čem sprašuješ?

Kerastase kakor je meni znano je obrazna in verjetno tudi telesna kozmetika, razne kreme in podobno. Ti pa ne znam pomagati avtorica, ne uporabljam teh krem.

Teli šamponi te koštajo od 30 ojrov za dva deci flaško pa naprej. A je gdo reku da je pri nas kriza?

Če ima nekdo denar za šampon za 30 evrov, to še ne pomeni, da niso v krizi tisti, ki nimajo denarja za navadno žajfo. Mislim, pa dajte no malo pamet vklopit, preden delate take posplošene zaključke o odsotnosti krize.

Avtorica posta, tebi pa ne znam svetovati. Sori, ko se ti mešam v temo.

ta kozmetika je kar kvalitetna,jaz sem imela enkrat eno res dobro olje za lase,kupila pa v salonu
bila zelo zadovoljna

Živi in pusti živeti

Tudi sama sem pred leti uporabljala Kerastase. Kupovala sem ga v Italiji. Zagotovo ga tam imajo tudi sedaj. Kot nasvet. Že nekaj časa uporabljam Paula Mitchella, ki mi je še veliko boljši kot Kerastase. Cenovno sta tam tam. Dobi se ga v vseh MS salonih. Probaj!

Hvala vsem za odgovore, se posebej Gretki in Ribi!

no sedaj se bo spet debata sprevrgla v socialni boj, kdo lahko prezivi z manj.
avtorica pa nobena ne odgovori… jaz kupujem vse lasne izdelke na feelunique. kerastase ne uporabljam, kupujem Tigi, vem pa da imajo ogromno njihovih stvari… postnina je brezplacna, splaca se pocakati akcijo ko imajo 10-15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na vse. jaz z njimi nisem imela tezav, razen enkrat ko sem narocila ena olja, so bile vse steklenicke slabo zaprte in je bilo mastno zunaj. sem poslikala, so mi vrnili denar za ves nakup, ne le olja, pa nic ni bilo treba nazaj posiljat

Tule.
http://www.lookfantastic.com/offers/save-on-kerastase.list

Hvala tudi boze mili in T2. Ze vidim, da bom danes popoldan prezivela za racunalnikom 🙂

Mislim, da imajo tudi na hqhair.com

Ronk, hvala tudi tebi.

Tudi jaz sem kupovala njihove izdelke na feelunique. Zdaj sem presedlala na druge znamke. Cena je bila enaka za izdelek iz Anglije kot za izdelek, kupljen pri moji frizerki. Nikoli ni bilo 30.

Zloba, hvala tudi tebi. Si me koncno poslala pred racunalnik, da si kupim sampon 🙂

New Report

Close