Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tiste, ki si doma same delate gelis

Tiste, ki si doma same delate gelis

Sicer je moje vprasanje bolj primerno za forum o licenju ampak ker je ta se najbolj pretocen bom vprasala tukaj. Tiste, ki si same doma delate gelis, katere gel lake kupujete. Prejsnji teden sem kupila od dependa podlak, gel lak in nadlak in sem zadovoljna. Ampak en tak lak stane 7€. Rada pa bi si se kupila kaksen drug odtenek laka. Zato me zanimajo vase izkusnje z gel laki. Kateri so ok in niso tako dragi in katere je bolje, da ne kupujem

Ni nobene, ki bi gelis delala doma? Skoraj, da ne verjamem

Tukaj se skoraj nobena ne liči, same naravne lepotice, ma kakšen geliš…

Jaz si delam sama.
Probala sem depend,alessandro in zdaj sem na semilac.
Depend me ni preprical (visoka cena za tak mali lak), alessandro mi je sicer bil vsec, ker je bil na nacin, da si ga kar odlepis, ko ga imas dovolj 🙂 ampak cena 20€.
Zdaj sem na semilac ze nekaj casa. Mnenje.. Ne vem. Tu pa tam se mi pri konicah nohta odkrusi… Druge uporabnice pravijo, da nimajo problemov. Sem pa govorila z mojo bivso nohtarko, pa je rekla da imam verjetno premasten noht,tak da probam naslednjic pri pripravi nohta uporabit se dehidrator za nohte. Ce ne bo boljse, probam z gelom namesto gelish.
Ce tudi pol ne bo ok, zamenjam lake z gelom Slowianka, ker te uporablja moja bivsa nohtarca in pri njej nisem imela nikoli tezav, so mi drzali tudi 1 messc in pol.

mesec in pol???????? Pa v tem času ti noht preraste za polovico. Bljak nagravžno

Se sicer na gelish ne spoznam, ampak najboljši lak, ki sem ga v svojih 50+ letih preizkusila, je essence gel lak, stane manj kot 2 evra, pa podlak in nadlak nekaj čez 2. Nalakiram podlak, lak eno plast in nadlak (vsaka plast se mora posušiti) in zadeva drži skoraj 2 tedna. Ob vsakodnevnem pomivanju posode in še kakšnih domačih opravilih.

Daj ne govori nekaj v tri dni. In ne, ne rastejo nohti vsem tako hitro. Zdaj ko si jih delam sama, si jih delam na 4 tedne, pa takrat skoraj nimam izrastka, na novo si jih naredim predvsem zaradi tega, ker lak izgubi svoj lesk, na izrastek bi komot se lahko pocakala. Nekatere imajo grozo ze po 2 tednih. Ocitno si med njimi, da dlje od svojega nosu ne vidis.

Kako morete gledat isti lak na nohtih 14 dni? Jaz se večine barv naveličam že drugi dan in zamenjam.

Dehidriranje nohtov…very smart….NOT.

Punca ne ga srat vsak drug dan, drug lak..
Imej enga 14dni..zjebala si bos nohte ..ubogi

Najboljše znamke zame so Gelish, Magnetic, Indigo. Laki odlični, le cene ti ne bodo všeč.

To počnem že mnogo let, pa si nohte zjebem edino ko/če ne nosim laka. Delam pa po reglcih, podlak, barvni lak, nadlak, pa veliko olja za obnohtno kožico.

Dobr ti ze ves…

Jaz si lakiram na 10 do 14 dni. Ampak z umirjenimi toni. Ne uporabljam modrih, zelenih, pink…

uporabljam magnetic in je super… lakiram približno na 10-14 dni….

New Report

Close